Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Élvonalbeli arcok csatlakoztak a LEXUS kezdeményezéséhez

2017. augusztus 24. - Antalfy Krisztina

LEXUS DIZÁJN 2017

A világ leginnovatívabbnak tartott, vezető prémium hibrid autómárkája, a Lexus immáron nem egyszerűen autógyártóként, sokkal inkább globális luxus életstílus-márkaként határozza meg magát, amely az elmúlt években számos izgalmas projektet tudhat maga mögött a divat, a mozi vagy épp a dizájn világában. Utóbbi területen a japán márka talán legismertebb kezdeményezése az immár hatodik évében járó a Lexus Design Award: a rangos verseny célja, hogy új tehetségeket fedezzen fel, és egyengesse útjukat, amelyhez idén is a nemzetközi dizájnvilág elismert szereplőit sikerült megnyerni zsűritagnak.
lexus_design_award.jpg

Tovább

5 sulibarát pulykás szendvics kreatív szülőknek

A gondos szülők szendvicsek százait készítik el az iskolába járó gyermekeiknek évente. A könnyű elkészíthetőség mellett egyre fontosabb szempont az egészségtudatosság. Egyszerű és vidám ötleteket gyűjtöttünk össze, hogy vicces legyen a sulikezdés.

pulykasonkas_angry_birds_szendvics.jpg

Tovább

Jön! Balmain x L'Oreal közös rúzskollekciója

Olivier Rousteing a Balmai Paris kreatív igazgatója a Balmain rock istennő szépségideálját egy L'Oreal  Paris által kreált ajakrúzs kollekcióban testesíti meg. A párizsi luxus divatház és és a vezető sminkmárka közötti első együttműködés az őszi Párizsi Divathéten kerül bemutatásra. 

la-ig-wwd-loreal-balmain-lipstick-20170821.jpg

Tovább

Ismerd meg a LEXUS 10 fokozatú sebességváltóját!

A világ leginnovatívabbnak tartott, vezető prémium hibrid autógyártója, a Lexus legendás mérnöke, Yoshio Hasegawa tíz évvel ezelőtt rendkívül büszke volt arra, hogy forradalmian új sebességváltót tervezett a nagy teljesítményű Lexus IS F limuzinhoz. Az új Direct Shift váltómű akkoriban a hidraulikus automata sebességváltók csúcsát jelentette. A szakmában rendkívüli tekintélynek örvendő szakember ugyanakkor pályafutásának koronájaként a vadonatúj Lexus LC szupersport kupé váltójának ’megkomponálására’ tekint’.

lexus_lc_13.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása