Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Bioderma Sébium Sensitive // TESZT

2017. augusztus 29. - Antalfy Krisztina

Zsíros, problémás bőrre

Tinédzser koromban még rendben volt, hogy pattanásos volt az arcbőröm, de 30 fölött már nagyon nehezen viselem, ha a reggeli ébredés után egy-egy undok pattanás néz vissza rám a tükörből, keresztülhúzva ezzel a reggeli készülődésemet. Mivel tisztában vagyok vele, hogy a felnőttkori pattanásokat gyakran a stressz, a rossz étkezési szokások okozzák,  ezért havonta-kéthavonta eljárok kedvenc kozmetikusomhoz arctisztításra, kevesebb cukrot fogyasztok, és odafigyelek rá, hogy soha ne feküdjek le sminkkel az arcomon. Mindemellett azért különböző kozmetikai újdonságot is, mely csökkenti bőröm érzékenységét, és visszaállítja a faggyú egészséges összetételét. 

collage_photocat_18.jpg

Tovább

VAN GRAAF Floral Maxi Dress // OUTFIT

Így is hordhatod a maxi ruhát nyáron

Rajongok a hosszú, földig érő ruhákért, így amikor lehetőséget kaptam a VAN GRAAF magyarországi képviselőitől, hogy bevessem magam a budapesti Árkádban található üzletükbe, az első darab, ami aznap velem jött, az egy mesés, virágos maxi ruha volt, szemet gyönyörködtető pasztell árnyalatokban. Persze tudom, hogy szép lassan búcsút inthetünk a nyárnak, és helyét ismét átveszi a hűvös ősz, de amíg nem érzem a bőrömön a hideget, nem vagyok hajlandó nagykabátba bújni. 

img_20170827_145520_1.jpg

Tovább

Eucerin® DermatoCLEAN 3 az 1-ben Micellás arclemosó // TESZT

Az egyik legkedvesebb barátnőm profi sminkesként dolgozik az egyik hazai televíziónál, elmondása szerint nála mindig lapul egy micellás arclemosó valahol az ecsetek és a rúzsok tömkelege között, és bizony én is nagy micellás víz rajongó vagyok már jó néhány éve. Vannak kedvenceim, de nem vagyok egy hűséges típus, mihelyt piacra dobnak egy újdonságot, én azonnal lecsapok rá. Így került hozzám pár hete az Eucerin® DermatoCLEAN 3 az 1-ben micellás arclemosója is.  

img_20170829_111144-01.jpeg

Tovább
süti beállítások módosítása