Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

YVES ROCHER // Szeptemberi Újdonságok

2017. szeptember 01. - Antalfy Krisztina

Itt van az ősz, itt van újra! Ez pedig bőven elegendő indok arra, hogy izgalmas kozmetikai újdonságokkal kényeztessük magunkat. Vége a forró nyárnak, elkezdődött az iskola, és ahogy csökken a kinti hőmérséklet, úgy leszünk mi egyre aktívabbak. Azonban, hogy valóban jól érezzük magunkat az élet minden területén, fontos, hogy remekül érezzük magunkat a bőrünkben is. Külsőnk szépségének, és bőrünk egészségének megteremtéséhez pedig nem árt ha bevetünk néhány remek kozmetikai újdonságot, melyet szeptembertől már megtalálsz az Yves Rocher üzleteiben.    

untitled_collage_1_20.jpg

OUI Á L’AMOUR
Mondjon igent a szerelemre!

„Az Oui á l’Amour illat a szenvedély és a merészség megtestesítője. A pezsgő frissesség és a vibráló érzékiség váratlan találkozása. Az angyalgyökér üde illatjegyei kihangsúlyozzák a rózsa természetes nőiességét. Ezt a ragyogó illatkombinációt öleli körül a tonkabab gyengéd melegsége és a cédrus eleganciája. Az Oui á l’Amour parfüm az örök szerelem szövetségese.” - Sophie Labbé, Parfümőr.

o_57176.jpg

PLAISIRS NATURE KÉZÁPOLÓ KRÉM
A várva várt újdonság!

Az Yves Rocher kutatói a karitévajat választották jótékony tulajdonságai miatt a Plaisirs Nature kézápolók fő hatóanyagának. A kézápoló használatával a kezek hidratálttá, puhává, kellemesen illatossá válnak. Négy jól ismert illat, négy különböző hangulat. A Plaisirs Nature kézápolók összetétele több mint 95%-ban természetes eredetű, ásványi olaj mentes, színezék- és parabén mentes.

yves_rocher_plaisirs_nature_kezapolo_krem_kokuszdio_30ml.jpg

Kézápoló krém, Olíva-Keserűnarancs, 30 ml – 690 Ft*
Kézápoló krém, Mangó-Koriander, 30 ml – 690 Ft*
Kézápoló krém, Bourbon vanília, 30 ml – 690 Ft*
Kézápoló krém, Kókuszdió, 30 ml – 690 Ft*

MEGÚJUL A SZAKÉRTŐ REGENERÁLÁS CSALÁD
A testápolás mestere!

Bőre száraz, húzódik? A karitévaj hozzáadásával készült Szakértő Regenerálás testápoló család garantált megoldást nyújt a száraz bőr problémára. Intenzíven regenerálja, tartósan táplálja a bőrt, így az visszanyeri komfortérzetét. A megújult termékcsalád új design-nal és kiszerelésekkel jelentkezik, illetve egy újdonsággal, a Zuhanyzás közbeni testápoló balzsammal bővül ki. A Szakértő Regenerálás család minden terméke ásványi olaj mentes, színezék- és parabén mentes.

unnamed_11.jpg

Testápoló tej nagyon száraz bőrre ,390 ml – 3590 Ft*
Testápoló tej nagyon száraz bőrre, 200 ml – 2990 Ft*
Zuhanyzás közbeni testápoló balzsam , 200 ml – 1295 Ft*
Tápláló balzsam nagyon száraz bőrre , 150 ml – 3590 Ft*
SOS regeneráló testápoló vaj , 45 ml – 3390 Ft*

SMINKELTÁVOLÍTÓ KESZTYŰ
Új szemlélet a sminkeltávolításban

Az Yves Rocher szakértőinek célja a Sminkeltávolító kesztyű megalkotásával egy olyan új sminkeltávolítási módszer kialakítása volt, mely tiszteli a bőrt, hiszen az érzékeny bőr számára is megfelelő, és egyben tiszteletben tartja bolygónkat is: a kesztyű használatával ugyanis évente akár 1000 vattakorongot is megspórolhat. A kesztyű mosható és 3 hónapon keresztül újrahasználható.

unnamed_1_6.jpg

Smikeltávolító kesztyű – 3390 Ft*

PRÉMIUM FOLYÉKONY RÚZS
Az ellenállhatatlan ajkakért!

A kamélia olaj hozzáadásával készült Prémium folyékony rúzs 12 órán át tartó matt színhatást biztosít, miközben regenerálja ajkait. Telt, intenzív színek 12 árnyalatban, melyek közül mindenki megtalálja a kedvének, hangulatának valót. Gyűjtse be mindet!

unnamed_12.jpg

Prémium folyékony rúzs
3490 Ft*

A SZEPTEMBERI ÚJDONSÁGOKAT KERESSE
2017. SZEPTEMBER 4-TŐL
AZ YVES ROCHER MÁRKABOLTOKBAN ÉS A WEBÁRUHÁZBAN.

További információ:
https://www.yves-rocher.hu/

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!
Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode13
cameff_1501848501721_2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7012796140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása