Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Áprilisi AVON újdonságok

2017. március 10. - Antalfy Krisztina

A tavasz a megújulás időszaka, így nem meglepő, hogy az áprilisi AVON katalógusban sok kedvelt termék kap új ruhát és összetételt. Az AVON Advance Techniques Tápláló és védő hajápolási készítményei nemcsak külsőleg újultak meg, de továbbfejlesztett formulájának köszönhetően mesés, szalonminőségű tincseket varázsolnak nekünk.

fotorcreated_364.jpg

Továbbá, második születésnapja alkalmából új külsőben ünnepelnek az AVON True védjeggyel fémjelzett Nutra Effects arcápolók, illetve megújulnak a testfeszesítő Solutions testápolók is. Ezen kívül természetesen további izgalmas színpompás smink és mennyei illatú parfüm, illetve testápolási újdonságokat hoz ez a hónap az AVON rajongók számára.

AVON Advance Techniques Tápláló és védő termékcsalád

Szalonminőségű hajápolás otthon

A haj fontos szerepet játszik mindannyiunk életében, hiszen az megjelenésünk egyik fő éke. Hajunk tökéletes állapotának elérése nem mindig egyszerű, a megfelelő ápolás és táplálás elengedhetetlen. Az AVON Advance Techniques megújuló családja szalonminőségű regenerálást és védelmet nyújt a hajnak - a benne található erősítő algakivonat segít regenerálni a hajszálak felületét, valamint továbbfejlesztett hajvédő technológiával védi a hajat a hajszárítás, illetve a hővel történő hajformázás okozta esetleges károsodások ellen. A krémes sampon gyengéden tisztítja a hajat, miközben táplálja és ráncba szedi a rakoncátlan fürtöket. A haj mélyebb táplálásában egy-egy öblítést igénylő, luxus balzsam és hajpakolás lehet segítségünkre, melyek erősebbé és kifésülhetőbbé varázsolják tincseinket. A legjobb hatás érdekében használjuk az öblítést nem igénylő luxus krémes hajpakolást, melynek könnyű állaga nem nehezíti el a hajat, helyreállítja annak nedvességtartalmát és megerősíti a hajszálakat.

fotorcreated_365.jpg

Ajánlott fogyasztói árak:
Advance Techniques Tápláló és védő sampon 250 ml: 1 049 Ft
Advance Techniques Tápláló és védő sampon 400 ml: 1 599 Ft
Advance Techniques Tápláló és védő balzsam: 1 049 Ft
Advance Techniques Tápláló és védő hajpakolás: 1 549 Ft
Advance Techniques Tápláló és védő, öblítést nem igénylő hajpakolás: 1 699 Ft

AVON Little Sequin Dress parfüm

Különleges alkalmakra

Minden nő gardróbjában található egy olyan különleges ruha, amiben igazán tündökölni tud. Éppen egy ilyen típusú koktélruha ihletette az AVON népszerű Little Dress parfümkollekciójának legújabb illatát. Az AVON Little Sequin Dress parfüm olyan nőknek készült, akik tudják, hogyan vonják magukra a figyelmet- csak úgy, mint egy flitteres ruha egy exkluzív estén. A magával ragadó illatkombinációban először a mandarin és a mangó gyümölcsös jegyei csábítanak el minket, majd az érzéki gardénia és a trópusi virágok elegye kápráztatja el érzékeinket, végül finoman bontakozik ki a pézsma és az aranyló ámbra párosa.

fotorcreated_366.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 4 099 Ft

AVON Black Suede Night kölni
Az éjszaka illata

Az AVON legújabb férfi kölnije az éjszaka felfedezésére csábít. A kifinomult illat a fekete bors, az aromás bazsalikom és a fűszeres-édes szerecsendió elegyével indít, amit az ámbra és a vanília egészít ki, így burkolva viselőjét orientális jegyű illatfelhőbe.

fotorcreated_367.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 3 799 Ft

Sminkecsetek, nem csak profiknak

A megfelelő dekorkozmetikum megválasztása nagyon fontos, ám annak felviteléhez használható ecset is legalább annyira lényeges. Az AVON professzionális sminkecsetei újabb tagokkal bővültek, így még szélesebb palettából választhatjuk ki a sminkelési rutinunkba beilleszthető darabokat.

fotorcreated_368.jpg

Az ergonomikus kialakítású, szintetikus sörtékkel ellátott ecsetek között most már egy korrektorecset is megtalálható, melynek segítségével a felvitt korrektort alaposan eldolgozhatjuk, akár a nehezen elérhető helyeken is, mint az orr- és a szem területe. A szemfesték tökéletes elsatírozására megfelelő választás lehet a legújabb szemhéjpúderecset, mely pufibb fejének köszönhetően könnyen összemoshatjuk a szemhéjunkra felvitt különböző árnyalatokat. Az alapozáshoz és púderezéshez is használható sminkecset tökéletes választás annak, aki szereti a több funkciót ellátó megoldásokat, hiszen az új alapozó- és púderecset tökéletesen alkalmas por és folyékony állagú termékeket eldolgozására is.

Ajánlott fogyasztói árak:
Korrektorecset: 1 099 Ft
Szemhéjpúderecset: 1 199 Ft
Alapozó- és púderecset: 2 499 Ft

AVON Color Trend tavaszi újdonságok

Az AVON Color Trend újdonságai nem csupán vidám külsejükkel, hanem a bennük rejlő árnyalatokkal is a tavasz színeit idézik, intsünk hát velük búcsút a borongós télnek. A krémes és hidratáló formulájú Color Trend ajakrúzsok a lilás és rózsaszínes virágokra emlékeztetnek, melyek közül mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

fotorcreated_369.jpg

Nemcsak ajkainkat, hanem pilláinkat is pompás színekbe öltöztethetjük a Color Trend színes szempillaspiráljaival. Az extra hatás nem csak a vidám árnyalatokban mutatkozik meg, a rostszálakat tartalmazó kefe segítségével a dús szempillákról sem kell lemondanunk.

Ajánlott fogyasztói árak:
Color Trend ajakrúzs: 449 Ft
Color Trend Hello! Ultimate Lashes szempillaspirál: 749 Ft

AVON Körömnyomda

Kreatív körmök, otthon

A körömnyomdázás divatjának hódol az AVON új körömnyomda szettje, mely egy 19 trendi mintát tartalmazó sablonnal érkezik. A körömnyomda használata rendkívül egyszerű, így az otthonunk kényelmében készíthetünk vidám, egyedi manikűrt, melynek csupán a kreativitásunk szabhat határt.

koromnyomda_szett_2798_ft_5947_7.jpg

Először fessük ki körmeinket egy tetszőleges árnyalatban, majd hagyjuk azt megszáradni. Második lépésként válasszuk ki a fém palettán egy mintát, majd vigyünk fel rá egy réteg lakkot, és a lehúzó segítségével távolítsuk el a felesleget, így a körömlakk a minta formájában marad csak meg. Ehhez a legjobb választás egy kontrasztos, az alapszíntől eltérő árnyalat. Ezután a nyomdát görgessük végig a kiválasztott és befestett mintán, ezzel felvéve azt a nyomda fejére. Végül egy laza mozdulattal görgessük végig körmeinken a nyomdát, rányomva ezzel a körmünk felületére a díszítést. Hogy minél tovább csodálhassuk trendi manikűrünket, fixáljuk átlátszó fedőlakkal.

Ajánlott fogyasztói ár: 2 798 Ft

AVON True Nutra Effects    

A szépség védjegye az arcápolásban

Immár második születésnapját ünnepli a Nutra Effects arcápolási termékcsalád, mely áprilistól az AVON True márka alá fog csatlakozni. A változás csak a külsőt érinti, a belsőt tekintve a termékcsalád továbbra is a jól megszokott ápolást és védelmet nyújtja az érzékeny bőrűek számára.

fotorcreated_370.jpg

Az AVON True Nutra Effects termékpalettája olyan természetes összetevőket tartalmaz, mint a chiamag-, a papagájvirágmag-, gránátalmamag-kivonat vagy a mosódiómag-kivonat, így juttatva még több hatóanyagot a bőrbe. A termékcsaládok mindegyike parabén-, ftalát- és színezékmentes. A minőséget és a megbízhatóságot jelzi az AVON True védjegy, ami garantálja azt a megszokott színvonalat, amiért annyira közkedvelt az AVON természet ihlette arcápoló családja.

AVON Nutra Effects Zuhanyzás közbeni testápoló mandulaolajjal
Hidratálás a zuhany alatt

A rohanós mindennapok alkalmával sokszor könnyen megfeledkezünk a megfelelő testápolásról vagy nem mindig sikerül azt a napi rutinunkba beilleszteni. Erre nyújthat megoldást az AVON Nutra Effects Zuhanyzás közbeni testápoló, amelyet már fürdés közben használhatunk, így spórolva meg értékes perceket. A mandulaolajat, aktív összetevőket és omega-3 zsírsavat tartalmazó testápolót a kedvenc tusfürdőnk használata után kenjük nedves bőrünkre, majd öblítsük le. Használata könnyű és nem kell arra várnunk, hogy beszívódjon. Érzékeny bőrűek is bátran használhatják az allergológiailag tesztelt terméket, ami parabén-, ftalát- és színezékmentes.

fotorcreated_371.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 1 090 Ft

AVON tudtad-e?

A mandulaolaj a legelőkelőbb növényi olajok egyike. Jótékony hatását gazdag B-, E-vitamin és magas Omega-9 telítetlen zsírsavtartalmának köszönheti. Puhítja a bőrt, visszaadja annak rugalmasságát és lassítja a bőr öregedését. Bőrszárító tevékenységek után - például szauna használat vagy napozás – érdemes használni, legjobban zuhanyzás és fürdés után fejti ki bőrpuhító hatását.

AVON Naturals Eper és fehér csoki termékcsalád
Tavaszi ébresztő az érzékeknek

A friss, zamatos eper és a krémes fehér csokoládé tökéletes desszert lehet egy tavaszi piknik alkalmával. Ennek az édes, romantikus illatelegyeit fedezhetjük fel az AVON Naturals új testápoló családjában. A finom aromájú tusfürdő tisztítja és kondicionálja a bőrt, majd a testápoló a bőrt nem csak puhává, de ínycsiklandó illatúvá is varázsolja. Ha napközben szükségünk lenne az azonnali felfrissülésre, a testpermetet használva gyümölcsös illatfelhőbe burkolózhatunk.

fotorcreated_372.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 2 997 Ft (szett ár)

AVON FootWorks Lábápoló stift kidörzsölődés ellen
A láb védelmében

A meleg téli csizmákat a szekrény mélyére száműzhetjük, és vegyük elő a kényelmes sportcipőinket és a balerinacipellőket. Azonban előfordul, hogy a szorosabb lábbelik kidörzsölik a sarkunkat vagy lábujjunkat, rosszabb esetben még vízhólyagok is megjelenhetnek rajta. Az AVON FootWorks lábápoló stiftje láthatatlan réteget képez az érintett területeken, ezzel csökkentve a láb kidörzsölődését, valamint segít meggátolni a vízhólyagok kialakulását. Használatával nem kell félnünk a kellemetlen kidörzsölődésektől, elég csak élveznünk a jó időben tett sétákat.

fotorcreated_373.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 2 000 Ft

 

AVON Orchidea és gardénia habfürdő
Habzó virágoskert

Tavasszal, amikor virágba borul minden, sokszor legszívesebben akár saját magunkat is beburkolnánk ebbe a mennyei illatáradatba. Ez az álmunk válhat most valóra, hiszen az AVON legújabb habfürdőjének köszönhetően, mely az orchidea és a gardénia kirobbanóan virágos illatát zárja palackba, otthon, a lágy habok közé merülve élvezhetjük a tavasz illatát.

orchidea_es_gardenia_habfurdo_949_ft_0479_6.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 949 Ft

AVON Senses Relaxing Florals tusfürdő
Relaxáló virágzuhany

Nincs is jobb relaxációs időtöltés, mint egy virágos kertben sétálgatni tavasszal. A frissen nyíló virágok illata elbódítja érzékeinket és elcsendesíti lelkünket. Az AVON Senses Relaxing Florals tusfürdője a zamatos jázmin és a viola illatával nyugtatja érzékeinket, miközben gél formulája hidratálja és felfrissíti bőrünket, akár egy tavaszi virágzuhatag.

senses_relaxing_florals_tusfurdo.jpg

Ajánlott fogyasztói árak:
Senses Relaxing Florals tusfürdő 250 ml: 669 Ft
Senses Relaxing Florals tusfürdő 500 ml: 1 099 Ft

AVON Solutions
Megújulás kívül-belül

Nyakunkon a nyár, már nem halogathatjuk a készülést a strandszezonra. Ebben lehetnek segítségünkre az AVON Solutions termékcsalád új, továbbfejlesztett formulájú hatóanyagokkal ellátott feszesítő krémjei, melyek használatával felkészíthetjük bőrünket a nyári időszakra, akár feszesebb, karcsúbb alakra vágyunk, akár a narancsbőrrel szeretnénk felvenni a harcot. A tartalmas belső mellett a külsejük is megújult, így megnyerő csomagolásukkal nyári neszesszerünk kihagyhatatlan tagjai lesznek.

fotorcreated_374.jpg

Ajánlott fogyasztói árak:
Solutions Cellu Break 5D narancsbőr elleni krém: 2 899 Ft
Solutions Narancsbőr elleni thermoaktív gél: 2 899 Ft
Solutions Mellfeszesítő krém: 1 799 Ft
Solutions Feszesítő testápoló: 2 899 Ft

AVON Remény szalagja sál
Sok kicsi, sokra megy!

A mellrák és a családon belüli erőszak ellenes küzdelem szerves részét képzi az AVON nőkért tett törekvéseinek. Mi is segíthetünk a vállalatnak a nők támogatásában a remény szalagjával jelzett rózsaszín, illetve a nők biztonságáért kiálló kék adománygyűjtő termékek megvételével. Az AVON adománygyűjtő termékeinek teljes hasznát, illetve minden értékesített termék után 1 Ft-ot automatikusan egy adománygyűjtő alapba helyez, melyből minden évben adományokat ad át e két ügy kapcsán fellépő szervezetek szakmai támogatására, továbbá figyelemfelhívó kampányokat valósít meg belőle. Az AVON Remény szalagja sál megvásárlásával nemcsak elegáns, nőies mintával ellátott trendi ruhadarabbal egészíthetjük ki összeállításunkat, de viselésével kiállhatunk a mellrákkal küzdő nőtársaink mellett is.

fotorcreated_375.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 1 500 Ft

További információ:
AVON Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7512324943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása