Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ezt a Ford Ecosport bemutatót imádni fogod!

2017. szeptember 06. - Antalfy Krisztina

26 sportoló egyetlen lenyűgöző videóban

Parkourök, BMX-esek, deszkások és még sok más utcai sportág virtuózai száguldanak, ugranak és pörögnek az új EcoSport körül egy videóban, amit egyetlen jelenetben vettek fel. A 90 másodperces filmet Barcelonában forgatták GoPro kamerákkal, amelyek freeze frame kimerevítéssel, a Mátrix mozifilm stílusában rögzítették a 26 sportoló lendületes mozgását.
nevtelen_20.png

A filmben Madars Apse gördeszkás és Dimitris Kyrsanidis (ismertebb nevén DK) profi parkour is feltűnik, sőt a szintén parkour Katie McDonnell és a BMX-sztár Kriss Kyle is szerepelnek a felvételen.

“Elképesztő érzés volt egy ilyen különleges dologban részt venni, hiszen nem minden nap kérik meg az embert arra, hogy ugorjon át egy autót,” mondta el Kriss, akit a Red Bull Kaleidoscopevideója tett híressé. “Az meg különösen jó volt, hogy egy csomó sportág képviselőivel dolgozhattunk együtt.”

wyfg685mjudxrjabsgj6.jpg

„Mivel ez egy vágatlan videó, minden sportolónak tökéletesen kellett végrehajtania a mutatványát – és a lehető legközelebb az új EcoSport-hoz. Mindez tökéletes időzítést, és nem csak hogy bravúros sportteljesítményt, de tökéletes csapatmunkát is feltételez a filmes stáb tagjai között. Ilyen értelemben is mindenképpen is kuriózum ez a bemutató film, mellyel az új EcoSport városi sport terepjárónk különleges karaktere előtt tisztelegnek az alkotók. – mondta el Györke Orsolya a Ford Magyarország PR igazgatója.”Ugyanúgy egyszeri és megismételhetetlen, mint az első találkozás az EcoSport-tal” – tette hozzá a kommunikációs szakember.

fiwo61bdhhprealh3iyg_1.jpg

“Nem volt könnyű összehozni a felvételt, mert nagyon kellett figyelni a többiekre. Ha valaki ilyenkor hibázik, akkor miatta mindenkinek újra ismételnie kell, ami meglehetősen ellentmond az utcai sport szabad stílusának,” mesélte DK, aki már kétszer megnyerte a görög Szantorini szigeten rendezett Red Bull Art of Motion versenyt.

 További információ: 
FORD Magyarország

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!
Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode13
cameff_1501848501721_2.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6012807586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása