Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

ISMERD MEG AZ ÚJ UNE NUIT NOMADE ILLATÁT!

2017. augusztus 21. - Antalfy Krisztina

Meghívó egy mozdulatlan utazásra… A bőr minden négyzetcentimétere új határrá válik, amelyen túl egy új illat, egy új érzelem tárul fel.

20479827_1436345673086205_3777143034761506707_n.jpg

***

UNE NUIT A BALI

Fleur des Fleurs

Az ylang-ylangot oly nagyra becsülik komplex illata, valamint a testre és lélekre gyakorolt páratlan jótékony hatása miatt, hogy a maláj nyelvben a virágok virága nevet kapta. A jázmin az éjszaka királynője, aki türelmesen várja a napnyugtát, hogy szétáraszthassa intenzív, meleg illatát a levegőben.

fleurdesfleursart-500x500.JPG

***
untitled_collage_27.jpg***

Mr. Vetiver

Ez a történet egy férfiről szól, akivel valahol Jáva közelében találkozhattál. Azt mondják róla, hogy magas, bőrét a nap barnította és az idő múlása tetoválta. Kék szeme Leicájának keresőjébe merül, fehér inge örökké gyűrött. Gyakran látható Garut vidékének síkságain, amint öreg holland biciklijén suhan tova. 

mr_vetiver_art-500x500.JPG***

untitled_collage_1_19.jpg

"Az utazás művészete abban áll, hogy távoli tájakat képzelünk el, kilépünk az ismeretlenbe, elhagyjuk az otthonunkat, végül pedig felbecsülhetetlen értékű élményekkel gazdagodva térünk haza." Philipe Solas, alapító.

08486690-2fdf-4baa-9b3c-69c25cac80ea.jpg

Rose America

Montauk dűnéi figyelik a Rosa Rugosa nevű különleges rózsa virágzását, amelyet a tenger hullámainak tajtéka permetez. Ettől természetes tengerillatú, borsos és sós lesz. Hunyd le a szemed egy pillanatra. Egy ház, az óceánra néz. Nyár van. A kulcs fordul a zárban, bent csend van és sötétség. A spaletták kitárulnak és te hunyorogsz a napfényben. Az emeleten az első hálószobák éledni kezdenek. Kinyílnak az ablakok, és hirtelen meglep egy illat. Rózsaillatú szellő keveredik a friss ágyneműk tiszta illatával. A vakáció hosszú hónapja kezdődik, amikor emlékek születnek. Megszelídítettük a magabiztos rózsát, amely elválaszthatatlan ettől a vad vidéktől.

rose-america-eau-de-parfum-500x500.jpg***

Memory Motel
 
Amikor Andy Warhol azt tervezte, hogy Hamptons közelébe költözik, saját bevallása szerint azért választotta Montaukot, mert elbűvölte a - még ma is működő - Memory Motel divatjamúlt, kissé giccses, Tiki, Tudor és Motel 6 elemeket ötvöző architektúrája. Andy Warhol maga is rögzítési pont lett, egy egész művészgeneráció világítótornya. Egy nyárra kiadta a házát a Rolling Stonesnak, akik itt próbáltak turnéjukra. Ugyanitt készítették a Black and Blue című albumuk első felvételeit, amely később egyik legsikeresebb lemezük lett, rajta a Memory Motel című melankolikus balladával. A parfüm, amely ugyanezt a nevet viseli, főhajtásunk e nyugtalan, szilaj idők előtt. Androgün parfüm, amelyben a dohány jegyeit pacsulilevelekbe csomagoltuk, és egy csipet vaníliával fűztük egybe.
memory-motel-eau-de-parfum-500x500.jpg
***

JÁTÉK!

Augusztus végéig most minden egyes vásárlásával közelebb kerülhet kedvenc Une Nuit Nomade illatához: mutassa meg álmai úti célját, és nyerjen egy ízig-vérig eredeti parfümöt. A részletekért érdeklődjön üzletünkben.

"Olfaktoriális vándorrá válni azt jelenti, hogy új világok felé hajózunk, régi szokásainkat magunk mögött hagyva. Illatainkat úgy változtatjuk, ahogy a táj változik körülöttünk, megfejtjük a megszelídíthetetlenség kémiáját, és játékba kezdünk a láthatatlannal." Philipe Solas, alapító

A parfüm mindig az első kiegészítő,
amelyet magunkra öltünk.

Fedezze fel a negyedik érzék birodalmát a Madison parfümériában.

MADISON BUDAPEST
Budapest, 1061, Andrássy út 26, Hungary
budapest@madisonperfumery.com
+3612692016

cameff_1501848501721_1.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4612768972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása