Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ennél cukibbat ma még nem láttál!

2017. január 20. - Antalfy Krisztina

Összeöltözött kislányaival az anyuka

Egyelőre nem büszkélkedhetek még saját gyerkőcökkel, csak egy rosszcsont unokaöcsivel,  így elképzelésem sincs, hogy milyen édesanya leszek. Azonban egy dologban biztos vagyok, ha egyszer nekem is lesznek gyermekeim, legalább olyan trendi és vicces szeretnék lenni, mint a brit Dominique.

6_1.jpg

Tovább

People's Choice Awards 2017 // Ruhamustra

Szerda este megrendezték Los Angelesben a 43. People's Choice Awards díjátadót, ami talán nem a lecsillogóbb vörös szőnyeges esemény, de divat szempontjából nem mehetünk el mellette. A legtöbb híresség tartotta magát a jól bevált vörösszőnyeges dress code-hoz: elegáns, klasszikus és nőies volt. Azonban most is volt néhány sztár, aki egy picurkát mellé nyúlt, vagy legalább is a tervező, aki öltöztette.

peoples-choice-awards-2017-winners-1484802116.jpgKép

Tovább

Deichmann 2017 tavaszi/nyári kollekció

Idén tavasszal különös időutazást teszünk, és egészen a 70-évekig utazunk vissza, hogy aztán egy-egy apró részlet emlékeztessen arra, hogy mégis 2017-et írunk. Az induló szezon a vintage-t, a hippie-t kobinálja olykor metallic beütéssel, illetve az év színeivel. Összefoglaltuk a tavasz és a nyár legizgalmasabb fejleményeit.

photocat_28.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Musical is lesz A szürke ötven árnyalatából

A szürke ötven árnyalata-trilógia szerzője – aki egyben a belőle készülő filmek egyik producere is – azt tervezi, hogy újabb műfajt hódít meg. E. L. James musicalt írna sikerregényeiből. A The Sun szerint az írónő már tárgyalt is színházi szakemberekkel, akik szerint a könyvek és a már bemutatott első film világsikere miatt biztos, hogy a musical évekig telt házzal menne, tehát készüljön csak el a zenés darab.

fiftyshadesnew.jpg

Tovább

Színtévesztő vagy? Akkor ezt most töltsd le a mobilodra!

Magyar módszer segítségével változtatja meg milliók életét a Samsung

A Samsung legújabb innovációja, amelyet egy magyar kutatócsoport módszerét használva fejlesztett, színtévesztő emberek millióinak életminőségét fogja jelentősen javítani. A SeeColors a világ első olyan mobilalkalmazása, amely meghatározza a színtévesztés fajtáját és mértékét, majd ahhoz igazodva a SeeColors Smart TV alkalmazás újrakalibrálja a néző számára a televízió képernyőjét. A színtévesztők így olyan, színekben gazdag vizuális élményt kapnak, amilyenben eddig nem lehetett részük.

20170119samsung-see-colors5.jpg

Tovább

A valódi szépség nem tökéletes

Emily Lauren fotós 40 csodás nőt fényképezett le fehérneműben, mégpedig azért, hogy megmutassa, hogy néznek ki a valódi nők, akik plusz kilóval, elálló fülekkel, vagy akár műtéti heggel is csodásan néznek ki. Mivel én sem vagyok egy ropi alkat – legalább is egy ismerősöm szerint - mindig felfigyelek az ilyen megmozdulásokra. Úgy gondolom a mai tökéletesség, hibátlanság iránt áhítozó fiatal lányoknak meg kell mutatni, hogy ne a magazinok retusált képei alapján ítéljék meg magukat, hisz az ott szereplő nők sem tökéletesek.
3c2282a700000578-4121240-image-a-70_1484454564679.jpg

Tovább

Döbbenet, hogy néz ki ez a 61 éves modell

Mindig irigykedve nézem a gyönyörű, fiatal fürdőruha modelleket, akik a divatkampányok képein káprázatosa, és persze tökéletesen néznek ki. Így szinte üdítő látvány egy igazi, hús vér nőt látni, aki profi szépségeket meghazudtolva pózol a kamera előtt, arról nem is beszélve, hogy a hölgy már 61 éves. 

60.jpg

Tovább

Februári AVON újdonságok

A februári AVON katalógus vidám, szívmelengető és romantikus újdonságaival nemcsak a szerelem ünnepére, a Valentin-napra készülhetsz fel, hanem az élet örömeinek felfedezésére is! Erre buzdít bennünket az AVON Viva La Vita örömteli és bájos illata is, hogy ragadjunk meg minden pillanatot, élvezzük ki a boldog perceket és töltődjünk fel energiával. Hiszen minden nap különleges, de csak rajtunk múlik, hogy azt hogyan éljük meg!

fotorcreated_239.jpg

Tovább

Egy ember 23 személyiséggel

Beválni látszik a jóslat, hogy M. Night Shyamalan visszanyerheti kultrendezői státuszát. Széttörve című új thrillere tetszik a kritikusoknak, a RottenTomatoes portálon 78 százalékon állt, és 3015 moziban mutatják be Észak-Amerikában, ami annak a jele, hogy a forgalmazó is erősen bízik a produkcióban.15965963_1339691212754403_1879897837637756835_n.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása