Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

10 érv a kendőcsomagolás mellett

2017. március 27. - Antalfy Krisztina

Unod már a csomagolópapírt? Ismerd meg az újrahasznosítható kendőcsomagolásokat! Ez az etikus beszerzésből származó, környezettudatos anyag, amellett, hogy gyönyörű, tucatnyi módon felhasználható és újrahasznosítható. Ha ez nem lenne elég, összeszedtünk tíz okot, amiért ideje kendőcsomagolásra váltanod.
fotorcreated_411.jpg

1. Visszaadni öröm

A Lush kendőcsomagolásaival egyszerre ajándékozhatod meg a szeretteidet és a természetet. 

Az indiai re wrap női szövetkezet a szövés mellett adminisztratív feladatokra és egyéb előállítási folyamatokra oktatja a falusi nőket. Minden reggel jógáznak, hogy testileg és lelkileg is készen álljanak az előttük álló munkára. Gyönyörű, újrahasznosítható kendőcsomagolásaink 100 százalékos biopamutból készülnek. 

wd_inline2.jpg

Egyes kendők újrahasznosított műanyag palackokból készülnek, melyeket beolvasztanak és fonalat készítenek belőlük. A vintage holmik szerelmeseinek egy angol cég kézzel válogatja ki a legszebb régi sálakat, melyeket kendőcsomagolásként újrahasznosítunk. 

2. Egyedi táska

Mindannyiunkkal megesett már, hogy táska nélkül mentünk vásárolni, esetleg váratlanul tört ránk a beszerzési vágy, aztán cipelhettük haza a kincseket. Többé nincs mitől félni: a kendőcsomagolás egyik pillanatban kényelmes praktikus táska, a másikban feltűnő fejkendő. Ezt biztosan nem tudja egy sima műanyagszatyor! 

cefa3e018923e1d784d77bb8b8aad1f8.png

3. Ajándék az ajándékban 

Képzeld el, milyen boldog lesz, ha rájön, hogy nemcsak egy csokor csodás Lush-terméket kapott, hanem egy tündöklő, újrahasznosítható kendőt is! Nem kérdés, kit szeret a legjobban. Ugye?  

17191092_1345717268799919_1350887980915543981_n.jpg

4. Idő van

Akár úgy bánsz a csomagolópapírral, mint egy nindzsa, akár menthetetlenül ügyetlen vagy, a kendőcsomagolás mindenképpen időt spórol. 

Nem kell ollóval vagy ragasztócsíkkal szenvedned, a kendőcsomagolás művészete a hajtogatás és a csomózás művészete. Ha elrontod, simán újrakezdheted. Van is pár oktatóvideónk, hogy seperc alatt profi kendőcsomagoló lehess. Ha nagyon sietsz, kérd meg az eladókat, hogy csomagolják be neked a termékeket! 

lush_scarf-109_0.jpg

5. Látványos kiállás

Ha szeretsz reggeltől estig tökéletesen mutatni, az utcákat pedig kifutónak használod, a kendőcsomagolás lesz a kedvenc kiegészítőd. Ennyi különböző anyagból, színből és mintából könnyedén válogathatsz, ha összehangolnád a bevásárlólistád a ruháddal. Vigyázz, Milánó: a kendőcsomagolás már úton van! 

knot_wraps.jpg

6. Segítség, eltévedtem! 

Mondtuk már, hogy térképes kendőcsomagolásaink is vannak? A SplashMapsmunkatársaival együttműködve innovatív, viselhető, mosható térképeket készítünk a tapasztalt turistáknak is. A papírtérképekkel ellentétben könnyű őket összehajtogatni, nem áznak el az esőben és sálként is viselheted őket, ha a szabadba mész. Hordozókendőként tökéletes kézipoggyász rövid repülőutakra is. Indulhat az utazás.

img_2099_0.jpg

7. Válassz új hobbit 

A divatos és csodálatosan változatos kendőcsomagolásokat a tradicionális japán furosiki művészete ihlette. A furosiki eredetileg a ruhák hajtogatásának módját jelentette a japán fürdőkben, de később az ajándékok becsomagolásának szórakoztató és addiktív művészetévé vált. Bárkimegtanulhatja.  

8. Te leszel a legjobb ajándékozó

Oké, tudjuk, hogy az ajándékozás nem verseny, de ha az lenne, simán megnyernéd egy kendőcsomagolással. Ezzel tutira kilógsz a sorból. Képzelj el egy nagy halom ajándékot, aztán képzeld el, hogy a csodásan egyedi kendőbe csomagolt ajándékod magára vonzza a tekinteteket. Csak hagyd, hogy hüledezzenek! 

kw_2.jpg

9. A végtelenségig újrahasznosítható 

Ez hivatalos: a szél az újrahasznosítás irányából fúj. Ne várj, amíg mindenki rájön, válaszd a kendőcsomagolást és teremts divatot. Soha többé nem lesz szükséged csomagolópapírra! Cserélj tippeket és ötleteket a szeretteiddel. Ha megkérdezik majd, ki állt a csomagolóforradalom élére, büszkén lengetheted a kendődet!  

c5q7yn8w8aasyqh.jpg

10. Mentőkendő 

Hajtűre van szükséged, ha hirtelen feltámad a szél? Használj kendőcsomagolást! Muszáj valahogy megkülönböztetned a sima fekete bőröndöd a többi ugyanolyantól a repülőtéren? Használj kendőcsomagolást! Óvnád magad a déli napsugaraktól? Használj kendőcsomagolást? Otthon felejtetted az esernyődet? Tudod, mit? Használj kendőcsomagolást! Ezek a csodás anyagok olyan színesek, mint a képzeleted. Akármerre jársz, a kendőcsomagolás ereje veled lesz! 

nevtelen_3_97.pngTovábbi információ:
LUSH Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2712374497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása