Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Plus size lányokat dobott piacra a Nike

2017. március 03. - Antalfy Krisztina

Mindig nagyon örülök, amikor meglátok néhány teltebb, alacsonyabb, vagy épp szabálytalan fogsorú, szeplős lányt világhírű divatcég arcaként, ahogyan kacéran rámosolyog a tökéletességre vágyó nagyvilágra. Persze nem azért, mert nem tartom szépnek a vékony, magas, alig 20 éves topmodelleket, de úgy vélem igen is van helye az átlagon felüli, ducibb nőknek is a divat körforgásában. Ez pedig a Nike-nak is leesett: hisz rájöttek, hogy nem csak a vékony csajok szoktak sportolni, sőt! Ezért a világhírű sportmárka végre piacra dobta első plus size kollekcióját!

nike-plus-size-cosmopolitan2.jpg

A fast fashion boltok általában öt méretben kínálják a ruhákat: 36-42-ig, és aki ennél teltebb méretekkel van megáldva, az így járt. Éppen ezért olyan szuper hír, hogy egy ekkora világmárka, mint a Nike végre gondol az átlagostól eltérő alkatú nőkre is.

13732345_1776703055876511_1568939370_n.jpg

Ami a legjobb ebben a kampányban, hogy most nem arról van szó, hogy a meglévő darabokat mostantól nagyobb méretben is gyártják. A tervezők ugyanis úgy döntöttek, hogy a vadiúj kollekciót csak XL, XLL és 3XL-es méretben lehet beszerezni.

nike-plus-size-kollekcio-cosmopolitan-930x465.jpgNeked mi a véleményed? 
nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5312309569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása