Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

MS. MIN tradicionális szépségei

2017. április 10. - Antalfy Krisztina

Min Liu, kínai divattervező személyes vonallal megfűszerezett kínai tradicíonális MAC kollekciót alkotott. Feltűnő vörös, mély rózsaszín és rejtélyes metálos színeket használva megragadta a hegyeket és óceánokat összekötő energiaáramlást - és minket.
af_3305.jpg

mac_min-liu_001_group.jpg

Lipstick

Két matt árnyalat az ajkakra. Az ikonikus termék, ami a MAC-et híressé tette. Különleges, bojtos csomagolásán Min Liu aláírása szerepel.
mac-summer-2017-min-liu-collection-7.jpg
Peach Blossom Pink clean mid-tone pink (matte)
Dynasty Red yellow vibrant red (matte)
Ára: 7200 Ft

Lipglass

Két színben elérhető egyedi szájfény, a magasfényű, üveghatású eredményért vagy a lágy csillogásért. Magában, szájkontúrceruzával vagy rúzzsal is hordható, pigmentált és hosszan tartó fényt ad. Jojoba olajat tartalmaz az ajkak puhaságának megőrzéséhez. Különleges, bojtos csomagolásán Min Liu aláírása szerepel.

mac-min-liu-lipglass.jpg
Peach Blossom Pink clean mid-tone pink
Fortune Red yellow vibrant red
Ára: 6500 Ft

Eye Shadow x 2/Fortune Duo

Exkluzív szemhéjfesték duo élénk rózsaszín és csillogó ezüst árnyalattal. Erősen pigmentált színek. Egyenletesen eloszlik, könnyen satírozható. Nedvesen és szárazon is használható. Különleges csomagolásán Min Liu aláírása szerepel.
mac_sku_s4wl01_640x600_0.jpg

Lotus Pink bright mid-tone pink (matte)
Platinum Shadow bright sparkly silver (lustre)
Ára: 9400 Ft

Fluidline

Ultra sima gél formula, biztosítja a precíz felvitelt a simább, és lágyabb eredmény érdekében. Egyszerű applikáció kevés termékkel, akár egy sminkecset vonással is. Hosszan tartó. Nem kenődik el. Széles palettájú választék és finish. Az sminkecset külön vásárolható meg. Különleges csomagolásán Min Liu aláírása szerepel.
Blacktrack black.

mac-min-liu-fluidline.jpg
Ára: 6000 Ft

Pearlmatte Face Powder

Gazdag textúrájú, bársonyos eredményű arcpúder, csillámos hatású, szatén árnyalatokban. Használj pirosítót és highlightert (szemkörnyéken is alkalmazható). A púder felülete Min Liu által készített domború hullám dizájnú. Különleges csomagolásán Min Liu aláírása szerepel. Limitált kiadás.

mac-min-liu-powder.jpgFirst Waves pink, red and grey-beige oversprayed with pearl
Ára: 11300 Ft

Cream Colour Base

A krémes, selymes formula, élénk vörös szín, lágy, fényes hatással, felviteltől függ, hogy visszafogottabb vagy drámai a végeredmény. Felvihető egyből a bőrre, szemekre és az ajkakra, de az alapozón, hidratálón, púderen is könnyen eldolgozható. Illatanyagmentes. Különleges csomagolásán Min Liu aláírása szerepel

mac-min-liu-base.jpg
AllYear Red yellow vibrant red
Ára: 6700 Ft

Min Liu for M.A.C/MakeupBag

Közepes méretű sminktáska. Szatén feketében elérhető, Min Liu vörös aláírásával, fekete bojtokkal.

 

mac_sku_s52501_640x600_0.jpg
Ára: 8300 Ft

Min Liu for M.A.C/Brush Bag

Szatén fekete ecsettartó, fényvisszaverő selymes belső résszel és fekete szatén összekötővel, kínai motívumokkal gazdagítva és Min Liu vörös aláírásával. Minden méretű ecset elfér benne. Tartalma: 129SE Powder/Blush Brush, 263SE Small Angle Brush és 246SE Synthetic Fluffy Eye Brush.

mac-min-liu-brush-roll.jpg
129SEPowder/Blush
263SESmall Angle
246SESynthetic Fluffy Eye
Ára: 17900 Ft

ms-min-chinese-fashion-designer.jpg

Kövesd a márkát:
@MACcosmetics
www.maccosmetics.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3412414109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása