Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Add át magad a Marriott Hotel varázslatos mesevilágának!

2017. december 06. - Antalfy Krisztina

Ajándékozz élményt szeretteidnek!

Az utóbbi években hagyománnyá vált a Budapest Marriott Hotelben, hogy egy különleges Winter Wonderland világgal és igazi karácsonyi hangulattal várják vendégeiket az év legvarázslatosabb időszakában. Mert mindenkinek megvannak a kedvencei, amelyek nem hiányozhatnak az ünnepek alatt, és amelyek még a leghidegebb napokba is egy kis melegséget visznek.

1-0.jpg

Egy csodás, hosszú séta a Belvárosban, szívmelengető forralt borral a kézben, amely után tökéletes lezárás egy ünnepi vacsora a peppers! étteremben. Esetleg egy bevásárló körút a Váci utcán, majd kényeztető karácsonyi desszertek és egy kis pezsgőzés a hotelben, amelyhez gyermekkórusok karácsonyi dalai szólnak. Csodásan hangzik, igaz? Ugorj hát be Te is a Marriott Hotel gyönyörűen feldíszített lobbijába, és tedd az ünnepi készülődés pillanatait még boldogabbá és varázslatosabbá.

3-0.jpg

Az ünnepi időszakban szinte minden nap más iskola kórusát láthatod a szálloda lobbijában. És persze nem mehetünk el szó nélkül a szépséges karácsonyi Illusztrációk mellet sem, melyeket idén is Sápi Bea készített, míg a dekorációkat a Fleurt. A bejáratnál pedig rögtön egy selfie fallal találkozhatsz.

24838970_162738767812876_4633114078418567168_n.jpg

Sőt, ha most megvásárolod a puha Marriott rénszarvasát most te is segíthetsz, hisz a szálloda a plüss 3500 Ft-os teljes árát felajánlja az SOS gyermekfalvak részére.

A Winter Wonderland ideje alatt feledhetetlen élmények várnak majd a Budapest Marriott Hotelben. Kényeztesd magad a gondosan összeállított kulináris kínálattal, esténként pedig élvezd a meghívott iskolai kórusok karácsonyi előadásait! Akár családoddal, akár barátaiddal köszöntenéd az Új Évet, itt minden adva van a varázslatos pillanatokhoz. Idén is több programmal készülnek a vendégeknek: a hagyományos szilveszteri partin túl választhatod a bálteremben megrendezésre kerülő, fantasztikus hangulatú Musical Szilvesztert is!

img_1653.JPG
Kellemes Ünnepeket!

További információ:
Budapest Marriott Hotel

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.pngHa tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7613450349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása