Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

KATTI ZOÓB DIVATHÁZ 2017/18

2017. augusztus 31. - Antalfy Krisztina

Ismét felejthetetlen élményben volt része mindazoknak, akik 2017. augusztus 19-én részt vettek a Katti Zoób Divatház Balatonfüredi bemutatóján. Az esemény alkalmából a Gyógy térre épített, varázslatosan zöldellő kert szolgált hátteréül annak a káprázatos színekre, elbűvölő anyagokra, letisztult, geometrikus mintákra és légies sziluettekre épülő alkonyi játéknak, amely a 120 öltözékből álló, ezerarcú kollekcióval kelt életre a mintegy 130 méter hosszan elnyúló, az egész parkot felölelő kifutón.

untitled_collage_29.jpg

Tovább

Bioderma Sébium Sensitive // TESZT

Zsíros, problémás bőrre

Tinédzser koromban még rendben volt, hogy pattanásos volt az arcbőröm, de 30 fölött már nagyon nehezen viselem, ha a reggeli ébredés után egy-egy undok pattanás néz vissza rám a tükörből, keresztülhúzva ezzel a reggeli készülődésemet. Mivel tisztában vagyok vele, hogy a felnőttkori pattanásokat gyakran a stressz, a rossz étkezési szokások okozzák,  ezért havonta-kéthavonta eljárok kedvenc kozmetikusomhoz arctisztításra, kevesebb cukrot fogyasztok, és odafigyelek rá, hogy soha ne feküdjek le sminkkel az arcomon. Mindemellett azért különböző kozmetikai újdonságot is, mely csökkenti bőröm érzékenységét, és visszaállítja a faggyú egészséges összetételét. 

collage_photocat_18.jpg

Tovább

VAN GRAAF Floral Maxi Dress // OUTFIT

Így is hordhatod a maxi ruhát nyáron

Rajongok a hosszú, földig érő ruhákért, így amikor lehetőséget kaptam a VAN GRAAF magyarországi képviselőitől, hogy bevessem magam a budapesti Árkádban található üzletükbe, az első darab, ami aznap velem jött, az egy mesés, virágos maxi ruha volt, szemet gyönyörködtető pasztell árnyalatokban. Persze tudom, hogy szép lassan búcsút inthetünk a nyárnak, és helyét ismét átveszi a hűvös ősz, de amíg nem érzem a bőrömön a hideget, nem vagyok hajlandó nagykabátba bújni. 

img_20170827_145520_1.jpg

Tovább

Eucerin® DermatoCLEAN 3 az 1-ben Micellás arclemosó // TESZT

Az egyik legkedvesebb barátnőm profi sminkesként dolgozik az egyik hazai televíziónál, elmondása szerint nála mindig lapul egy micellás arclemosó valahol az ecsetek és a rúzsok tömkelege között, és bizony én is nagy micellás víz rajongó vagyok már jó néhány éve. Vannak kedvenceim, de nem vagyok egy hűséges típus, mihelyt piacra dobnak egy újdonságot, én azonnal lecsapok rá. Így került hozzám pár hete az Eucerin® DermatoCLEAN 3 az 1-ben micellás arclemosója is.  

img_20170829_111144-01.jpeg

Tovább

Guruló műalkotás, amely nem csak egy hétvégére szól

Infiniti Qx30 2.2 D Premium Tech // Női szemmel

Az Infiniti számomra egy rég óta dédelgetett álom volt, pont mint egy hétvégi kiruccanás Toscanába. Így óriási öröm volt számomra, amikor az Infiniti magyarországi képviselete lehetőséget nyújtott számunkra hogy testközelből is kipróbálhassunk egy Infiniti QX30 szépséget. Az autó formája mással össze nem téveszthető, mesterfokon kivitelezett kuriózum a Magyarországon kapható autók között. Hullámzó, tökéletesen megkomponált vonalak, és előremutató technológia jellemzi. Nem volt kérdés, hogy ezt a 170 lóerős gyönyörűséget mielőbb kiszabadítsuk a városi dzsungelből, és elvigyük természetes élőhelyére, a hegyekbe, ahol bizonyíthatta erejét és tudását. Nézzük, hogy mit is nyújtott ez a gyönyörű autó a kezeink között.

21041093_491213297924696_3257696577636007936_n.jpg

Tovább

#LETSWOW – A Lidl és Heidi Klum világpremiere

Heidi Klum és a Lidl első közös kollekciójának a témája „Heidi & The City“. A kollekció 2017 szeptember 7-én a New York-i Divathéten kerül bemutatásra, így Heidi Klum és a Lidl együttműködése egy nemzetközi divatesemény keretein belül debütálhat. Az „Esmara by Heidi Klum“ kollekció ruhadarabjai nemzetközi szinten egységesen, 2017 szeptember 18-án kerülnek a Lidl áruházakba.

heidi-klum.jpg

Tovább

Így lesz bőröd ismét szép és ragyogó őszre!

BIOMOLEKULÁRIS LAPMASZKOS ARCKEZELÉS

A szabályok világosak, ha nőnek születünk az idő múlása sokkal nagyobb ellenség számunkra, mint a férfiaknak. Éppen ezért életünk során szinte mindent megteszünk, hogy az idő múlását lelassítsuk, és még nagyon-nagyon sokáig szépek és fiatalok maradjunk. Húsz évesen az öregedésen még kár aggódnunk, huszonöt évesen már nem árt, ha el kezdjük ápolni, hidratálni arcbőrünket, 30 fölött viszont nem árt bevetnünk néhány egyszerű, ám annál látványosabb trükköt  a bőr korai öregedése ellen. Az alábbi posztban bemutatom számodra az idei év legújabb trendjét, a Biomolekuláris Lapmaszkos Arckezelést.        

21042459_2068100440087438_6013391506495242240_n.jpg

Tovább

VÉGRE! Megérkezett a városban közlekedők legjobb barátja!

Minden extrával felszerelték az új Ford Fiesta-t

A kifejezetten városi, trendérzékeny hölgyeknek tervezve már hazánkban is kapható az új Ford Fiesta. Az autó számos extrával, vezetést könnyítő támogatással és művészi kivitelezéssel, személyre szabható színösszeállításokkal érhető el, minden igényt kielégítve. Az új Fiestában megtalálható minden, amiért 40 éve imádják az emberek, sőt a legújabb technológiai megoldásoknak és designnak köszönhetően akár a prémium kategóriás autókkal is felveszi a versenyt.

dobo_kata4.jpg

Tovább

Élvonalbeli arcok csatlakoztak a LEXUS kezdeményezéséhez

LEXUS DIZÁJN 2017

A világ leginnovatívabbnak tartott, vezető prémium hibrid autómárkája, a Lexus immáron nem egyszerűen autógyártóként, sokkal inkább globális luxus életstílus-márkaként határozza meg magát, amely az elmúlt években számos izgalmas projektet tudhat maga mögött a divat, a mozi vagy épp a dizájn világában. Utóbbi területen a japán márka talán legismertebb kezdeményezése az immár hatodik évében járó a Lexus Design Award: a rangos verseny célja, hogy új tehetségeket fedezzen fel, és egyengesse útjukat, amelyhez idén is a nemzetközi dizájnvilág elismert szereplőit sikerült megnyerni zsűritagnak.
lexus_design_award.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása