Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

GUERLAIN MON GUERLAIN // Teszt

2017. március 31. - Antalfy Krisztina

Be kell valljam neked, a parfümök terén soha nem voltam túl szenvedélyes. Persze nekem is vannak kedvenc illataim, és olyan kompozíciók is, melyeket egyszerűen képtelen vagyok elviselni magamon, de soha nem hoztak igazán lázba a nagy márkák parfüm újdonságai. Szeretem a változatosságot, ezért pont úgy, ahogy mindig más nadrágba, őszi kabátba szeretek bele, úgy válogatom a parfümjeimet is. Minden évszak beköszöntével valami másra vágyom, valami másért vágyakozom. Aztán kezembe került a  Guerlain-ház Mon Guerlain illata, és beleszerettem.
img_20170906_142221-01.jpeg

***

Guerlain, a név mely úgy suttog, akár a simogatás a bőrön. A név, amely közel 200 évnyi történelmet idéz fel, amely tele van tapasztalattal és sikerrel táplált, szaktudás és bőkezűség jellemezi.

A MÚZSA

Angelina Jolie és a Guerlain között évek óta fonódó kapcsolat áll fent. minden az édesanyja által imádott púderhez vezethető vissza, ami csodálatos írisz és viola illatú volt és a legféltettebb kincsei között tartotta számon. Angelina azóta is ezt az emléket a minőséggel, az eleganciával és a nőiességgel köti össze.

mon-guerlain_1_680x480.png

AZ ILLAT

A Guerlain-ház 2017 márciusában megjelenő illata, melynek arca Angelina Jolie. Jacques Guerlain azt mondta: "az általunk csodált nőknek készítjük illatainkat". A parfümőr Thierry Wasser, akit a "női jellemzők" inspiráltak az illat megalkotásakor - avagy "a döntések, érzelmek és álmok, amelyeket a modern nőiesség testesít meg".

img_20170906_142231-01.jpeg

Fejjegyek: levendula
Szívjegyek: sambac jázmin
Alapjegyek: tahiti vanília, ausztrál szantálfa

KÜLCSÍN

A parfüm csomagolása és üvege nagyon szép. Egyszerű, letisztult, mégis magával ragadó, külseje visszaidézi az alkimisták üvegcséit, és méltó módon birtokolja a „quadrilobe” jelzőt egészen a kupakjáig, ami tömör anyagból készült, és egy visszatérő motívumot formáz, a négy virágszirmot. 

img_20170906_142339-01.jpeg

Az üveg, és a benne rejlő illat hódolattal adózik a mai nők előtt, azzal, hogy egyesíti az erő feszes vonalait és az érzékiség görbéit, ezzel pedig megidézi az erős, szabad és érzéki nőiességet.

BELBECS

Nekem egy illatban mindig az kell, hogy érzéseket ébresszen fel bennem, boldogságot, szomorúságot, egy régi gyermekkori emléket, akármit, csak váltson ki bennem valamit. Sokáig csak ismerkedtem a Mon Guerlai parfümmel, nem volt szerelem első látásra, aztán valahogy mégis belém ivódott, a részemmé vált, olyannyira, hogy mióta a magaménak tudhatom nem is nagyon használtam mást. 

img_20170906_142359-01.jpeg

Báj, meg egész napra elkísér

Azonban ahogy ízlésünk a divat, vagy az ételek  területén sem egyforma, úgy vélem nem tetszhet mindenkinek ugyan az az illat, hisz bőrünk kémiája is más, így nyilván másképp viselkednek az illatok is egy-egy adott bőrtípuson. Van parfüm, amit szó szerint utálok, míg az anyukám több éve használja és szereti. És van a Min Guerlain, amit nagyon szeretek, míg más platformon olvastam, hogy megosztó illatnak számít.

img_20170906_142359-01.jpeg

Számomra mégis bevált. A Mon Guerlain finom illat, kellemes, lágy, ellazít, megnyugtat és gondolatban elvisz egy olyan helyre, ahová gyakran elvágyódok a  fárasztó és rohanó  hétköznapokon. Az a levendula, amit ez az illat magában hordoz szerintem páratlanul finom, míg a jázmin kellemesen bódító, de nem erőszakos, vagy fojtogató. 

Én beállok a rajongók táborába, és bizony csak ajánlani tudom neked, tökéletes szülinapi ajándék önmagadnak, barátnődnek, vagy édesanyádnak.

További információ:
GUERLAIN

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!
Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode13
cameff_1501848501721_2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3412800654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása