Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Tökéletesen fedő MAX FACTOR újdonság tavaszra!

2017. március 10. - Antalfy Krisztina

Szegd meg a szabályokat a Max Factor Lasting Performance Alapozójával! Szegd meg a hagyományos sminkszabályokat a Max Factor Lasting Performance Alapozójával; tartós alapozó, mely arra született, hogy gyönyörű és természetes megjelenésű bőrt varázsoljon. A Max Factor Lasting Performance Alapozóval minden nő álma valóra válik; hosszantartó, hibátlan végeredmény.

fotorcreated_377.jpg

A tökéletes alapozó

A nők manapság olyan alapozóra vágynak, amely természetes végeredményt ad és egész napon át tart. Sokan úgy gondolják, hogy egy hosszantartó alapozó nehéz, magas fedésű és nem lehet egyszerre természetes hatású. Rengeteg nő gyakran együtt alkalmazza a folyékony és púderes alapozókat a kívánt végeredmény elérése érdekében. Ez a folyamat nem csak időigényes, hanem nehéz réteget is képezhet a bőrön.

A Max Factor bemutatja az új csomagolású, ám változatlan formulájú Lasting Performance Alapozót – egy alapozó érintésálló technológiával, így garantált az egész napon át tartó, természetes végeredmény.

fotorcreated_378.jpg

Smink művészet

Max Factor úgy döntött, ötvözi a folyékony és púderes alapozót, és ebben központi szerepet játszott a sminkmesterekből álló csapat, valamint a női vásárlók. A sminkmesterek folyamatos innovációra sarkallják Max Factort, szegje meg a hagyományos sminkszabályokat. A Max Factor Lasting Performance Alapozója megszegi a szabályokat azáltal, hogy maximális fedésű, mely egész napon át tart, mégis gyönyörű és természetes végeredményt biztosít minden nő számára.

“Egy természetes hatású, egész napon át tartó smink elkészítése sokszor csak számtalan lépésben és több termék együttes használatával érhető el. Mindig olyan termékeket keresek, melyek megszegik a hagyományos sminkszabályokat, és azt nyújtják, amire a nőknek szükségük van. A Max Factor Lasting Performance Alapozó maximális fedést biztosít természetes végeredménnyel, mely tart, tart és tart. Akár modellel, vagy egy esküvőjére készülő mennyasszonnyal dolgozom, tudom, hogy a Lasting Performance Alapozó érintésálló, nem kenődik el, egész napon át tartó gyönyörű megjelenést biztosít. - Szűcs Adrienn, a Max Factor magyarországi sminkmestere

Tudomány

Érintésálló összetétel: A formula három különböző olaj megkötő összetevőt tartalmaz, mely biztosítja az egész napon át tartó tökéletes végeredményt, nem nehezíti el a bőrt, mint a legtöbb púderes és hosszantartó alapozó. Speciális formulájának köszönhetően egész napon át ellenáll a bőrt érintő külső hatásoknak.

Hosszantartó formula: Az alapozó formulája tartalmaz hosszantartó film-et, PVP-t (poly vinyl pyrolidone), mely egyfajta védőrétegként jelenik meg az alapozó felett, hosszantartóvá és érintésállóvá téve az alapozót.

Könnyed érzet: A formula rugalmas és könnyed, eggyé válik a bőrrel, nem nehezíti el és szárítja ki az arcbőrt.

Friss, természetes végeredmény: Olaj megkötő púder részecskékkel, melyek képesek megduplázni térfogatukat és csökkentik a faggyútermelést a tökéletes és hosszantartó végeredményért.

Az új csomagolású Max Factor Lasting Performance Alapozó elérhető 2017. március 30-tól a Max Factor állvánnyal rendelkező üzletekben. A termék javasolt fogyasztói ára 4499 Ft.

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2412327321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása