Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így színezd ki Zsédával a jövő évet!

2017. október 31. - Antalfy Krisztina

HangSzínek – ezzel a címmel jelent meg a napokban Zséda hetedik kalendáriuma. Ahogyan azt már az előző években is megszokhattuk, a könyv tele van színesebbnél színesebb programokkal, stílus és szépségtippekkel, egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsokkal, de megtalálhatók benne a női, pszichológiai illetve spirituális témák is. …Azoknak is tetszeni fog, akik csak egy rendhagyó határidőnaplóra vágynak, ők egy praktikus, ügyesen szerkesztett kalendáriumot használhatnak 2018-ban.
scs_5254.jpg

Időpont: 2017. október 27. péntek
Helyszín: Alexandra Könyváruház 

A cím persze nem véletlen. Zséda évről évre friss tematikát választ: most a színek mentén épül fel a kötet, és megmutatja, milyen sokféle arca van egy nőnek. A szemérmesen elpiruló, a hófehér ártatlanság, a vörös szenvedély, a hideg kék, a fekete rúzs és a világot mindig újra színezni képes nagybetűs Nő… Ahogy azt már megszokhattuk, a kötet most is Zsólyomi Norbert remek fotóival jelenik meg, az Alexandra Kiadó gondozásában. Az új kötet könyvbemutatója nagy sikerrel zajlott október utolsó napjaiban a Nyugati téri Alexandra Pódiumon.
scs_5102.jpg

A kalendáriumok és a lemezek mindig egy kicsit előre vetítik Nekem az elkövetkező időszakot. Tavaly ilyentájt jelent meg a Kémia nagylemez és az előző kalendárium. Ezek nyomán a 2017-es év számomra új dalokkal, a 15. jubileumi év koncertkörútjával, és olyan fergeteges koncertekkel telt, mint a Budapest Parkbeli nyári koncert volt. Mozgalmas és gyorsan pergő év volt. Sokszínű élményeket hozott. Ez a sokféleség meg is jelenik a mostani „HangSzínek” kalendáriumban: minden korábbit felülmúlóan változatos témák kerültek bele, és mindent a színek irányítanak ezúttal. - mondta el Zséda a könyvbemutató kapcsán.

scs_5061.jpgÉvről évre a könyv legnépszerűbb részei a stílus és szépségtippek illetve az egészséges életmódhoz kapcsolódó tanácsok, írások. Így természetesen ezek idén sem hiányozhatnak a kötetből. Többek között megtudhatjuk, hogy különféle hajszínek milyen személyiséghez passzolnak, hogy mit árul el rólunk és hangulatunkról a ruhánk színe, milyen juice-okkal védhetjük különböző évszakokban az egészségünket, milyen sminktermékek segítenek szépségünk megőrzésében.
scs_5123.jpg

A Zséda-féle kalendáriumok eddig is az olvasókat „szolgálták”: a szokásos naptároldalakon túl többféle jegyzetoldal is helyet kap bennük. Most még ezt megfejelve színező oldalak is kerültek a kötetbe, ideálisak kreativitásunk kiteljesítéséhez, ellazuláshoz, kikapcsolódáshoz.
scs_5218.jpg

A HangSzínek kötet izgalmas olvasmány, határidőnaplóként pedig praktikus társ 2018-ra. Ideális karácsonyi ajándék kedveseknek, feleségeknek, lányoknak. Bizonyára idén is sokak kedvence lesz!  Zséda már hat éve jelenteti meg kalendáriumait.

Eddigi kötetek:
Zséda 2012 - Zsédával a városban
Zséda 2013 - Utazz velem!
Zséda 2014 - Válts szezont!
Zséda 2015 – Álmok, utak, otthon
Zséda 2016 – Body&Soul
Zséda 2017 – Zene és szöveg
Zséda 2018 – HangSzínek

További információ:
Alexandra Kiadó

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

cameff_1501848501721.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6013146408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása