Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

BIODERMA Sébium Global Cover Korrektor // TESZT

2017. április 03. - Antalfy Krisztina

Fedjük el a pattanásokat még ma!

Bár már bőven felnőtt korba léptem, az arcomon felbukkanó pattanások valahogy erről nem akarnak tudomást venni, én pedig azokon a bizonyos napokon továbbra is küzdhetek a zsíros, miteszeres bőrömtől! Azonban a napokban hozzám is eljutott a Bioderma újdonsága a Sébium Global Cover korrektor, mely épp a hozzám hasonló problémás bőrre nyújt megoldást. Ígérete szerint tökéletesen fed, megszünteti az újabb pattanások kialakulását, tisztít és a faggyútermelődést is optimalizálja. Nos lássuk, valóban ennyire jó termékről van szó?

409a5bac21dec86b44b38b678a6cf6b4_1.jpg

Termékről:

Az első 2 az 1-ben bőrgyógyászati kezelés, amely biológiai úton szabályozva tünteti el és szünteti meg a bőrhibákat. Aktív krém a pattanásos, aknés, problémás bőrfelület ápolására. Megakadályozza a baktériumok szaporodását, csökkenti a gyulladást, minimalizálja a hegek kialakulásának kockázatát. Antibakteriális, bőrnyugtató, mikrohámlasztó hatású, gátolja a pórusok eltömődését. Hidratálja az arcbőrt. Színezett korrektor feltéttel van ellátva. Illatosított, nem mitesszerképző, hipoallergén, parabénmentes. Könnyed, nem zsíros textúrájú.

photocat_72.jpg

Számomra:

Mint azt már említettem, sajnos nagyon kényes, érzékeny bőröm van, kombinált, zsíros, enyhén száraz felületekkel, kipirosodásra hajlamos részekkel. Tisztában vagyok vele, hogy csak a kozmetikus tudja alapvetően megtisztítani a bőrömet, de sajnos nem jutok el hozzá minden hónapban, ilyenkor pedig nem árt, ha kéznél van egy jól bevált kozmetikai termék, mely szépen elfedi, sőt végérvényesen meg is szünteti az undok aknékat, vörös pattanásokat.

photocat_73.jpg

A Sébium Global Cover korrektort minden reggel, arctisztítás után, a smink felvitele előtt alkalmazom, és röviden csak annyit tudnék írni róla, hogy bevált. Láthatóan segít semlegesíteni a gyulladásért felelős baktériumokat, enyhíti a kipirosodást, és csökkenti a pattanások számát. használata során is meggátolja a pórusok elzáródását, így gátolva a mitesszerek kialakulását. A benne lévő cink-glükonát csökkenti a bőr csillogását, ami nem megvetendő tulajdonság, ha valaki hozzám hasonlóan T-vonalban zsíros bőrrel van megáldva.

photocat_74.jpg

Használata:

Használható minden reggel és / vagy nap közben, smink fölé. De fontos, hogy a Sébium Al korrektor alkalmazása előtt tisztítsd meg bőröd arc- és sminklemosóval. Ezt követően vigyél fel a pattanásokra egy kevés, a kupakon belül található zöld korrektort, majd csavard le a kupakot és vidd fel a színezett krémet az arcbőrödre. Ügyeljen arra, hogy a termék szembe ne kerüljön!

photocat_75.jpg

Összességében:

Nekem bevált, nem azt mondom, hogy nincs ennél jobb termék, de szépen, mégis szinte észrevétlenül egységesít a bőr felszínét, a bőrhibákat pedig remekül elfedi, de tény, hogy elfér mellette kedvenc alapozóm is. És bármennyire is jól fed, a pattanásokat nem elfedni, hanem megtisztítani kell, ahhoz pedig csak egy profi kozmetikus ért. 

Kiszerelés: 30 ml
Ajánlott patikai ár:
5.061 Ft

További információ:
http://www.bioderma.hu

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3812398267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása