Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Fedezd fel a a Paco Rabanne tavaszi gyűjtői kiadását

2023. április 13. - Antalfy Krisztina

Fame Blooming Pink The Collector Edition

megérkezett a FAME Blooming Pink. A csábítás ellenállhatatlan eszköze, melyben egyesül minden, amit csak kívánhatsz a Fame-től. Azonban most az üveg ultramenő ruhája rózsaszín csillámban ragyog. Életteli teli, akárcsak egy hatalmas csokornyi nyíló virág.pr-pr12-collector2023_spr-34465_brillant-basic-fame-collector-_-egry-.jpg

ITT AZ IDŐ, HOGY VIRÁGOZZ ÉS RAGYOGJ!

Játékos. Érzéki. Energikus. Tagadhatatlanul párizsi. Ő egy valódi ikon. Egy ragyogó sztár. Ő a FAME, a Paco Rabanne női illata, mely a tervező magabiztos, sugárzó, úttörő múzsáit ünnepliGondolj Jane Fonda-ra, mint Barbarella. Audrey Hepburn-re a Ketten az úton c. filmből. Bridgitte Bardotra, amint csillogó láncos ruhájában tündököl. Françoise Hardy-ra, amint arany és gyémántberakásokkal díszített miniruhájában ragyog.

Képzeld el ezt az érzést. Virágozz! Ragyogj most! Az illat megtestesítője a sokoldalú amerikai színésznő, Elle Fanning.  Avantgárd, összetéveszthetetlenül nőies illat egy csillogó üvegben, amelyet Paco Rabanne legikonikusabb tervei inspiráltak. Ez az ellenállhatatlan, modern darab még kívánatosabb ebben az új, friss, virágos, üde gyűjtői kiadásban.pr-pr12-collector2023_spr-34469_brillant-basic-fame-collector.jpg

AZ ÜVEG

A VÁGY IKONIKUS ESZKÖZE MOST RÓZSASZÍNBEN CSILLOG

Olyan kifinomult, akár egy ragyogó ékszer és olyan időtlen, akár az 1969-es ikonikus táska. A Fame ultracsábító üvege egy hívogató dizájnnal felruházott darab, mely felidézi a Paco Rabanne legikonikusabb jegyeit: játékos, ultramodern láncos ruha, amelyet oly sok avantgárd nő viselt, ezúttal rózsaszínben csillog.

Az új, ékszert idéző FAME üveg a nőiesség még bátrabb kifejezője. A Blooming Pink gyűjtői kiadást rózsaszín csillámmal hintették be, így a FAME játékos ruhája egy igazán nőies színben jelenik meg, miközben finoman felsejlik alatta az ékszerüveg arany borítása is. Legyen ez a talizmánod.pr-pr12-collector2023_spr-34464_brillant-basic-fame-collector.jpg

AZ ILLAT

ERŐSÍTS A BENNED REJLŐ FAME-ÉRZÉST

A Paco Rabanne a FAME illattal a nőiesség új, bátrabb vízióját kínálja. Az avantgárd luxus kvintesszenciája az igazán innovatív eljárás, amely által az illat szinte felrobban a nagyszerű összetevőktől.

A FAME olyan sztár-illatjegyeket használt, amelyek még soha nem keveredtek együtt egy illatban. Ezt az elegyet kizárólag a Paco Rabanne számára alkotta meg a sokoldalú parfümkészítő csapat, vagyis a tehetséges Dora Baghriche, Marie Salamagne, Alberto Morillas és Fabrice Pellegrin.pr-pr12-collector2023_spr-34463_brillant-basic-fame-collector.jpgLédús mangó ragyog a fejjegyben – az első mangó-akkord, mely 100%-ban természetes eredetű. A jázmin úgy virágzik az illatban, mint még soha, hiszen Grasse-ban szedték és állították elő egy olyan újfajta eljárással, amely a virágillatot a legmagasabb koncentrációjában képes megőrizni. Az érzéki tömjén Szomáliföldről származik, melyet a Paco Rabanne számára egyedileg kevertek a függőséget okozó meleg vanília és szantálfa jegyekkel.

90%-ban természetes eredetű. 100% vegán. 100%-ban Franciaországban készült. Grasse-ban megalkotva, tökéletesre csiszolva és alkalmazva a legújabb technológiákat, hogy a legfenntarthatóbb összetevőket kerüljenek felhasználásra.

Ideje virágozni. Ideje ragyogni!

TERMÉKINFORMÁCIÓK:í
Elérhető: 2023. áprilistól
Megvásárolható:
Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben és webshopjaikban
Árak és referenciák:
Paco Rabanne Fame Blooming Pink The Collector Edition Eau de Parfum 80 ml
57.890Ft

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6718101736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása