Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Fedezd el a DOUGLAS őszi újdonságait!

2017. szeptember 02. - Antalfy Krisztina

Sok dolog miatt vártam a nyár végét, egyrészt a forróság enyhülése miatt, másrészt az új őszi darabok beszerzése miatt, harmadrészt pedig azért, mert végre kikerülnek a szezon legújabb kozmetikai és szépségápolási termékei a boltok polcaira. Így  különös izgalommal figyeltem, hogy vajon idén ősszel milyen újdonságokkal rukkol elő a Douglas Parfüméria Magyarország. Az alábbi posztban hoztam egy csipet ízelítőt az őszi trend kötelező beauty darabjaiból, és a leghatékonyabb szépségápolási termékekből, melyeket már te is megtalálsz a kozmetikai áruházlánc kínálatában.

unnamed_13.jpg

CRUISE COLLECTION

KÖRÖMLAKK

Két színű körömlakk egy termékben.
douglas_collection-nagellack-duo_nail_polish_cruise_collection-red_-26_white_600x600_2x.jpgÁr: 2 990 Ft

RÚZS

Krémes és fényes rúzs egy meglepően fényes hatással. Tökéletes a nyári szezonra, komfortos viselet, amely puhává és simává varázsolja az ajkakat. A krémes és lágy textúra könnyen felvihető, és azonnali megszínezi az ajkakat. Egy fényes áttetsző piros árnyalat, amely vékony fedésű, mint egy szájfény.
dmu_cruisecollection_lipstick_open_953459.jpgÁr: 3 490 Ft

SZEMHÉJPÚDER

Tegye ragyogóvá megjelenését ezzel az irizáló, szaténhatású nude szemhéjpúderrel. Könnyű textúra, amely tiszta szín pigmentjeivel intenzív színű, bársonyos érzés a bőrön, könnyen satírozható és rétegezhető.
dmu_cruisecollection_eyeshadow_closed_953460.jpgÁr: 2 990 Ft

SZEMPILLASPIRÁL

Különleges volument adó fekete vízálló szempillaspirál. Építhető formula az, intenzív hatásért.
dmu_cruisecollection_volume_mascara-waterproof_open_logo_953458.jpg
Ár: 3 990 Ft

FACE LOVE

ÁLLATOS ARCMASZKOK

Az új FACE LOVE lapmaszkok a legújabb játékos Koreai szépségtrendre épülnek. Magas minőségű arcmaszkok, amelyek hatékonyak, játékosak, és kommunikatívak egyszerre. Minden arcmaszk megformáz egy állat karaktert, a maszk külső részére nyomtatva. Magas minőségű biocellulóz maszkok, amelyek 20 g hatékony szérumot-koktélt tartalmaznak. A tigris maszk fő összetevője a bambusz, amely bőröregedés gátló hatású, feszesíti és erősíti a bőrt. Száraz, érett bőrre ajánlott.
collage_photocat_22.jpgKiszerelés: 20 GR
Ár: 1 990 Ft

GARDEN LOVE ARCMASZKOK

Fedezze fel a Koreai szépségtrendek következő generációját, a Garden Love lap maszkokat, magas koncentrációjú összetevőkkel. A természetes cellulóz lapok különlegesen finom mikro szálakból készültek, amelyek hatékony, vegán szérum-fluidokkal vannak átitatva. Fő összetevője az avokadó, amely öregedés gátló, tápláló, ránctalanító, feszesítő és bőrpuhító hatású. Érett, száraz bőrre ajánlott.
collage_photocat_23.jpgKiszerelés: 1 DB
Ár: 1 990 Ft

További információ:
Douglas Parfüméria Magyarország

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!
Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode13

cameff_1501848501721_2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5812800146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása