Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Egy kis semmiség, mely azonnal megszépít

2017. április 10. - Antalfy Krisztina
Szexi, csillogó, balzsamos tökéj!

A Next To Nothing Alapozó extra krémes textúrája tápláló hozzávalókkal és átlátszó mikrogömbökkel segít, hogy a bőröd igazán ragyogóvá váljon. Használd az új 140 szintetikus legyező ecsetet és a 141 szintetikus arcecsetet a professzionális kinézet eléréséhez. A Next to Nothing krémes formulájú púderrel párosítva érhetjük el a hosszan tartó hatást, a szuperkönnyű tápláló formula pedig garantálja az egészséges, ragyogó arcbőrt. Bőrgyógyászatilag tesztelt, parabén-, és szulfátmentes.

unspecified_20.jpg

Tökéletes csillogást szeretnél az Instagram-ra készített fotókhoz? A Next to Nothing a legújabb, alig-látható smink innovációját nyújtja. A Face Colour tápláló összetevői és az opálfényű mikrorészecskék fényt adnak a bőrnek, miközben a Pressed Powder krémes, megújuló könnyed formulája egyenletes, tartós, rendkívül komfortos viseletet ad az egész sminknek. A mikro-könnyű anyagok felturbózzák a bőrt, ezáltal gyönyörűen ragyogóvá válik és filter nélkül is tökéletesek lesznek a képeid!

unspecified_1_2.jpg

NEXT TO NOTHING FACE COLOUR

Az ultra krémes alapozó, Face Colour tápláló hozzávalókkal és opálos mikrogömbökkel segíti a fiatalos ragyogást. A színezett krémet lehet sminkelés előtt és után is használni, vagy akár extra fényt is adhatunk vele a bőrünknek. A puha és sima textúra rásimul a bőrre, elfedve az apró bőrhibákat és pórusokat, a bőr táplálásáról és ápolásáról nem megfeledkezve. Azonnali retusálás!

screen-shot-2017-03-29-at-12_54_27-pm.png


Light pale ivory / Light Plus light beige / Medium warm beige
Medium Plus light tan beige / Medium Dark caramel beige
Medium Deep rich golden tan / Dark deep caramel
Dark Plus neutral tan beige / Dark Deep rich golden bronze

Ára:
9200 Ft

NEXT TO NOTHING PRESSED POWDER

A púder krémes és lágy formulával biztosítja a hosszan tartó hatást. A selymesen puha textúra szuperkönnyű, táplálja a bőrt - nem kellenek filterek! Az eredmény a lágy ragyogás. Alacsony fedésű és ragyogó bőrt eredményez.

mac-spring-summer-2017-next-to-nothing-collection-6_1.jpg

Light pale ivory / Light Plus light beige / Mediumwarm beige
Medium Plus light tan beige / Medium Dark caramel beige
Medium Deep rich golden tan / Dark Deep caramel
Dark Plus neutral tan beige / Dark Deep rich golden bronze

Ára: 8200 Ft

BRUSH

Szintetikus szálakból készült sűrű sminkecset, legyező formában. A sminkecset tömörsége rugalmas mozgásra ad lehetőséget, különböző használathoz - púdertől a folyékonyon át a krémes termékekig. A sminkecset formája segít a termék egyenletes eloszlatásában.

mac-spring-summer-2017-next-to-nothing-collection-2.jpg

141 Synthetic Face Fan Brush

Kövesd a márkát:
@MACcosmetics
www.maccosmetics.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7212414199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása