Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Nincs karácsony karácsonyi reklámok nélkül

2017. november 13. - Antalfy Krisztina

Cuki szörny, szerelmes répa, és persze Paddington maci is főszerepet kapott az idei karácsonyi reklámok szezonjában. Természetesen az első jelentősebb reklámokat a leghíresebb világcégek töltötték fel a közösségi oldalakra, de persze a többiek sem sokkal maradtak el tőlük. És bár még nem érzem át az ünnepi hangulatot, mindennél jobban szeretem a karácsonyt, így azt hiszem érthető, hogy totálisan átszellemülök ezektől a cuki hirdetésektől.  

collage_photocat_7.jpg

Elsőként itt van, amire minden évben várok: megérkezett a John Lewis szezonális hirdetése. A reklámfilm rendezője az Oscar-díjas Michel Gondry. Zenéje a Beatles Golden Slumbers című dalának feldolgozása a brit Elbow együttestől. Az áruházlánc jó érzékkel egy komplett kollekciót is piacra dob a cuki szörny témájában, melyben a Moz plüssfigurán kívül többféle pizsama, papucs, bögre és mesekönyv is található.

Aztán itt van a hazánkból nemrégiben kivonult  Marks&Spencer reklámja, főszerepben a briteknél különösen kedvelt Paddington macival.

Harmadikként nézd meg az én személyes nagy kedvencemet, aAldi karácsonyi sztoriját, mely Kevinről, a cuki répáról mesél, aki egy hóember orraként kezdte pályafutását, aztán felugrott egy vonatra, ahol szerelembe esett.

Ismerős ez a karácsonyi káosz?

Debenhams pedig rögtön két reklámmal is készült az ünnepekre, újragondolva Hamupipőke elveszett cipőjének történetét, egy ismert színész felbukkanásával.

És akkor most jöjjön a Happy End!

Mondtam már, hogy imádom John Lewis kisfilmjeit?

Neked melyik a kedvenc karácsonyi reklám filmed? 

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.pngHa tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9413263465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása