Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megérkezett az Elixir Jeunesse arcápoló család

2017. október 02. - Antalfy Krisztina

Stop a bőrt érő külső káros hatásoknak!

Szeptember 25-től már kapható az Yves Rocher Magyarország újdonsága az Elixir Jeunesse arcápoló család, mellyel könnyedén megvédheted bőröd az UV sugárzástól, a fáradtságtól, a stressztől, és a légszennyezettségtől. Próbáld ki te is, és mondj nemet a bőrödet érő külső, káros hatásoknak!

21909269_342767326170141_5491151941754945536_n.jpg

Rohanunk, szinte megállás nélkül dolgozunk, és már azt sem vessük észre, hogy végre beköszöntött a hétvége, ami katasztrofális következményekhez vezethet: lemerülünk, nem tudjuk kipihenni magunkat, szörnyen ingerlékenyekké válunk, a végén pedig úgy érezzük már nem bírjuk tovább. S bár nincs időnk minden reggel egy testet-lelket feltöltő meditációval indítani a napot, annyi időt mindenképp kell magunkra szánni, hogy regeneráljuk bőrünket a mindennapokban, hogy felvehessük a harcot az öregedést gyorsító tényezők ellen.

elderly-woman-holding-hand-mirror-reflecting-young-woman.jpg

Tudományosan igazolt tény, hogy a káros környezeti hatások komolyan érintik bőrünket és felgyorsítják öregedését. Bőrgyógyászok kimutatták, hogy bőröregedésünk 80%-a olyan öregedést gyorsító tényezőknek köszönhető, mint a légszennyezettség és a napsugárzás. A kor és a genetika csupán a fennmaradó 20%. Az oxidáló támadások a szabadgyökök túlzott termelődéséhez vezetnek a bőr belsejében, ezzel fokozva mélyebb szinteken annak öregedését, illetve a természetes biológiai regenerálódási és védekező mechanizmusok romlását is.

22089823_1544147368962008_3971650885337638459_n.jpg

Az Yves Rocher kutató szakértői felismerték az Aphloia-ban rejlő zsenialitást. Ez a növény hihetetlen regeneráló és védekező képességének köszönhetően képes szembenézni környezetünk káros hatásaival. Az Aphloia ezen képességeit kihasználva szakértőink megalkották kettős hatású ultra-koncentrált kivonatát. Az ELIXIR JEUNESSE Kettős hatású regeneráló szérum sikere után úgy döntöttünk, hogy ezt a kivételes összetevőt használjuk Elixir Jeunesse családunk fő hatóanyagának, hogy a nőknek egy bőrrel szövetségben álló teljes körű szépségápolási rutint nyújthassunk - Virginie Couturaud Az Yves Rocher Tudományos Elemzőközpontjának igazgatója

21687751_1539101606133251_5114621126240729328_n.png

Szigorú és igényes. Az Yves Rocher csapatai az alábbi 3 ELKÖTELEZETTSÉG mentén megalkuvás nélkül biztosítják növénytermelő hálózatunk nyomonkövethetőségét, biztonságát és felelős működését:


1. FELELŐS BESZERZÉSI HÁLÓZAT 
Az Yves Rocher az Aphloia-t Madagaszkár Moramanga régiójából szerzi be egy olyan helyi kis- és középvállalkozáson keresztül, mely a helyiek élet- és munkakörülményeit folyamatosan tiszteletben tartja.


2. VÉDIK A NÖVÉNYT AZ ERŐFORRÁSOK MEGÖRZÉSE ÉRDEKÉBEN

Az Yves Rocher laboratóriuma által felhasznált Aphloia 80%-át olyan nők gyűjtik be, akiket kifejezetten a levelek óvatos leszedésére képeztek ki. Kizárólag kézzel és csak az októbertől áprilisig tartó esős időszakban végzik a begyűjtést, hogy a növény megőrizhesse megújulási képességét.


3. TÁMOGATJÁK A HELYI LAKOSSÁGOT

Az Yves Rocher márka ipari eszközök finanszírozásával támogatja beszállítóit. Céljuk, hogy lehetővé tegyék számukra, hogy a jövőben maguk alakíthassák a növényt kivonattá és ezzel növelhessék a hozzáadott helyi értéket. A márka szakértői készítettek egy környezeti felmérést a növényről, hogy a megfelelő módon irányíthassák a begyűjtés teljes folyamatát, például a legideálisabb keverék összeállítását vagy helyszín kiválasztását… A francia Mezőgazdasági Kutatóközponttal készített kutatási eredményeket ezután egy tudományos publikációban összefoglalták és a helyi tudományos közösséggel is megosztották. Az Yves Rocher márka továbbá helyi partner civilszervezete, a Sotramex finanszírozásával is támogatja a madagaszkári lakosságot a drágább növények megvásárlásán keresztül. Valamint támogatja a helyiek oktatását azáltal, hogy részt vállal iskolák, könyvtárak építésének finanszírozásából.

A textúrák színezék- és parabénmentesek és minden női bőrtípus igényeinek megfelelőek. A környezet tiszteletben tartása érdekében a termékcsalád minden terméke ásványi olaj, parabén- és szilikonmentes.

Az ELIXIR JEUNESSE termékcsalád 6 terméket foglal magába.

További információ:
Yves Rocher Magyarország

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

cameff_1501848501721.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2612918777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása