Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Budapest nevezetességei kicsit más megvilágításban

2017. március 31. - Antalfy Krisztina

Hiába Budapest legtöbbet fényképezett nevezetességei a Parlament és a Lánchíd, ahogyan Rizsavi Tamás fotózza őket, úgy eddig még biztosan nem láthattuk. A hobbifotós extrém terepen tesztelte az Ecco új cipőjét, és magaslati fotózáson gondolta újra a budapestiek kedvenc látképeit.
rizsavi_lanchid.jpg

Egy ilyen fotózás rengeteg új élményt ad: a legizgalmasabb rész mindig az, amikor kitalálom, hogy hogyan juthatok ki a lezárt tetőkre, mivel a budapesti tetőkijáratok nincsenek mindenkinek nyitva. Titkos módszereim vannak, de ötletesnek is kell lennem, és épp ezért imádom azt, amit csinálok, és állok lendülettel a kihívás elé” – árulta el a tériszonyt nem ismerő hobbifotós, aki egyben a kampány fotóversenyének bírája is volt.

rizsavi_lanchid2_1.jpgrizsavi_parlament.jpgrizsavi_varkert_bazar3.jpg

További információ:
Rizsavi Tamás
nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7912390317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása