Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Mon Guerlain // Az illat ami, olyan mint Te

2017. március 04. - Antalfy Krisztina

Egy ikonikus üveg újjászületése

Nagy örömmel vettem részt a Guerlain márka legújabb parfümjének a bemutatóján. Sajnos nem vagyok túl jó az illatjegyek felismerésében, de nagyon érdekesnek találtam a Mon Guerlain sajtótájékoztatóján elhangzott prezentációt, melynek keretein belül közelebbről is megismerkedhettünk a parfümöt alkotó illatjegyekkel, bepillantást nyerhettünk a márka történelmébe, és persze mi is kipróbálhattuk ezt a finom illatot a bőrünkön.

gallery-1488463230-screen-shot-2017-03-02-at-84817-am.png

Időpont: 2017. 03. 01.
Helyszín: Dovex tréningterem

A szaglásunk az egyik legősibb érzékszervünk, amely közvetlen összeköttetésben van a memória bázisunkkal. Amikor megérzünk egy illatot legelőször egy régi gyermekkor emlék, egy boldog esemény, egy hely, vagy személy ugrik be. Én első szippantásra beleszerettem a Mon Guerlain illatba, s bár minden alkotóelemét nem ismertem fel azonnal, egy régi gyermekkor emlék azonnal beugrott számomra: nagymamám imádott púderes doboza.

De most ismerjük meg a Mon Guerlain illatot!

Guerlain, a név mely úgy suttog, akár a simogatás a bőrön. A név, amely közel 200 évnyi történelmet idéz fel, amely tele van tapasztalattal és sikerrel táplált, szaktudás és bőkezűség jellemezi.

Öt generáció óta, a Guerlain parfümőre igazi megtestesítője a parfümtörténelmnek, melyet szívvel és lélekkel ruházott fel. felfedezte a világot új nyersanyagok után kutatva.

fotorcreated_348.jpg

Thirrey Wasser számára, aki az ötödik Guerlain parfümőr, és a Ház legújabb női illatának megálmodója, lehetetlen úgy definiálni egy Guerlain parfümöt, mint puszta formulát, ami különböző akkordok és nyersanyagok titkos kombinációja.

A Guerlain az igaz emberi kapcsolatok koncentrációja, azoké az embereké, akik kivételessé varázsolják ezt a kreációt. minden megosztott emóció- a termőmezőktől kezdve egészen a laboratóriumig- a Guerlain egy-egy illatjegyévé válik, a parfümé, amit a különleges, őszinte és valódi nőnek alkottunk meg.

fotorcreated_349.jpg

A „Quadrilobe” üveget Gabriel Guerlain álmodta meg és a Baccarat alkotta meg kézműves munkával 1908-ban. A legendás parfümök üvege, erről lett híres az évek folyamán. Az ikonikus Guerlain üvegek egyike, amely számtalan művészt és tervezőt inspirált, akik minden egyes újabb kreációjukkal újraértelmezték.

Letisztult, egyszerű és grafikus, visszaidézi az alkimisták üvegcséit és méltón birtokolja a „quadrilobe” jelzőt egészen a kupakjáig, ami tömör anyagból készült, és egy visszatérő motívumot formáz, a négy virágszirmot.

guerlain_mygf17_129.jpg

Ma ez az üveg a Guerlain-t rejti magában, az új illatot, ami hódolattal adózik a mai nők előtt, azzal, hogy egyesíti az erő feszes vonalait és az érzékiség görbéit, ezzel pedig megidézi az erős, szabad és érzéki nőiességet.

EGY ILLAT, AMI KÍVÁNCSIVÁ TESZ

fotorcreated_350.jpg

Carla Levendula

Klasszikus, maszkulin vonásai ellenére, tökéletesen egyesül az érzéki és titokzatos tahiti vaníliával. nélkülözhetetlen volt egy olyan különleges és ritka levendulát találni, amely egyedi illatjegyekkel rendelkezik, és ezzel kielégíti a Guerlain parfümőrének magas elvárásait.

fotorcreated_351.jpg

Szantálfa

Kifejezi a belső gazdagságot és erőt, amit minden nő birtokol. Ez az a fa, ami erőt ad és megőrzi az örökkévalóságig tartó nőiesség misztériumát.

A MÚZSA

Angelina Jolie és a Guerlain között évek óta fonódó kapcsolat áll fent. minden az édesanyja által imádott púderhez vezethető vissza, ami csodálatos írisz és viola illatú volt és a legféltettebb kincsei között tartotta számon. Angelina azóta is ezt az emléket a minőséggel, az eleganciával és a nőiességgel köti össze.

fotorcreated_352.jpg

Évekkel később ez a láthatatlan kapocs új életre kelt, amikor a Guerlain és Angelina Jolie Kambodzsában találkoztak, ahol a színésznő negyedik filmjét rendezte a „first they killed my father’ címűt, mely egy gyermek visszaemlékezéséről szól a háborúról és az azt követő veszteségekről.

Ezzel egy új kapcsolat vette kezdetét és egy új illat született, összehozva ezzel a Guerlain élő, kézműves hagyományait, a minőséggel és szakértelemmel létrehozott értékeket, ami maga a modern nőiesség eszméje és törekvése.

gallery-1488463372-screen-shot-2017-03-02-at-84803-am.png

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3712310285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása