Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A bőröd megérdemli, hogy luxusban kényeztesd

2017. december 29. - Antalfy Krisztina

Aranyló luxus a bőrnek az ARTISTRY segítségével

Idővel bőrünk veszít rugalmasságából, a stressz, a kevés alvás és a környezeti hatások pedig felerősítik az öregedés folyamatát. Az ARTISTRY legújabb felfedezésével most akár 15 évvel is visszatekerheted az idő kerekét! Az áttörést jelentő technológia fokozza a bőr vitalitását és 68-szorosára növeli a bőr energiaindexét. Az ARTISTRY Supreme LX termékcsaládjával végre megérkezett a luxus krémek új generációja: 24 karátos arannyal és természetes hatóanyagokkal kelti új életre bőröd!

artistry-supreme-lx-lead-696x461.jpg

Felborult bioritmus

A fiatalos megjelenés most kényeztető luxussal párosul! Az ARTISTRY Supreme LXkrémekkel szinkronba hozhatod bőröd bioritmusát és felveheted a harcot az öregedés jeleivel szemben. Bőrünk természetes ritmusa, hogy amíg nappal folyamatosan védi magát a környezeti hatásoktól és stressztől, éjjel regenerálódik és hidratálja magát. A fiatalos bőrben ez tökéletes szinkronban működik. A kevés alvás, a rohanó életünk, a sok utazás, a stressz, a környezet és az UV káros hatásai viszont könnyen felborítják ezt a rendszert. Bőrünk nem képes regenerálódni és kiesik a megszokott ritmusából, ez pedig hatással van a ráncok megjelenésére és a bőr megereszkedésére is. A legújabb bőrsejt kutatás közvetlenül kapcsolja az öregedést a bőr természetes 24 órás bioritmusához és a bőr energiaszintjéhez is. Az ARTISTRY™ tudósai felfedezték, hogyan lehet újraszinkronizálni bőrünket.

25348372_1517951731653280_7890823437335977607_n.jpg

ARTISTRY Supreme LX regeneráló krém és szemkörnyék ápoló

Az innovatív technológián alapuló ARTISTRY Supreme LX krémek különleges összetevőkkel segítenek újraírni bőröd bioritmusát. Puhábbá, feszesebbé, ragyogóbbá varázsolnak, csökkentik a finom ráncokat és energiával töltenek fel. A Gardinia Grandiflora virág szárának sejtjei nem öregszenek: az ARTISTRY tudósai ebből készítették a hatékony kivonatot, ami segít visszaállítani bőröd ritmusát is.

389_main.jpg

A CellEffect24 hatóanyag-együttes felerősíti a Gardenia szárának sejtjéből nyert kivonat hatását. Exkluzív formulája kiemelkedően hatékony összetevőkön alapul. A 24 karátos arany serkenti a bőrsejtek újratermelődését, és enyhe diffúziós hatásával fokozza a fiatalos megjelenést is. A kardiolipin és az L-karnozin energetizál, az acerola cseresznye pedig olyan antioxidáns, mely a környezeti hatásoktól óvja meg bőröd. A spenótlevél az éjszakai regenerálódást támogatja, a Rhodiola Complex az újraszinkronizálásban segít. A gyönyörű luxuscsomagolásban érkező ARTISTRY Supreme LX öregedésgátló krém és szemkörnyékápoló növényi összetevőit organikus farmokon termelik.

Bizonyított hatás, akár pár nap alatt:

3 nap: Mindössze 3 nap alatt fiatalosabbá, feszesebbé és ragyogóbbá válik a bőr, láthatóan kisimulnak a ráncok.
2 hét: Számottevően csökkennek a ráncok, a szem alatti táskásság és a bőr megereszkedettsége. Bőröd feszes és simább lesz, mint évek óta bármikor.
4 hét: Láthatóan javulnak a szemek körüli, sötét karikák és a mély ráncok megjelenése is csökken. A bőr megemelkedik.
8 hét: A rugalmasság növekedésével a bőr sokkal feszesebb lesz.
A Supreme LX krémek csökkentik az öregedés összes látható jelét és segítenek megelőzni a bőr öregedésének későbbi jeleit is.

artistry-supreme-lx-1.jpg

Így használd:

  1. Tisztítás és tonizálás után vidd fel az ARTISTRY SUPREME LX Regeneráló krémet arcodra és a nyak környékére, az erre a célra kifejlesztett spatulával.
  2. Felfelé és kifelé irányuló mozdulatokkal dörzsöld a krémet gyengéden a bőrödbe.
  3. A szemkörnyékápolót a teljes szemkörnyéken használd: a szem feletti és alatti területen is.
  4. Gyengéden, 360 fokos körkörös mozdulatokkal, a szemkörnyék belső részétől kifelé haladva vidd fel a krémet.
  5. Az ARTISTRY SUPREME LX Regeneráló krémet és szemkörnyékápolót is naponta kétszer – reggel és este – használd, beillesztve a napi bőrápolási rutinba.

Termékcsomag ajánlott fogyasztói ára: 143 100 Ft

További információ:
Amway Magyarország

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.pngHa tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2613549073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása