Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Michal Negrin Hungary Summer Reflections

2017. március 31. - Antalfy Krisztina

Ékszer és divatkollekció 2017 Nyár

A “Summer Reflections” fantázianevet viselő  legújabb Michal Negrin kollekcióban igazán  innovatív megoldások kaptak szerepet, a kollekció visszatérő motívuma a tükröződés. Az anyagválasztás újszerű: Csipkenyomatok, rojtok és tüll részletek jelennek meg a ruhákon. Áttetsző textúrák, gazdag színvilág, szimmetrikus minták és tetoválást idéző motívumok állnak az új kollekció középpontjában.

michalnegrin10.jpg

A kollekció a modern nő igényei alapján jött létre, sőt az egyes darabok multifunkcionálisak: jól kombinálhatóak a hétköznapi, lezser ruhadarabokkal, ugyanakkor egy-egy alkalmi megjelenés fénypontjai is lehetnek. A titokzatos áttetszőség, a rétegek játéka és a különböző textúrák használata teszi egyedivé és trendivé az új kollekció ruhadarabjait. A drámai minták a harmonikus és nyárias színekkel fiatalos és friss kombinációt alkotnak a szezon darabjain. Az új kollekció, különböző textúráit a matt és a fényes, az áttetsző és a nem áttetsző, a lágy és a határozott vonalak kontrasztos hatása jellemzi.
michalnegrin26.jpg

Nyári Ékszer Kollekció 2017

A „Summer Reflections” ékszer kollekcióban is visszaköszönnek a tükröződés inspirálta motívumok. Mindegyik darabon modern stílusban jelennek meg az aprólékosan kidolgozott részletek. Az Oversize  és statement nyakláncok, fülbevalók és gyűrűk mellett  finom és visszafogott ékszerek is feltűnnek az új szezon kedvencei között. A kiegészítő ékszer kollekciót az állat- és növényvilág elemei inspirálták. A kézzel festett virágokkal és a természet ihlette motívumokkal díszített ékszerek mindegyike egyedi és exkluzív. Az új nyári kollekcióban olyan különleges ékszerek születtek, amelyek képesek minden outfitet egy magasabb szintre emelni, és amelyekkel mindenki ki tudja fejezni önmagát.

michalnegrin25.jpgmichalnegrin24.jpgmichalnegrin18.jpgmichalnegrin14.jpgmichalnegrin13.jpgmichalnegrin2.jpgmichalnegrin9.jpgmichalnegrin28.jpgmichalnegrin27.jpgmichalnegrin20.jpg

További információ:
WWW.MICHALNEGRIN.HU
ANDRÁSSY ÚT 6. – VÁCI UTCA 34. – VÁCI UTCA 86. – BUD AIRPORT 2 A-B

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4412390759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása