Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Te melyik #Colorista vagy?

2017. március 26. - Antalfy Krisztina

Lépd át a határokat, mutasd meg igazi színed!

Sosem voltam egy túl bátor, kísérletezgető alkat, legalább is ami a hajamat illeti. Az élénk színű hajtincseket  pedig el sem tudtam volna képzelni az amúgy is természetes szőke hajamon. Aztán meghívást kaptam a L'Oréal legújabb sajtóeseményére, ahol minden félelmem elszállt, és ha csak kis időre is, de visszacsöppentem tinédzser éveimbe, amikor egy jó kis buli előtt azért nálam is megszaladt a csillámpor.

fotorcreated_412.jpg

Engedd most Te is szabadjára a benned rejlő művészt, és alkosd meg a saját hajszíned. Egyszerű, csak figyelj! 

1.  L'OREAL PARIS COLORISTA SPRAY // Egy napra

Kreatív játék a színekkel és intenzív eredmény kötöttségek nélkül: azonnal látható minden hajszínen és probléma nélkül kijön egy mosással.

pack-spray.jpg

Hat gyönyörűen ragyogó szín spray kiszerelésben. Csak válaszd ki a kedvenc színed, fújd a hajadra és voilá! A színek könnyen kombinálhatóak. Az elő samponos hajmosásig tart. 
(A festék megfoghat szöveteket, de könnyen ki is mosható).

2. L'OREAL PARIS COLORISTA WASHOUT // 1-2 hétre

A L'Oreal Colorista Wash Out egy 2-3, illetve 5-10 mosásig tartó színező. Mosással folyamatosan veszít a színéből. 

colorista-loreal-colorazione-temporanea-12.jpg

Szeretsz kísérletezni és gyakran hajszínt változtatni? Akkor ez a hajszínező tökéletes választás lehet a számodra. Széles skálán elérhető árnyalatok, amelyek 3-15 samponos hajmosással eltávolíthatók. A még látványosabb eredményig ne árt ha a használat előtt kivilágosítod a hajad. 

3.  L'OREAL PARIS COLORISTA PAINT // Tartós hajfesték

Tartós és egyedi hajszín: a L’Oréal Colorista Hairpaint hajfesték a magas pigment-koncentrációjának köszönhetően intenzív és inspiráló végeredmény ad. A tökéletesre kialakított ecset segítségével egyszerű a festék felvitele.

16-12-418747-l-oreal-colorista-bt-sps50-03.jpg

Ha elég bátor vagy a tartós színekhez a Hajfestékkel intenzív színpigmenteket kaphatsz egy zselés textúrában, a lenyűgöző színeredményért. Az árnyalatokban a legmodernebb metál, rózsaarany és füstös tónusok is megtalálhatóak. Tökéletes a rendezetlen hatás eléréséhez.

Speciális termékek, hogy elérd a kívánt hatást!

4. FADER SAMPON

Ha szeretsz hajszín változtatni, a Fader Shampoo a te terméked! Segít felgyorsítani a hajszínező kimosását a hajadból, így annyi árnyalatot próbálhatsz ki, amennyit csak szeretnél.

158854-colorista-coloration-l-oreal-paris-gamme-1000x0-1.jpg

5. EFFECTS

Szőkítő a finom világosításért és Balayage a természetesnek tűnő melírokért, sárga hatás nélkül. Válaszd azt a stílust, amelyik a legjobban illik hozzád és használd a Színezőt az izgalmasabb eredményért!

loreal-paris-colorista-effect-bleach-1-27935.jpeg

Mutasd meg a személyiséged bátran!

További információ:
L'Oréal Magyarország

nevtelen_3_97.png

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4512374661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása