Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Légy mestere a sminkkészítésnek!

2017. május 08. - Antalfy Krisztina

Sculpt your Face, Eyes, Lips

A szem formázása során a különböző árnyalatok segítségével gyönyörűen kihangsúlyozhatóak vagy akár teljesen megváltoztathatóak az arc és a szem adottságai. Kövesd smintippjeinket, és lépj egy szintet a sminkrutinodban!

banner_news_top_sculptingmakeup_1200x900.jpg

1. EYE SCULPTOR BAR

Szemhéjpúderpaletta a tökéletesen kialakított nappali vagy alkalmi szemsminkhez.

Az Isadora Eye Sculptor Bar elnevezésű, 5 árnyalatot tartalmazó szemhéjpúderpaletta selymes textúrájú, egymással keverhető árnyalatú, tartós festékeket rejt. Az első, dupla széles szín a matt alap, a 2. és 3. matt árnyalat a kontúrozást szolgálja, a 4. sötét árnyalat az optikai hatás fokozásához, a színek elmélyítéséhez járul hozzá, míg az 5. gyöngyházfényű szín highlighterként kiemelésre szolgál. A tökéletes szemkontúr elkészítéséhez a csomagolásban található sminkútmutató nyújt segítséget. A paletta széles tükre megkönnyíti a sminkelést.

isadora_sculpt_eyes_bar-620x379.jpg

Három színsorból választhatunk: a Nude Sculpt természetes színeket, a Smoky Sculpt az erősebb, füstös szemsminkhez alkalmas árnyalatokat, a Mauve Rose Sculpt romantikus mályvás árnyalatokat tartalmaz.

KÖZEL ÜLŐ SZEMEK:

Ha minden árnyalatot kifelé satírozunk,és a külső szemzug felé sötétíted a sminket, a túl közel ülő szemeket optikailag távolíthatod egymástól. A belső szemzugban használd a legvilágosabb árnyalatot.

banner_news_small_sculpt_eyes_eyeclose_1200x250.jpg

TÁVOL ÜLŐ SZEMEK:

Ha minden árnyalatot befelé satírozol, és a belső szemzug felé sötétíted a sminket, a távol ülő szemeket optikailag közelebb hozhatod.
banner_news_small_sculpt_eyes_eyewide_1200x250_1.jpg

MÉLYEN ÜLŐ SZEMEK:

Használd a világosabb árnyalatokat a belső szemzugban, a sötétet pedig a mélyítővonalban és a felső szempillák tövében.

m.jpg

KIS SZEMEK:

Használd a highlightert a teljes szemhéjon és a belső szemzugban. A külső szemzug felé haladva fokozatosan használj sötétebb árnyalatokat, a felső szempillák tövében pedig használd a legsötétebb árnyalatot, így optikailag nagyobbnak fognak tűnni szemeid.

kis.jpg

A paletták ára: 6990 Ft.

TÖKÉLETESEN FORMÁZOTT SZEMÖLDÖK

A szemsmink kialakítása során meghatározó szerepet tölt be a szépen ívelt szemöldök. Használd a Sculpting Brow Pen szemöldökceruzát, mely visszacsavarható, és háromszög alakú hegyének köszönhetően egyaránt alkalmas a szemöldök formázására és a hézagok kitöltésére is. Puha, finoman sikló textúrával rendelkezik, könnyen és egyszerűen használható

banner_news_small_sculpt_eyes_scubropen_1200x250.jpg

2. SCULPTING BROW PEN

Vékony és vastag vonalak húzására is alkalmas! 

isadora_sculpting_brow_pen-620x151.jpg

Vastag vonalakhoz:
Használjuk a ceruzát a lapos oldalával párhuzamosan a szemöldökre.

Egyetlen mozdulattal, természetes hatást keltve formázható a szemöldök, és kitölthetőek a szemöldökszálak közti rések. A beépített kefe segítségével kifogástalan formába hozhatjuk a szemöldököt!

Finom vonalakhoz:
Használjuk a ceruza vékony hegyét, és a szemöldökszálak növekedési irányában húzzunk apró vonalakat.

Ezzel a módszerrel a szemöldökcsont ívét követve meghosszabbíthatjuk a szemöldököt.

3 színben kapható: 
- 80 Dark Brown
- 82 Medium Brown
- 84 Light Brown

Ára: 4990 Ft

AJÁNDÉK

Bármely IsaDora Eye Sculptor Bar szemhéjpúderpaletta megvásárlása esetén: Kétvégű szemhéj applikátor szivacsos és ecsetes véggel.

7317851191188-1-280x280.jpg

Értéke: 2990 Ft

További információ:
IsaDora Magyarország

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3112489925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása