Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

TESZT// GUERLAIN Météorites Happy Glow Pearls Púder

2017. március 28. - Antalfy Krisztina

Egy csipet luxust mindannyian megérdemlünk

Vannak nagy kedvenceim a sminktermékek területén melyekhez kézzel lábbal ragaszkodok, és olyanok is, amiket egyszeri használat után a fürdőszobám legeldugottabb szegletébe száműzök. És persze ott vannak az új szerelmek, melyek minden eddigi szépségápolás terméket túlragyognak. Ilyen most számomra a Guerlain Météorites Happy Glow Pearls arcszínező púdere, mely úgy vonzott magához, mint lepkét a lámpa fénye.

photocat_52.jpg

Nem tehetek róla, a szép dolgok mindig is felhívják magukra a figyelmem, és ha már egy beauty termék ennyire gyönyörű csomagolást kapott, mint ez a Guerlain Météorites Happy Glow Pearl púder, akkor úgy véltem azt bizony közelebbről is meg kell ismernem, ki kell próbálnom, hisz ha nem adok esélyt neki, honnan is tudhatnám, hogy mire mondok majd nemet. Ki tudja, lehet épp benne találom meg legújabb kedvencemet?

photocat_53.jpg

Először a csodás gyöngyházfényű, gyöngy formájú csomagolása miatt akadt meg rajta a szemem, így nem volt kérdés, hogy azonnal ki is próbálom. Amióta nálam van ez a szépség, nem indulok el nélküle, a reggeli rutinom részév vált, a smink elkészítésénel a legvégén viszem fel, s így a kis gyönygök szó szerint megkoronzzák az elkészült művem.

Külcsín:

Egy kis fényes gyöngy dobozka, mely bűbájos megjelenést kölcsönöz a terméknek. Miután lecsavarjuk a tetejét, finom púderes illat árad felénk, mely engem nagymamám egykori púderes dobozára emlékeztet, amit kislány koromban annyira imádtam. Számomra varázslatos!

photocat_54.jpg

Belbecs:

Nem tudom miért, de engem mindig levesznek a lábamról ezek a cuki, masnis púder puffnik, melyek bár nem annyira elterjedtek a mindennapos használatban, mégis nagyon hasznosak ezen fajta sminkpúderek felvitelekor.

A halvány rózsaszín kis puffni alatt megbúvó színes, csillogó, gyönyörű púder gyöngyök pedig egyszerűen káprázatosak, szinte már műalkotások, amikhez kár lenne hozzáérni. Na persze hozzá kell érnünk, hisz nem azért születtek ezek a kis szépségek, hogy a fésülködő asztalunk díszei legyenek, hanem, hogy szebbé varázsoljanak minket a mindennapokban.

photocat_55.jpg

Használata:

Nálam mindig a smink legutolsó része, általában egy nagy ecsettel viszem fel a arccsontom felső részére. Megfelelő ecsettel a használata csupán pár pillanat, mégis enyhe üdeséget kölcsönöz az arcbőrnek. Persze a gyöngyökhöz járó kis puffnival is felvihetjük enyhe ütögető mozdulatokkal középről kifelé haladva, illetve lentről felfelé.

photocat_56.jpg

Megjegyzem, ha az erőteljesebb sminkre esküszöl, akkor talán csalódni fogsz eben a termékben, ugyanis a Guerlain Happy Glow gyöngyei diszkrét, lágy, amolyan pókháló szerű fényes réteget kölcsönöznek a bőrnek. Talán elsőre nem is annyira szembetűnő a változás, amikor felviszed a tükör előtt, de mihelyt kilépsz a fényre, a hatása azonnal észrevehető. A gyöngyök tehát a fény érintésével kelnek életre a bőrödön, aminek köszönhetően szebb, egyenletesebb, finomabb, élettel telibbé válik az egész arcod.

puder-puffni-cosmopolitan.gif

A tökéletes végeredményért a smink leges legvégén mindig használok egy nagyon finom, áttetsző púdert, mely jól rögzíti az egészet.

További információ:
GUERLAIN 

nevtelen_3_97.png

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr112379657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása