Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

E N I H O R N 2017-es tavasz/nyár

2017. március 16. - Antalfy Krisztina

Az élet tele van olyan lehetőségekkel, amikor szabadon, kalandos kedvvel tölthetjük meg a mindennapjainkat, utazásainkat, így sok várt vagy váratlan izgalommal találhatjuk szembe magunkat. Ezt a szellemiséget képviseli az E N I H O R N 2017-es tavaszi/nyári táska és ruha kollekciója, amellyel a tervező ismét a saját életéből kiragadott élményét adja át a világnak.

enihorncampaign6.jpg

E N I H O R N 2017-es tavaszi/nyári ruhakollekciója színnel és kalanddal teli nyári emlékektől ihletve kelti életre az új szezon tónusait, formáit és minden varázslatát.

A tervező, Horn Enikő nyaralása alkalmával közelebbről is megismerkedhetett a szeles, de barátságos Kükládok szigetvilágával, a jellegzetes meltemi széllel, ami csak arra a vidékre jellemző, és az általa gerjesztett hullámokkal, amik 5–6 méteres magasságból ostromolják az ott elhaladó hajósokat júliustól egészen októberig. Ebben a világban megtapasztalhatta, hogy hatalmas bátorság kell fellépni egy vitorláshajóra, ami kifut a védett öbölből a viharos, kiszámíthatatlan vizekre, és ezt az elszántságot meg is kell tartani akár humorral, vidámsággal, akár barátokkal, de ebben segítségünkre lehetnek a kényelmes, vidám, praktikus táskák is.

enihorncampaign3.jpg

Az élmények ihletéből született meg az új táska és ruha kollekció, amelyeknek darabjai tökéletes kiegészítők az urbánus, mégis lezser, kissé „matrózos” megjelenéshez, a praktikumot és nem utolsó sorban a könnyed eleganciát képviselik. Egyes darabokon megjelenik az E N I H O R N márka összes eddigi kollekciójára jellemző virágminta – a kollekciók, színeikben elsősorban a víz végtelenségét és szeszélyességét ragadják meg: főszerepbe kerül a sötét tengerkék, az égkék, az aprócska szigetekre jellemző homokszín és az aranyló ragyogás, de fellelhetőek a görög szigetvilágra oly jellemző murvafürt virág lilás, magentás, olykor pirosas tónusai is. A kék és fehér kombinációjából született tengerész stílus, valamint a márkára jellemző, élettel teli meggypiros és az örökérvényű, stílusosságban verhetetlen fekete is ismét életre kel.

enihorncampaign4.jpg

A 2017-es tavaszi/nyári szezont a márka egy új táska modellel, a LISANNE-nel ünnepli. Az oldaltáska Grace Kelly kishúgáról kapta a nevét és követi is "nővére", a GRACE 3D-s vonalait – a négyféle változatban elérhető táska a kollekció egyik jellegzetes darabja, amely a modern és a klasszikus nőiességet egyaránt képviseli. A kétféle bőr kombinációjából született LISANNE Blueskyblue egyszerre kelti életre a tenger és az ég kékjét, a LISANNE Whiteblue - a fehér és a kék párosításával - a matróz-hangulatot idézi fel, valamint megtalálhatjuk az univerzális, fekete változatot, a LISANNE Black-et is a kollekcióban és a barokk ragyogást újraértelmező, az aranyszínű bőrt előkelő motívumokkal társító LISANNE Goldflowert.

fotorcreated_385.jpg

A stílusosság, a trendi megjelenés és a praktikum másik valódi megtestesítője az E N I H O R N GOLDY Whiteblue, amely ugyancsak kék és fehér bőr találkozásából született – színében, nagyméretű, shopper fazonjában és könnyed eleganciájában a tavasz üdesége és a nyár lendülete köszön vissza.

fotorcreated_386.jpg

A klasszikus és modern formák randevújából keletkezett, már jól ismert ikonikus formák mellett, a jól záródó, szuper trendi hátizsák, a TEDDY is előtérbe kerül, többféle színkombinációban és virágminták életre keltőjeként, hiszen egy hétvégi vitorlázáshoz, kiránduláshoz, de a hétköznapokban is tökéletes választás: hátunkra felvéve nem eshet le rólunk, minden belefér, amire egy nőnek csak szüksége lehet, és valódi bőr anyagának köszönhetően a tartóssága miatt sem kell aggódni. Így bátran elindulhat a XXI. századi „Odüsszeuszina” felfedezni a körülötte lévő fantasztikus világot.

fotorcreated_387.jpg

A szintén végtelen vizek és kalandok ihlette ruha kollekcióban is életre kel az urbánus és a tengerész hangulat - a klasszikus kék-fehér csíkok megjelennek többek közt a modern sikket megtestesítő LYNN MAY overálon, valamint a laza és a nőies stílusosság különleges kombinációjából született, mélykék maxiruha, a REESE HOOD kapucniján. Az örökérvényű fekete-fehér, geometrikus csíkminta is főszerepet kap, például a karcsúsított szabású LINDA MAY midiruhán.

fotorcreated_389.jpg

Az E N I H O R N–ra jellemző virágminta a ruhák esetében is meghatározó elemmé válik. A tavasz minden frissessége életre kel a ragyogó királykék, a pasztell finomságú virágminták és a derék vonalát hangsúlyozó, klasszikus nőiességet árasztó maxi fazon randevújából teremtett LUISE ruhán - az évszak frissessége, éteri színvarázslata jelenik meg - hófehér alapon - az ISABELLE FLORAL blézeren és a DITA midiruhán. A kollekció jellegzetes darabja a GISELLE FLORAL bomberkabát, amelynek divatos fazonja kifinomult, mályvaszínű virágokkal festett műbőr alapanyaggal párosul.

fotorcreated_390.jpg

A nyár könnyed varázslatát idézi fel a légies szépségű, halmintás FAYE FISH blúz, valamint ismét megjelennek a márka kedvelt mintái, az épület-motívumok, ezúttal mediterrán hangulatban, a színpompás VICTORIA VIVACITY és az EIRA JOLLY szoknyákon.

Mint minden szezonban, a különleges hangulatokat életre keltő 2017-es tavaszi/nyári E N I H O R N táska és ruha kollekció is arra született, hogy még több színt és kalandot vigyen a napjainkba.

fotorcreated_391.jpg

Az E N I H O R N márkáról

Az E N I H O R N divatmárka letisztult szabásvonalakkal, kifinomult bőr alapanyagokkal, lágy esésű textilekkel, pasztell tónusokkal, olykor vibráló, mondén színekkel visz légies, modern eleganciát a hétköznapokba.

Horn Enikő 2013-ban indította el első kollekcióját, különleges tervezésű táskáihoz és ruháihoz azóta is magas minőségű, Olaszországból származó bőr- és textilalapanyagokat használ. Az italo-életérzés nemcsak a finom matériákban, de az E N I H O R N-darabok könnyed eleganciájában is életre kel – sokszínű világ ez, ahol a természet adta inspirációk, a pazar, festői hatású virágos kertek, akár a modern, urbánus világ letisztult formáinak, épületeinek ihletével is randevúzhatnak.

fotorcreated_392.jpg

Ezek a darabok a modern nő igényeit szolgálják, akik számára - a valódi nőiesség mellett - a praktikum, a hordhatóság és a tartós minőség is elsődleges szempont. Ebben a szellemben születnek a márka jól kombinálható elemei - bizonyos sikerdarabok időről-időre újraértelmezve visszatérnek, így nemcsak a tiszta elegancia és a szárnyaló fantázia jelenléte állandó - a különböző kollekciók között is folytonosság áll fenn.

Az E N I H O R N univerzális tervezésű táska és ruhavonalaiban egyszerre jelennek meg a klasszikus és kortárs stílusjegyek, a kifinomult, izgalmas formák találkoznak a funkcionalitással, így válnak ezek a darabok a mindennapok kényelmes és stílusos eleganciájú kiegészítőivé.

enihorn_faye_fish_bluz_ginger_top_stephanie_nadrag_lisanne_black_taska_front.jpg

E N I H O R N Showroom
1065 Budapest, Izabella u. 45.
Nyitvatartás:
Kedd 11:00 – 17:00
Csütörtök 11:00 - 19:00
Péntek 11:00 – 17:00
www.enihorn.com

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5812342299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása