Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Bioderma Sébium Sensitive // TESZT

2017. augusztus 29. - Antalfy Krisztina

Zsíros, problémás bőrre

Tinédzser koromban még rendben volt, hogy pattanásos volt az arcbőröm, de 30 fölött már nagyon nehezen viselem, ha a reggeli ébredés után egy-egy undok pattanás néz vissza rám a tükörből, keresztülhúzva ezzel a reggeli készülődésemet. Mivel tisztában vagyok vele, hogy a felnőttkori pattanásokat gyakran a stressz, a rossz étkezési szokások okozzák,  ezért havonta-kéthavonta eljárok kedvenc kozmetikusomhoz arctisztításra, kevesebb cukrot fogyasztok, és odafigyelek rá, hogy soha ne feküdjek le sminkkel az arcomon. Mindemellett azért különböző kozmetikai újdonságot is, mely csökkenti bőröm érzékenységét, és visszaállítja a faggyú egészséges összetételét. 

collage_photocat_18.jpg

Az alábbi posztban elhoztam számodra a Bioderma újdonságát, a Sébium Sensitive krémet, mely egy remek kis krémnek bizonyult az érzékeny bőröm számára. 

Termékről: 

A Bioderma Sébium hatékony megoldást kínál a vegyes-zsíros bőrűeknek a tisztálkodás és bőrápolás területén a problémák orvoslására. Pubertáskorban a bőr megváltozik: vastagabbá, fénylőbbé és kevésbé puhává válik. Az ekkor megjelenő, különböző méretű bőrhibák akár a felnőtt korig elkísérhetnek minket. A Bioderma Sébium ilyenkor hatékony a bőr állapotától és a bőrgyógyász javaslatától függően. A Bioderma Sébium használható a csillogó és fénylő kombinált bőre, a túlzott faggyútermelés következményeként a leginkább az arc középvonalán (homlok, orr, áll) megjelenő bőrhibák - mitesszerek és pattanások - kezelésére.

img_20170829_152613-01.jpeg

Naponta kétszer használom reggel és este.

Milyen bőrre ajánlják?

Olyan pattanásos, aknés bőrre, amely gyógyszeres/lokális kezelés hatására érzékennyé vált. A pattanásos bőr megváltozott szerkezetének köszönhetően vízhiányossá válik. A dehidratált bőr pedig sokkal könnyebben válik érzékennyé a különböző lokális kezelések hatására - szárazság, kipirosodás, hámlás, égő érzés jelentkezhet.

img_20170829_152622-01.jpeg

Mit tapasztaltam?

Vegyes, kombinált bőrrel rendelkezek (T-vonalban erősen zsírosodásra hajlamos), míg arccsontomon a bőr gyakran száraz, húzódik, rettentő mód érzékeny, és nagyon rosszul reagál a szappanra, a vízre és persze a szélsőséges időjárási viszonytagságokra (szél, hideg). Emiatt nekem fontos, hogy olyan terméket használhassak, mely egyszerre ápol, hidratál, ugyanakkor nem zsírosítja tovább az amúgy is fénylő bőrömet.

img_20170829_152703-01.jpeg

Bőrtípusom miatt gyakran egyszerre kell pattanás elleni krémet bevessek a problémás részeken, és egy intenzív hidratálót használjak a szem körüli és a szárazabb bőrterületeken.

A Bioderma Sébium Sensitive krémről nem tudok még ódákat zengeni, hisz alig pár hete kaptam kézhez, de rosszat sem tudnék írni róla. Egyelőre még nem tettem be a kedvenceim kosarába, de nem sok választja el tőle. Állaga krémes, felvitele könnyű, hidratálásra megfelelő. Bár általában este szoktam felvinni a szokásos arctisztítás után, a reggeli rohanást és az erősebb sminket is jól viseli.

img_20170829_152749-01.jpeg

Bár kis kiszerelésben kapható, kevés is elég belőle. Véleményem szerint bőrtípustól és hormonoktól is függ kinek mennyire válik be ez a termék, de engem szerencsére nem irritált, nem csípet, egyszóval semmilyen különösebb gondot nem okozott. Jól megfér a bőrömön, rosszat nem tesz neki, sőt amióta használom kevesebb pattanás bukkan elő a homlokomon és az államon, persze ezt lehet annak is betudhatom, hogy már nincs olyan meleg, és én már nem izzadok annyira .... :)

Kiszerelés: 30 ml
Lelőhely: Patikák

További információ:
http://www.bioderma.hu/

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!
Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode13
cameff_1501848501721_2.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1112787740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása