Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Októberi AVON újdonságok // Blogger DAY beszámoló

2017. szeptember 17. - Antalfy Krisztina

Szeretem az őszt, és szeretem a Balatont is, de sosem gondoltam volna, hogy a kettő együtt ilyen jól megfér majd egy jó hangulatú blogger találkozón. Két hete ugyanis egy igazán csajos napot tölthettem Köveskálon az Avon magyarországi csapatának köszönhetően.

untitled_collage_92.jpg

Mindig nagyra értékelem az ilyen sajtó/blogger eseményeket, hisz ezeken az alkalmakon végre lehetőségem van kimozdulni az irodából, és a városból. Persze szívesen meghallgatom én a hosszas termékismertetőket, beszámolókat, de azért mégis csak sokkal nagyobb élmény egy-egy ilyen egész napos programon részt venni, mint az egy órás statisztikai kimutatásokról szóló sajtótájékoztatón a négy fal között.

img_0149.jpg

A kis csapat csütörtökön, reggel nyolc órakor találkozott az egyik budai benzinkúton, ahonnan aztán közösen mentünk tovább busszal. Mivel remek társaság gyűlt össze a buszon, hamar elrohant az a pár órácska, amíg megérkeztünk a csodálatos természeti adottságokkal megáldott Balaton melletti Káli Art Inn Étterem/Szállodába.

img_9810.jpg

Bár az idő nem annyira kedvezett az eseménynek, - esett, fújt a szél - a csodálatosan dombos tájak, a hangulatos kis utcák, a végtelen csönd, madárcsicsergés, na meg a végtelenül kedves fogadtatás feledtetve velünk ezt a kis időjárási fiaskót.

img_0131.jpg

És mivel is kezdhettük volna a napot ebben a végtelenül békés, nyugodt környezetben, Köveskálon, mint egy nyugtató meditálással, amit nekem már volt szerencsém kipróbálni egy másik sajtótájékoztatón. Ezután körbeültük az asztalt, és elkezdődött az előttünk álló hónapok újdonságainak bemutatása.

Ezután jött a finom ebéd...

21372995_125370521371530_1575686242337554432_n.jpg

Ebéd után ismét buszra szálltunk, és elgurultunk a Balaton füredi kikötőhöz, ahol már vártak ránk a helyes koktél keverő srácok, és a 3 hajó, amivel kihajóztunk a Balaton közepéig. Igaz az idő elég pocsék volt, és a csajokkal már annyira fáztunk, hogy Istenes Katával és Szabó Dorisal pokróc alá bújtunk, azért fantasztikusan éreztük magunkat, és bízom benne, hogy szegény kapitányunk sem érzete magát rosszul ennyi "viháncoló" csaj között. Kicsit több, mint egy órát voltunk kint a vízen, majd miután mindannyian kikötöttünk, visszaindultunk a buszhoz, hogy még sötétedés előtt visszaérjük Budapestre.

21480206_167896587100130_7046738922558193664_n.jpg

És most essen néhány szó az újdonságokról!

Október nem csak a hűvösebb időt és a színes faleveleket, hanem sok izgalmas AVON újdonságot hoz el számunkra. Közöttük van az AVON első kétvégű illata, az AVON Eve Duet parfüm, amelynek mesés variánsai nemcsak önmagunkban használhatóak, de egymással keverve könnyedén megalkothatjuk saját egyedi illatunkat stílusunknak megfelelően.

main-image.jpg

Ezenkívül még csodás sminkeket, hatékony bőrápolási újdonságokat és mennyei testápoló termékeket tartalmaz az októberi katalógus, amelyek csak arra várnak, hogy felfedezzük őket!

AVON Eve Duet parfüm
Női sokoldalúság

Milyen is egy nő? Kifinomult és sugárzó egyén, vagy érzéki és csábító jelenség? A Nőt nem lehet egy jelzővel leírni, hiszen mindannyian sokoldalúak és sajátosan egyediek vagyunk. Sokszor hangulatunktól, lelkivilágunktól, illetve stílusunktól is függ, éppen milyennek akarjuk mutatni magunkat. Sokszínűségünket most az AVON legelső kétvégű illatával hangsúlyozhatjuk, amely két egyedi, egymással harmonizáló illatot tartalmaz. Választhatjuk hangulatunknak megfelelően a parfüm aranyszínű, Radiant nevezetű, virágosan könnyed variánsát, vagy a lila Sensual csábítóan gyümölcsös illatát, finom illatfelhőbe burkolva magunkat. Ám akár keverhetjük az egymással tökéletes összhangban álló változatokat, új illatot alkotva ezzel stílusunknak megfelelően – épp olyan különlegeset, amilyenek mi magunk vagyunk.
untitled_collage_87.jpgAjánlott fogyasztói ár: 6 199 Ft

AVON Individual Blue Unlimited kölni
Korlátok nélküli férfias illat

Néha van, hogy úgy érezzük az élet csak ránk vár. Hogy bármi megtörténhet, nekünk csak bele kell vetnünk magunkat a pillanatba. Ezt az érzést zárta az AVON legújabb férfi illatának üvegébe. Az energikus, férfias illatban a kardamom és a friss citrom erőteljes aromája gyógynövényekkel keveredik, ami a gazdag ámbrával és fás jegyekkel egyesül.
untitled_collage_88.jpgAjánlott fogyasztói ár: 2 799 Ft

mark. Gél hatású körömlakk – új, őszi árnyalatok
A szalonszépségű manikűrért

Az ősz nem csak a fák leveleit varázsolja csodás árnyalatokba, de körmeink is az évszak színeiben pompázhatnak, a mark. Gél hatású körömlakk kollekciójának hat új, csodásan őszi hangulatú árnyalatainak köszönhetően. A Gél hatású lakkok ápoló omega olajat tartalmazó formulája már akár egy rétegben is tökéletesen fednek, miközben intenzív fényt adnak a körmöknek. A tartós manikűr elkészítéséhez nincs szükségünk UV lámpa használatára, és a hagyományos körömlakkokhoz hasonlóan egyszerűen lemoshatjuk.

untitled_collage_89.jpg

Új árnyalatok: Olive-It, Head In Clouds, Berry Nutty, Moddy, Berry Me, Spiked Punch
Ajánlott fogyasztói ár: 1 398 Ft

AVON tipp: A tökéletes eredményért használjuk a mark. Gél hatású, fényes fedőlakkot, hogy a manikűrünk még tartósabb és ragyogóan fényes legyen.

mark. Ásványi bronzosító porpúder
Egészséges ragyogás

A nyár elmúltával sem kell búcsút intenünk a napcsókolta arcbőrnek, csupán egy könnyű, természetes hatású bronzosító porpúdert kell választanunk. Az AVON új, 100%-ban természetes ásványi pigmenteket tartalmazó bronzosítójával egészséges bronzos színt kölcsönözhetünk orcáinknak, ami tökéletes arcunk kontúrjainak kiemeléséhez.
mark_asvanyi_bronzosito_porpuder_2999_ft_2302_8_4.jpg
Ajánlott fogyasztói ár: 2 999 Ft

mark. Keverhető körömlakk duó
Keverd bátran!

A számtalan manikűr trend közül továbbra is nagy népszerűségnek örvend a color-blocking, amely során az egymástól élesen elütő, mégis harmonizáló komplementer színekbe öltöztetjük körmeinket. A mark. legújabb 3 az 1-ben körömlakk duója az alkotás szabadságát adja kezünkbe, mivel az egymástól eltérő színeket külön-külön is használhatjuk hagyományos lakként, vagy akár bátran keverhetjük is őket. Az egyedi és különleges színhatásért nem kell mást tennünk, mint az árnyalatokat összekevernünk, így egy új, tökéletesen egyedi színt kaphatunk. Keverjük bátran az árnyalatokat és tegyük egyedivé manikűrünket!
mark_keverheto_koromlakk_duo_2499_ft_mood.jpgAjánlott fogyasztói ár: 2 499 Ft

mark. Vastag szemceruza
Izgalmas szemsmink egy pillanat alatt!

Varázsoljunk mesésen ragyogó szemsminket a mark. vastag szemceruza új árnyalatainak segítségével. A puha és krémes textúrájú szemceruzákkal könnyen készíthetünk magunknak finoman lágy vagy akár csábító sminket, ami a vízálló formulája miatt tartós viseletet biztosít. Használhatjuk szemceruzaként, vagy akár az egész szemhéjunkat befesthetjük vele.
untitled_collage_90.jpgAjánlott fogyasztói ár: 2 099 Ft

AVON Melegíthető szempillagöndörítő  
Tartós hatás a hő erejével

A tökéletes szempilla nem csak dús és hosszú, hanem ívelt is. A tartósan ívelt szempillák elérésében segítségünkre lehet az AVON új melegíthető szempillagöndörítője, ami különleges kiképzése és a hő segítségével erősebb és tartósabb hatást biztosít pilláinknak akár azonnal. Használata egyszerű és biztonságos: miután felmelegedett helyezzük a szempillák vonalához és óvatosan simítsuk végig azokat néhány másodpercig, mintha csak szempillaspirált használnánk. Ezt addig ismételjük, amíg minden pilla felveszi a kívánt ívet, majd végül használjuk kedvenc szempillaspirálunkat, ezzel megkoronázva szemsminkünket.

melegitheto_szempillagondorito_3499_ft_3342_3.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 3 499 Ft

AVON Color Trend csillámos körömlakk
Csillogó manikűr

A Color Trend körömlakk kollekciója 4 trendi, csillogó árnyalattal bővül. Az új körömlakkok a partik csillogását és konfetti rengetegét varázsolják körmeinkre, amiket önmagukba, de akár fedőlakként is használhatunk.
color_trend_csillamos_koromlakk_crazy_confetti_999_ft_0976_1_3.jpg
Ajánlott fogyasztói ár: 999 Ft

AVON Anew Essential regeneráló fátyolmaszk
15 perc regenerálás

Már az AVON kínálatában is megtalálható a Koreában nagy népszerűségnek örvendő fátyolmaszk. A retinollal átitatott maszk segít növelni a hialuronsav termelést, ezáltal csökkentheti a ráncok megjelenését, a bőr akár 15 perc után fiatalosabb és ragyogóbb megjelenésű, simább és mélyen hidratált lehet. Használata roppant egyszerű – helyezzük a megtisztított arcbőrre a fátyolmaszk felső részét a homlokunkra és a szem környékére. Második lépésként a maszk alsó felének mindkét oldalát fogjuk meg és húzzuk lefelé, hogy elfedje az állunkat, majd húzzuk felfelé, hogy elfedje az arc alsó felét az állkapocs mentén. 15 perc elteltével távolítsuk el a maszkot és masszírozzuk a bőrünkbe a rajta maradt többletet, amíg az teljesen fel nem szívódik.

anew_essential_regeneralo_fatyolmaszk_1099_ft_2267_3_mood_1.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 1 099 Ft

AVON Anew Clinical
Hatékonyan a ráncok ellen

Megújult az Anew Clinical feszesítő és ránctalanító termékcsaládja, ami életkortól függetlenül száll szembe a ráncokkal. Az Anew Clinical A-F33 termékeket a botox kezelés ihlette, céljuk a ráncok külsejének csökkentése. A ránctalanító szérum 3 dimenzióban segít elhalványítani a ráncok megjelenését, így azok mélysége, hossza és száma egyaránt csökkenhet. A szemkörnyékápoló hatékonyan bánik el a szarkalábakkal és segít a szem környékét simábbnak mutatni, miközben a célzott ránctalanító szérum látható segítséget nyújt a ráncok elhalványításában.

anew_clinical_a-f33_celzott_ranctalanito_szerum_4199_ft_4788_6_mood.jpg

A lézertechnológia ihlette és az ultrahangos kezelések által inspirált 4 dimenziós feszesítő hatást biztosítja az Anew Clinical feszesítő krém és szérum. A polypeptide komplexet tartalmazó termékek fokozzák a kollagén, az elasztán, a fibronektin és a keratocan termelődését, használatukkal az arc és a nyak bőre egyaránt tömörebb, feszesebb, definiáltabb és kontúrosabb lesz.

anew_clinical_feszesito_krem_4199_ft_1532_1_3.jpg

Ajánlott fogyasztói árak:
AVON Anew Clinical A-F33 szemkörnyékápoló szarkalábak ellen: 3 499 Ft
AVON Anew Clinical A-F33 célzott ránctalanító szérum: 4 199 Ft
AVON Anew Clinical A-F33 ránctalanító szérum: 4 199 Ft
AVON Anew Clinical feszesítő krém: 4 199 Ft
AVON Anew Clinical feszesítő szérum: 4 699 Ft

Clearskin by AVON
Bőrápolás, nem csak tiniknek

A pattanásos, zsíros arcbőr a kamaszkor gyakori velejárója, ami sajnos előfordul, hogy a tinédzser évek elmúltával sem szűnik meg. Problémás bőr esetén ezért felnőttkorban is elengedhetetlen az annak megfelelő, professzionális bőrápolás. Erre nyújtanak megoldást a megújult Clearskin Professional by AVON termékek, amelyek olyan hatékony összetevőkkel veszik kezelésbe a bőrhibákat, mint a fehér agyag, a 2%-os szalicilsav és a zöld tea. Segítenek mérsékelni az arcon jelentkező piros foltokat és pattanásokat, miközben nyugtatják a bőrt.

clearskin_olajmentes_szinezett_hidratalo_krem_buza-_es_teafakivonattal_1499_ft_3.jpg

Intsünk búcsút a bőrhibáknak és a kipirosodott bőrnek a Clearskin olajmentes BB krémének segítségével, ami kiváló fedést és matt arcbőrt biztosít. A szalicilsavat és teafaolaj-kivonatot tartalmazó színezett hidratáló krém segít kezelni a pattanásokat, illetve megelőzni azok megjelenését, miközben segít szabályozni a faggyútermelődést, így az arc üde és matt marad.

clearskin_feher_agyagos_tonik_problemas_borre_999_ft_1056_1_mood_2.jpg

Ajánlott fogyasztói árak:
AVON Clearskin Arcápoló korongok problémás bőrre: 1 599 Ft
AVON Clearskin Fehér agyagos tonik problémás bőrre: 999 Ft
AVON Clearskin Fehér agyagos arclemosó, arcradír és maszk problémás bőrre: 999 Ft
AVON Clearskin Zöld teás éjszakai arcápoló problémás bőrre: 1 499 Ft
AVON Clearskin Olajmentes színezett hidratáló krém: 1 499 Ft

AVON Naturals Vörös áfonya és fahéj termékcsalád
Melengető illatok

A hűvösebb idő közeledtével beköltöznek otthonunkba a finom meleg, fűszeresebb illatok. A Naturals termékcsalád legújabb tagjai az édes vörös áfonya és a különleges fahéj illatával burkolja be bőrünket és melegíti fel lelkünket. A tusfürdő felfrissíti, majd a testápoló mélyen hidratálttá és simává varázsolja bőrünket. Hogy a vörös áfonya és fahéj mennyei illatát egész nap érezhessük, használjuk a testpermetet, ami megmelenget minket a hidegebb napokon is.

untitled_collage_91.jpg

Ajánlott fogyasztói árak:
Naturals Vörös áfonya és fahéj tusfürdő: 999 Ft
Naturals Vörös áfonya és fahéj testápoló: 999 Ft
Naturals Vörös áfonya és fahéj testpermet: 999 Ft

AVON Advance Techniques Hajsűrűség-növelő termékcsalád
A dús hajkoronáért

Az egészséges fénylő, dús hajkorona mindannyiunk vágya, ám ezt nehezebb elérni, mint gondolnánk. Hajunk hajlamos elveszíteni tartását, lelapul, és rendezetlennek tűnik. Ebben nyújt megoldást az Advance Techniques legújabb termékcsaládja, ami innovatív hialuronsav-peptid komplex tartalmával növeli a haj tömegét. A termékcsalád segít növelni a hajszálak átmérőjét, miközben dús hatást és volument ad a hajnak. Mossuk meg hajunkat a hajsűrűség-növelő samponnal, majd miután leöblítettük, tápláljuk a hajszálakat a hozzá illő balzsammal. A mélyebb hidratálás érdekében használjuk az öblítést nem igénylő hajpakolást, amely már a hajtöveknél megemeli a hajat, anélkül, hogy elnehezítené azt. A könnyű állagú pakolás megerősíti a hajat a tövektől a végekig, dús hatást biztosítva.

advance_techniques_hajsuruseg-novelo_balzsam_899_ft_1533_9.jpg

Ajánlott fogyasztói árak:
Advance Techniques Hajsűrűség-növelő sampon 250 ml: 999 Ft
Advance Techniques Hajsűrűség-növelő sampon 400 ml: 1 599 Ft
Advance Techniques Hajsűrűség-növelő balzsam: 899 Ft
Advance Techniques Hajsűrűség-növelő, öblítést nem igénylő pakolás: 1 549 Ft

AVON Naturals Vörös áfonya és fahéj termékcsalád
Viszlát korpa!

Az Advance Techniques korpásodás elleni, 2 az 1-ben sampon és balzsam akár már az első használat után csökkentheti a korpásodást. A cink-piritiont tartalmazó formula segít enyhíteni a fejbőr hámlását, valamint megszünteti a viszkető érzést, ami a korpásodó fejbőr velejárója.
advance_techniques_2_az_1-ben_korpasodas_elleni_sampon_es_balzsam_mood.jpgAjánlott fogyasztói árak:
AVON Advance Techniques 2 az 1-ben korpásodás elleni sampon és balzsam 250 ml: 899 Ft
AVON Advance Techniques 2 az 1-ben korpásodás elleni sampon és balzsam 400 ml: 1 299 Ft

További információ:
AVON Magyarország

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

cameff_1501848501721.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode13

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7812878534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása