Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Varázsold élménnyé az otthonod!

2017. május 29. - Antalfy Krisztina

Élvezd a hosszan tartó illatot!

Rohanós hétköznapokon innen és persze azokon túl, életünk legfontosabb részét képezik az illatok, melyek komoly fegyvernek számítanak a mindennapokban. Az illatok ugyanis behatolnak az elménkbe, hatással vannak a lelkünkre és megdobogtatják a szívünket. Egy finom illat régi, gyermekkori emlékeket ébreszthet bennünk, eszünkbe juttathatja nagymamánk fánkját, egykori otthonunkat, első szerelmünket, vagy édesanyánkkal töltött pillanatokat.

fotorcreated_571.jpg

Érthető hát, hogy imádjuk az illatokat, nem csak a bőrünkön parfümbe zárva, de otthonunkon belül is. Én kifejezetten szeretem, ha egy alapos tavaszi nagytakarítás után szellőztetés után friss illat van a lakásban, ahogy azt is, ha tiszta, otthonos és finom illatú házba érkezek haza egy hosszú és fárasztó nap után.

19120232_421067658276078_6696519790229454848_n.jpg

Télen gyertyákat gyújtok, tavasszal gyakran szellőztetek, nyáron pedig friss virágokkal rakom tele az otthonom. Azonban pár hete hozzám is megérkezett az Air Wick Freshmatic automata légfrissítője, mely remek tavaszi szellővel lengi körbe az egész lakást. Mivel automata, elég ha reggel bekapcsolom, majd hagyom, hogy önálló életre keljen.

Az Air Wick Freshmatic automata légfrissítő automatikusan juttatja az illatot a levegőbe, így hazaérve mindig friss, otthonos hangulat fogad. Elég, ha beállítom a kívánt illaterősséget, és akár 60 napon át  élvezhetem az illatot - a legalacsonyabb illaterősségi fokozaton való használat mellett.

Nálam már egy hónapja a szekrényem tetején csücsül az Air Wick Freshmatic Pure automata légfrissítő készüléke - de akár a falra is fel lehet szerelni. Remek új designja, letisztult formája, egyszerű, fehér külseje miatt bárhol jól mutat: kitehetjük szobánk elegáns dekorációi közé, de akár el is rejthetjük konyhánkban, a hűtő tetején. Bárhova is tesszük, az Air Wick Freshmatic illata lágyan lengi körbe egész lakásunkat.

Varázsold Te is élménnyé az otthon töltött perceket, és gondoskodj a mindennapi feltöltődésről az Air Wick Freshmatic különböző léfrissítő spray változataival!

Ha tetszik a készülék, akkor mindenképpen figyeld a VoilaMode Facebook oldalát, mert hamarosan Te is nyerhetsz egy ilyet!


További információ:
http://www.airwick.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8512548935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása