Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

WOMEN’SECRET 2017 ŐSZ

2017. augusztus 08. - Antalfy Krisztina

Autumn/Winter 17

Bár még nagyban zajlik a nyár, az üzletekbe augusztus közepén megérkezik a Women’secret 2017-es őszi kollekciója. Ebben a szezonban a világmárka még inkább a felnőtt női célcsoportjának kedvez az olyan kifinomult ruhadarabokkal, amelyek kihangsúlyozzák a legszexibb oldalunkat. 
lookbook_aw17_crop_4_1350x900.jpg

A Women’secret érzéki őszi fehérnemű-kollekciója a színekkel teli nyári világot hátrahagyva belép a csábítás monokróm, időtlen és szofisztikált világába.

lookbook_aw17_crop_8_690x900.jpg

A darabokat a klasszikus elegancia jellemzi: a kombinált hátrészes melltartókat és a különleges formatervezésű kosarakat egyaránt díszíti az örök divatos csipkerész. A kollekció mindegyik darabja ötvözi az ellenállhatatlan érzékiséget és a márkától megszokott kényelmet. 
lookbook_aw17_crop_2_690x900.jpg

Ha pedig extrémebb darabokra vágyunk, javasoljuk az érzéki csipkével kombinált hosszú, szatén hálóingeket vagy a plumeti anyagú bodykat, amik egyben a szezon egyik legmenőbb darabjai is.

HOME WORKER 

Munkában pizsamát? Idén még ez sem lehetetlen, bár nem is a hagyományos értelemben. Szerencsére egyre inkább hódít a home office, így a házunkat sem kell elhagynunk, hogy dolgozzunk. A kényelmes munkavégzés azonban nem jelenti azt, hogy otthon nem öltözködhetünk divatosan.

lookbook_aw17_crop_1_1350x900.jpg

Futónadrágok, rövid- és hosszú ujjú felsők:  ezek a sokoldalú ruhadarabok pasztellszínekben, speciális anyagokból készülve annyira kényelmesek, hogy bennük a nyolc órányi íróasztali munka is komfortosnak tűnik. A ruhadarabokhoz válasszunk egyszerű, csipkés pamutmelltartót, ami egyszerre kényelmes és szexi.

ÚJ, SZUPERNŐIES PIZSAMÁK

Idén ősszel a Women’secret felfrissítette a hálóruházati kollekcióját: legújabb darabjait olyan nőknek szánja, akik egyszerre szeretnének csinosak és nőiesek lenne anélkül, hogy feláldoznák a kényelmet. 
lookbook_aw17_crop_11_690x900.jpg

Halvány árnyaltoknak, aprólékos design mintáknak, új anyagoknak, megújított mintáknak és a szabásoknak köszönhetően a termékek sokkal kifinomultabbak, mint bármikor. Csipkével és más különleges anyagokkal díszített pamut, selymes viszkóz és a szatén a kollekció alapjai.
lookbook_aw17_crop_5_1350x900.jpg

A Women’secret célja, hogy a lehető legkényelmesebb darabokban lehessünk önmagunk, és tetszés szerint kiemelhessük a legérzékibb oldalunkat. Neked melyik kollekció lesz a kedvenced?

További információ:
Women’secret

cameff_1501848501721.png

 Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9812728582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása