Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

TESZT // Baba Magnólia illatú tusfürdő

2017. március 11. - Antalfy Krisztina

Reggel 6 óra, ilyenkor még a kávéfőzőm is alszik. Ezeken az undok hétfő reggeleken nem vágyom semmi másra, mint egy csésze tejes kávéra, és valami igazán finom kényeztetésre. Így, amíg lefő a latte, beugrok a zuhany alá, ahova velem tartott legújabb kedvencem, a Baba Magnólia illatú tusfürdője is!

photocat_36.jpg

Bárhol is járjunk a világon, megtalálhatjuk a különlegesen gyönyörű magnóliát, amelynek illatát mostantól nemcsak a természetben sétálva élvezhetjük, hanem a fürdőszobában is minket kényeztet majd.

A termékről:

A tavasz az újjászületés időszaka – érdemes ilyenkor újdonságokat kipróbálni, felfrissíteni a hétköznapi rutinunkat. Ebben a segítségünkre lehet akár egy új illat is, mint például a pasztell színű csomagolásba öntött magnólia illatú Baba tusfürdő, amely lendülettel teli felüdülést nyújt a család minden tagja számára. Legyen az a gyerekek játékos fürdője, vagy egy élénkítő, gyors reggeli zuhany munka előtt – a krémes Baba Magnólia tusfürdő lágyan ápolja bőrünket, míg finom, édesen virágos illata tavaszi hangulatot csempész a mindennapjainkba.

fotorcreated_379.jpg

Szerintem:

Az illata azonnal levett a lábamról, nem erőteljes, nem tolakodó, mégis nagyon finom, virágos és kellemesen nőies, amikor felkened a bőrödre, olyan érzésed van. mintha egy magnólia kertben sétálnánk. Persze a hatása sem elhanyagolható: a tusfürdő krémes állagának köszönhetően igazán selymessé teszi a bőrt.

Nekem nagyon bevált, azt hiszem magnólia függő lettem.
Értékelés: 4/5

Javasolt fogyasztói ár:
400 ml – 699 Ft
750 ml – 1049 Ft

További információ:
baba.hu

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1912332357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása