Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

TESZT // Clinique 3 lépéses bőrápolás

2017. március 05. - Antalfy Krisztina

Vége az undok, pattanásos időszaknak!

Nemrég márt írtam itt a blogon a Clinique Döntő lépés elnevezésű kampányáról. Most pedig szeretném neked bemutatni a Clinique 3 lépéses arcápolási csomagját, mely olyan termékeket tartalmaz, amelyek alkalmazásával te is könnyedén elvégezheted az arcápolás három alapvető fázisát: tisztítás, exfoliálás és hidratálás. 

photocat_51.jpg

A bőrgyógyászok által kifejlesztett Clinique termékek allergiateszttel vizsgáltak, és 100%-ban illatanyagmentesek, így a legérzékenyebb bőrűek is bátran használhatják őket. Clinique háromlépéses arcápolási csomagja olyan termékeket tartalmaz, amelyek alkalmazásával könnyen elvégezhető az arcápolás három fontos fázisa: a tisztítás, az exfoliálás (hámlasztás) és a hidratálás.

img_20170312_110934.jpg

1. TISZTÍTÁS // Clinique Liquid Facial Soap Mild

Termékről:

A folyékony, habzó arclemosót kifejezetten a zsírosodásra hajlamos bőr tisztítására fejlesztették ki, gyengéden távolítja el a hámréteg felszínéről a szennyeződéseket és a felesleges faggyút. Az arcbőrt nem szárítja, tiszta, üde felszínt biztosít.

img_20170312_111024.jpg

Szerintem:

Sajnos 30 fölött sem feledkezhetek meg az undok pattanásokról, az én bőrömön főleg azokon a bizonyos napokon bukkannak elő. Eddig mindig nekik estem kézzel, fültisztítóval, majd jött a korrektor és a nappali smink. Ám még a legjobb minőségű alapozó sem ér semmit, amikor az arcomon ott virítanak a csúf, begyulladt pattanások.

Ezért inkább változtattam a szépségápolási rutinomon, letettem a korrektort, és belevágtam a Clinique 3 lépéses bőrápolásos kezelésbe. A három magas minőségű terméket mindig este, lefekvés előtt használom (ha épp el nem felejtem).

img_20170312_111027.jpg

Az alapos sminklemosás után először a habzó arclemosót használom, ami együtt a többivel, de akár önállóan is tökéletesen megállja a helyét. Bár az ára picit talán borsos, szerencsére sokáig kitart, ugyanis nagyon kevés is elég belőle. Remekül habzik, és már az első használatánál látható tisztító hatása.

Nekem nagyon bevált, a smink maradékait, a napközbeni szennyeződéseket szépen leszedi, a bőröm pedig csak egy lehelletnyit lesz tőle száraz.

2. HÁMLASZTÁS // Clarifying Lotion 3tonik - száraz és kombinált bőrre

Termékről:

A zsíros bőrre kifejlesztett exfoliáló oldat gyengéden hámlasztja a bőrt, így segít eltávolítani az elhalt sejteket, szennyeződéseket, tisztítja a pórusokat. Megelőzi a pattanások kialakulását, emellett előkészíti az arcbőrt a hidratáló krém számára, melynek hatóanyagai ezáltal sokkal könnyebben szívódnak fel.

img_20170312_111037.jpg
Szerintem:

Valójában nem minden este veszem rá magam a 3 lépéses arcápolási rutinra, de a tonikot akkor is használom, ha a másik két lépés kimarad. Szépen leszedi a szennyeződést, de fontos, hogy csak egy keveset kell tennik a sminklemosó párnácskára, s azt csupán egyszer kell végighúznod a bőrödön, különben nagyon ki tudja szárítani azt. Ennek kompenzáslásaként nem árt bevetni a 3. lépést, a hidratáló krémet.

3.HIDRATÁLÁS // Dramatically Different Moisturizing Gel

Termékről:

A bőrgyógyászok által kifejlesztett, olajmentes hidratáló krém bőrerősítő összetevőket tartalmaz, amely biztosítja a zsíros bőr számára a megfelelő mennyiségű nedvességet anélkül, hogy olajos érzetet hagyna.

img_20170312_111056.jpg

Szerintem:

Számomra kissé furcsa volt, hogy ennek a hidratálónak menyire folyékony, de a bőrre felkenve hamar felszívódik és a száraz, illetve kiszáradt részeket finoman feltölti nedvességgel.   

+1 Pep-Start™ HydroBlur Moisturizer- Hidratáló

Termékről:

Olajmentes, összetett hatású hidratáló, mely azonnal elhomályosítja a bőrhibákat, miközben egész nap hidratálja a bőrt. Bőröd természetes-matt hatásúvá válik. Magában és alapozó alatt is viselhető. Könnyed formulájának köszönhetően alkalmas smink frissítésre is. 

img_20170312_111254.jpg

Szerintem:

Imádom, az egyik legnagyobb kedvencem a hidratáló termékek piacán, számomra ez a termék minden pénzt megér. Bár a ráncok nem tűnnek el tőle, de hatóanyagának, illetve púderes állagának köszönhetően valami hihetetlen finom, légy réteget visz fel a bőrre, aminek köszönhetően egyenletessé, simává varázsolja az arcbőr felszínét, épp olyan, mintha szelfizés közben valamilyen lágy filtert alkalmaznál. Smink alá kötelezővé tenném.  

Összességében:

Kicsit szárítja a bőrt az első két lépés, de a harmadik lépéssel minden újra visszaáll a rendes kerékvágásba. Persze meg kell említenem, hogy nekem normál, T-vonalban zsírosodásra hajlamos bőröm van, így  tonik csak jót tett neki a homlok és áll vonalában, míg a gél jól jött rohanós reggeleken a smink alatt. Mindenesetre nekem nagyon bejött a Clinique 3 lépéses arcápolási rutinja, csak ajánlani tudom, nekem láthatóan lecsökkentette a vörös, gyulladt pattanások és aknék számát az arcomon.

További információ:
https://www.clinique.hu/

nevtelen_3_97.png

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2212375225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása