Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Hódíts krómhatású körmökkel!

2017. május 07. - Antalfy Krisztina

Káprázatos új trend!

A legújabb, legizgalmasabb körömtrendek közt előkelő helyet foglal el a króm körömdíszítés! A fémes csillogás, a ragyogó tükörfény most futurisztikus, álomszép manikűr formájában jelenik meg.  Az IsaDora Chrome Nails kollekcióban minden megtalálható, ami az új szupertrendnek megfelelő manikűr elkészítéséhez szükséges. A Chrome Nail Powder pigmentpor, a Wonder Nail lakkok és a The Fixing Top Coat fedőlakk használatával percek alatt elkészül a tükörfényes manikűr!

banner_start_medium_chromenails_664x583_model-664x583.jpg

A Chrome Nail Powder pigmentpor, a Wonder Nail lakkok és a The Fixing Top Coat használatával könnyedén és egyszerűen tükörfényes manikűrt készíthet bárki. Futurisztikus ragyogás, elképesztő króm hatás!

A különböző színű alaplakkok használatával más-más krómhatás érhető el

1. CHROME NAIL POWDER

Az újgenerációs, magasfényű, áttetsző króm pigmentpor különleges, ezüstösen csillogó, tükörfényes hatást kölcsönöz a körmöknek.

7317851291109-1-280x280.jpg
Ára: 3700 Ft

2. WONDER NAIL

Különlegesen hosszan tartó és gyorsan száradó extraszéles, az egész körmöt befedő ecsettel.

banner_news_top_chromenails_steps_1200x1500.jpg
– Ragyogását nagyon sokáig megőrzi, és sok szép színben kapható
– Az ecset minden egyes sörtéje úgy van kialakítva, hogy ne legyen csíkos a felkent körömlakk

Ára: 3300 Ft

3. CHROME NAILS FIXING TOP COAT

A Chrome Nails Fixing Top Coat egy különleges, vízbázisú, oldószer-mentes fedőlakk, mely felerősíti és óvja a króm hatást.

server_3.jpg
Ára: 4100 Ft

Használat mindössze 3 egyszerű lépésben:

1. Használd egy vékony rétegben a kiválasztott IsaDora Wonder Nail lakkot az egyik kezed körmein. 2-3 perc múlva győződj meg a teljes száradásról.
2. Önts egy kisebb mennyiségű pigmentport a doboz tetejébe, és ujjbegyeddel finoman dörzsöld a port körmeid felületére, amíg az tükörfényes nem lesz.
3. Használd most az IsaDora Chrome Nails Fixing Top Coat fedőlakkot, mely tartósítja és védi a manikűrt. Nincs szükség UV lámpára!
Ismételd meg a műveletet másik kezed körmein is!

isadora_chrome_nails_elkeszites-620x349.jpg

Fontos: A Chrome Nail Powder pigmentpor és a Chrome Nails Fixing Top Coat fedőlakk együttes használata védi és tartóssá teszi a különleges króm hatást, ezért mindig használja őket együtt! A Chrome Nails Fixing Top Coat használata nélkül a pigmentpor könnyen lejön.

isadora_chrome_nails_base-620x349.jpg

Ne használj más fedőlakkot, mert az azokban lévő oldószerek feloldják a felső, krómos réteget, és tönkreteszik a tükörfényes hatást.

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6912489869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása