Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

TESZT // FOREO LUNA™ 2 arctisztító

2017. július 03. - Antalfy Krisztina

Szia Szépség! El sem hiszem, hogy egy olyan csúcsszuper, mélytisztító készüléket mutathatok be Neked az alábbi posztban, amire jó ideje vágytam. Számtalan külföldi bloggernél és vloggernél belebotlottam már, így szinte szülinapi ajándéknak éreztem, amikor a Douglas Magyarország csapatának köszönhetően én is elsők között tesztelhettem a FOREO LUNA 2 arctisztítóját

photocat_84.jpg

Termékről:


Ez a szonikus arctisztító eszköz, szilikon fejjel, 4 bőrtípusra (zsíros, normál, érzékeny, kombinált) kialakított speciális formában érhető el. A tisztítás intenzitása 8 fokozatban állítható be rajta, USB csatlakozóval tölthető, 6 hónapig működik egy feltöltéssel. A szilikon bevonat higiénikusan tisztítható, cserélni nem kell. Arctisztításon kívül arcmasszázshoz is használható. A sörtés oldal arctisztításra, a bordázott kialakítású oldala arcmasszírozásra használható. 

foreo-luna-2-group-2.jpg

Használata:


Minden nap használhatjuk a svéd szépségápolási márka, a FOREO LUNA™ 2 forradalmi és díjnyertes arctisztító és öregedésgátló készülékét. Naponta mindössze 2 percre van szükségünk, hogy ragyogóvá, tisztává és fiatalossá varázsoljuk arcbőrünket. A T-Sonic™ a puha szilikon érintőpontokon akár 8000 pulzáló mozgást végez a mély, ugyanakkor kíméletes arctisztítás érdekében, ami kitisztítja a szennyeződések, a zsírosodás és a smink maradványok miatt eltömődött pórusok 99,5%-át*. Fedezd fel te is a puhább és sugárzóbb bőr élményét mindössze 3 nap alatt.

photocat_85.jpg

Tulajdonságai:

• Arctisztító és öregedésgátló készülék
• Öregedésgátló üzemmód a ráncok kisimítása és kifeszítése érdekében
• Finom szilikon érintőpontok
• 12-féle sebesség és intenzitás
• T-Sonic™ technológia 8000 pulzáló mozgással percenként
• Nincs szükség pótfejekre
• 1 óra alatt feltölthető akár 450 használatra
• Hipoallergén, testbiztos és nem porózus szilikon, amely könnyen tisztítható és megakadályozza a baktériumok lerakódását
• 35-ször higiénikusabb, mint a nejlon tisztítókefék
• Könnyű és könnyen hordozható
• Teljesen vízálló 
• USB-csatlakozó
• 2 éves korlátozott garancia és 10 éves minőségi garancia

photocat_86.jpg

Külcsín:

Nagyon szép, türkizkék színe és cuki, ovális formája van. A szilikon, amiből készült a termék rettentően puha, ha tehetném egész nap csak tapiznám, simogatnám. A feje épp emiatt biztos nem okoz semmilyen felszíni sérülést a bőrön, mint esetleg egy műanyag kefés tisztítója. 

photocat_89.jpg

Én így használom:

1. Reggel - a smink felvitele előtt-, illetve este, a smink eltávolítása után - felviszem kedvenc Douglas arctisztítómat az arcomra. Ezt követően benedvesítem a LUNA 2 készüléket és aktiválom a tisztító üzemmódot.
2. A tisztításhoz óvatosan, körkörös mozdulatokkal csúsztatom az arcomon a LUNA 2 készülék tisztítófelületét 1-2 percen keresztül. 

photocat_90.jpg

Szerintem:

 

Egyszerűen imádom! Hozzám a gyönyörű türkiz kék került, és bár kissé szkeptikusan vágtam bele a tesztelésbe, már első használat után meggyőzött a készülék, ugyanis kb. hat évesen volt ennyire puha, sima és ragyogó az arcbőröm. Harminc fölött sajnos már rajtam is látható az idő múlása, így rengeteg arckrémet kipróbáltam már, de egyik sem okozott ekkora elégedettséget, mint a FOREO LUNA™ 2 arctisztítója.

photocat_91.jpg

Nincs irritáció, kipirosodás - pedig a bőröm eleve nagyon érzékeny, T-vonalban erősen zsírosodó - csak szép sima, puha, tiszta arcbőr. Használata rém egyszerű, már-már csiklandozó, kellemes és kényeztető, nekem nagyon bejött. 

Külön plusz pont nálam, hogy különböző fokozatban állítható a tisztítás erőssége, illetve, hogy akár zuhanyzás közben is tudom használni. Kb. 2 hete alkalmazom napi szinten, és már most nagyon látványos a változás, bőröm állapotának javulása kézzel foghatóan is érezhető: kevesebb pattanás, kipirosodás, simább, egyenletesebb bőrfelszín. Ennek köszönhetően a smink is sokkal szebben mutat. 

photocat_92.jpg

Összességében:

Minden olyan krém, kence, csodaszer és készülék érdekel, ami kicsit is szebbé, ragyogóbbá és fiatalosabbá teszi a bőrömet, illetve javítja a bőröm kinézetét, így nem kérdés, hogy a FOREO LUNA™ 2 arctisztítója nálam most a legelső helyen áll, lesöpörve minden mást a fürdőszobám polcáról. Egyszerűen imádom, szóval csak ajánlani tudom. 

photocat_93.jpg

Bár az ára elég magas, ezért elég mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, ha egy ilyen kis csodára szeretnénk beruházni. Na de mire vannak a szülinapok, ha nem arra, hogy valami szuper dolgot kérjünk magunknak? Nem mellesleg a szépségünkbe sose sajnáljunk befektetni.

A bőröm pedig köszöni szépen jól van!
19601425_10211324753287830_3320053958421151188_n_1.jpg

A FOREO termékek kizárólagosan a Douglas üzletekben és a douglasshop.hu oldalon kaphatóak.

A fotók a Huawei P10 okostelefonnal készültek. 

További információ:
Douglas Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7812638275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása