Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Négy darab, ami elengedhetetlen a fesztiválszezonhoz

2017. június 15. - Antalfy Krisztina

Végre itt a nyár és kezdődik a fesztiválszezon! Elő a sátorral és adjuk át magunkat a több napos fergeteges buli sorozatnak – azonban a szúnyogriasztó és a hálózsák mellett nem árt, ha a megfelelő öltözékről is gondoskodunk. Felejtsük el a tűsarkú cipőt és a vasalt ruhát: a Springfield most elárulja, mi az a négy ruhadarab, ami elengedhetetlen a fesztiválozáshoz.

springfield_festivals_summer17_18.jpg

Kalapra fel!

Az erős napsugárzás ellen nem árt védekezni, így nyáron még fontosabb, hogy legyen nálunk védőruha a déli órákra. Ha nem szeretnénk napszúrást kapni, mindenképpen pakoljunk be egy kendőt vagy szalmakalapot – az utóbbi ráadásul rendkívül trendi ebben a szezonban. Válasszunk hímzett vagy szalaggal átkötött fazont, biztosan sikerünk lesz.

springfield_festivals_summer17_22.jpg

Nem kell a túlélőcsomag

Akármennyire is imádjuk a borítéktáskát, semmikeresnivalója nincs a fesztiválokon. Ugyanígy felejtsük el a hatalmas szatyrokat, amivel nem lehet megmozdulni anélkül, hogy három emberhez hozzá nem ütnénk. Táskaválasztáskor emlékezzünk arra, hogy egy koncertre nem kell magunkkal vinnünk egy heti élelmet: elégedjünk meg csak a legszükségesebb tárgyakkal és egy hozzá illő kisebb táskával. Válasszunk könnyű, vállpántos tarisznyatáskát, amik nem csak divatosak, de kényelmesen tudunk táncolni benne anélkül, hogy egész este igazgatnunk kellene.

springfield_festivals_summer17_6_1.jpg

Lapos talpon

Nincs is kiábrándítóbb, mint amikor valaki egy koncerten feszeng egy magas sarkú cipőben  és egy kisestélyben – fesztiválozáskor ezeket felejtsük el! Helyette vegyük elő a kényelmes tornacipőnket vagy nyári bokacsizmánkat, amiben akkor sem kell kétségbeesnünk, ha valaki véletlenül ránk lépne a nagy táncolás közepette vagy leszakadna az ég. Napközben pedig válasszunk kényelmes sarut, így nem fogjuk bánni, ha többször végig kell járnunk a fesztivál teljes területét.

springfield_festivals_summer17_21.jpg

Kényelmes és klasszikus

Bár mindannyian tudjuk, hogy olyan ruhákban érdemes fesztiválra menni, amit nem sajnálunk, ha esetleg poros/sáros/vizes lesz, ez nem azt jelenti, hogy nem lehetünk egyúttal divatosak is! Érdemes olyan darabokat választani, amikben akár több napszakaszon keresztül is jól érezhetjük magunkat. A Springfield legújabb kollekciójában megtalálható ujjatlan, deréknál kötött ingjeiben és farmershortjaiban biztosan komfortosan érezhetjük magunkat a nap bármely szakaszában, ráadásul bátran kombinálhatunk vidám, trópusi hangulatú kiegészítőkkel. Ha pedig inkább a ruhák pártján állunk, válasszunk virágmintás,  csipkés fazont.  Egyszerű, de nagyszerű!

springfield_festivals_summer17_9.jpg

További információ:
Springfield

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1912595113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása