Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Mi is az a Cosmia? Most megtudod!

2017. április 26. - Antalfy Krisztina

A magyarországi Auchan áruházakban már elérhető a Cosmia, az új, minőségi kozmetikai márka, amely több mint 400 féle készítményt vonultat fel megfizethető áron. A választékban megtalálhatóak testápolók, hajápolók, arcápolók, tusfürdők, dekorkozmetikumok, valamint napozó termékek különböző illatokban és praktikus kiszerelésekben. Nem hiányoznak a kínálatból a hipoallergén, a dermoprotector és a 95%-ban organikus összetevőket tartalmazó natúrkozmetikai termékcsaládok sem. Az év folyamán dezodorokkal, férfi kozmetikumokkal és parfümökkel bővül tovább a márka hazai kínálata.
cosmia_sajtotajekoztato-20170425_3.jpg

A Cosmia termékeket a modern élet követelményeinek megfelelően fejlesztették ki, amelyek között bárki megtalálhatja a bőrtípusának megfelelőt. A kellemes illatok, a legmagasabb minőségű összetevők, a praktikus csomagolás és az ismert, vezető márkáknál jóval megfizethetőbb ár mind azt a cél szolgálják,
hogy a hétköznapokban bárki számára elérhető legyen a minőségi szépségápolás.

A független laboratóriumokban tesztelt termékeket többek között Franciaországban, Olaszországban és Spanyolországban gyártják, az illatokat pedig nemzetközi szakértők fejlesztették ki. A termékek csomagolását az egyszerűség és a letisztultság jellemzi, így kiválóan illenek bármely fürdőszobába vagy hálószobába. A Cosmia márka a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően évente bővíti és frissíti termékkínálatát a fogyasztói elvárásoknak megfelelően. A márka a parabén mennyiségének minimalizálása, illetve a termékek többségében annak elhagyása mellett kötelezte el magát.

cosmia_sajtotajekoztato-20170425_4.jpg

A Cosmia termékek palettáján hipoallergén, dermoprotector és 95%-ban organikus összetevőket tartalmazó natúrkozmetikai termékcsalád is megtalálható, hiszen az illatszermárka célja, hogy minden bőr- és szépségápolási igénynek megfeleljen.

A 95%-ban organikus összetevőket tartalmazó speciális termékcsalád, a Cosmia Collections megfelelő ápolást nyújt bármely bőrtípus számára, argánolajos és rózsás változatai pedig már megtalálhatóak az Auchan áruházak polcain. Ezek a különleges készítmények a természetből merítenek inspirációt: a termékcsaládban megtalálhatóak enyhén illatosított, természetes hatóanyagokkal ápoló testápolók, hajápolók, tusfürdők és bőrradírok.
cosmia_sajtotajekoztato-20170425_1.jpg

A natúr termékcsalád mellett a Cosmia hipoallergén smink termékvonalat is fejlesztett, amely megfelel a legszigorúbb bőrgyógyászati előírásoknak. A készítmények gondosan kiválasztott alapanyagai garantálják, hogy még a legérzékenyebb bőrűek is irritáció nélkül viselhessenek sminket, és többek között alapozók, BB krémek, szemceruzák, szempillaspirálok és rúzsok közül választhassanak.

A Cosmia márka továbbá olyan bőrvédő termékeket, többek között arcápolókat, testápolókat és tusfürdőket is kínál, amelyek lágyítják, megnyugtatják és hidratálják a különösen érzékeny bőrt.

Az új szépségápolási márka termékkategóriái közül az Auchan áruházak polcain már elérhetőek a testápolók, arcápolók, hajápolók és tusfürdők, valamint napozók. A különféle illatokban kapható Cosmia termékek kicsi, táskában is könnyen elrejthető mérettől a családi kiszerelésig számos variációban elérhetők, így az utazástól az otthoni szépségápolásig mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő kivitelt.

Az arcápoló termékcsalád anti-aging készítményeket is kínál, amelyeket a 30 és 40 év feletti korosztályok igényeinek megfelelően fejlesztettek. Az arckrémek hidratáló, feszesítő és energetizáló formuláiknak köszönhetően javítják a bőr rugalmasságát és visszaállítják annak természetes ragyogását. Ezek a termékek nappali és éjszakai változatban egyaránt kaphatóak, de elérhető intenzív szérum, valamint szemkörnyékápoló is. Érzékeny és zsíros bőr ápolására alkalmas, hidratáló arckrémek ugyancsak a kínálat részét képezik.
cosmia_sajtotajekoztato-20170425_2.jpg

A bőrgyógyászatilag tesztelt tusfürdők gyümölcsös, érzéki, egzotikus és virágos illatait neves nemzetközi illatszakértők fejlesztették ki. A hajápolók portfóliójában száraz, töredezett, göndör, korpás, illetve festett vagy színezett hajra való termékek is szerepelnek különböző frissítő illatokban.

A napvédő termékek spray, olaj, testápoló és krém formájában érhetők el, ezen felül pedig külön termékcsalád gondoskodik a gyermekek bőrének védelméről, és a napozás utáni ápolásról.

A Cosmia 2017 májusában érkező portfóliójában sminktermékek is megtalálhatóak, így különféle alapozók, púderek, pirosítók, bronzosítók, szemceruzák, tusok, szemhéjpúderek, szemöldökceruzák, rúzsok, szájfények és körömlakkok is szerepelnek a kínálatban. A színárnyalatok az év során folyamatosan bővülnek, igazodva az aktuális szezon trendjeihez. A sminkek professzionális elkészítésében Cosmia ecsetek és egyéb kiegészítők széles választéka nyújt extra segítséget.

További információ:
Auchan Magyarország

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7012458051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása