Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

AMNESIA 2016 ősz-tél

2016. augusztus 31. - Antalfy Krisztina

Misztikus éjszakák

Az AMNESIA őszi­‐téli kampányfotóin ismét a márka már jól ismert, kedvenc modellje, a csodálatos Varga­‐Dobár Éva, és Pintér Vivien, az ICON modellje látható. A legfrissebb AMNESIA darabok látványosak és újszerűek, a hétköznapi luxust hozzák el viselőjüknek.

amns_aw16_1.jpg

Tovább

chocoMe csokiban gazdag ősz vár ránk

A korábbi évekhez hasonlóan az új csokoládészezont vadonatúj termékfejlesztésekkel kívánja a chocoMe még vonzóbba és varázslatosabbá tenni. A nemzetközi versenyeken kiemelkedően sok díjat begyűjtő csokoládémanufaktúra az őszi idénynek egy merész, a francia csúcsgasztronómiában is pusztán egy pár éve használt alapanyaggal, egy különleges, díjhalmozó drazsékat bemutató válogatással és egy új, egzotikus Voilé ízzel vág neki.

a_chocome_inycsiklando_ujdonsagai_az_oszi_kulinaris_szezonra_1.jpeg

Tovább

Őszi gombolyagparty SÜEL módra

Még forróság van, és javában tombol a nyár, de már ott lapulnak a Süel raktárban az újdonságok. Pár héttel ezelőtt már megismerkedhettünk a márka legújabb színeivel, az "eper- áfonyával", amivel játékos könnyedségen átléphetünk az őszbe, méghozzá egy színes és vidám őszbe. Így a Süel első, őszi fotózásának főszereplője ez az új színes fonal, és ahogy mindig, Csillag Zsuzsi célja most is az, hogy megmutassa, mennyire sok kombinációban tudjuk majd magunkra kapni ezt az élénk árnyalatot.

eper_suel_kicsi61.jpg

Tovább

KATTI ZOÓB 2016/2017 ősz-tél

Stílusok és korszakok találkozásából képzőművészeti üzenet

Nagy sikerrel lezajlott a KATTI ZOÓB Divatház éves szabadtéri nagybemutatója –  egy egész évre szóló, ezerarcú ruhakollekció, pasztellek, ragyogó sárgák, előkelő, mély tónusok, letisztult szabásvonalakkal és ikonikus képzőművészeti motívumokkal randevúzva keltették életre a felejthetetlen divatvarázslatot a balatonfüredi Anna Grand Hotel patinás hangulatú parkjában.

fotorcreated_54.jpg

Tovább

A hűség a kutyáknak való

Adott egy nő, aki elhatározta, hogy boldog lesz. Mert az jót tesz az egészségének. Különben is annyiszor ráfázott már. Nem gyámolítót keres, nincs szüksége senkire, hogy eltartsa, öntörvényű és szabad. Ő választ, hogy kivel, melyik városban és hogyan szexel. Sokat megtud a férfiakról, de még többet magáról. Meg arról, hogy az élet nem egy tündérmese. Ha éjfélkor elveszíted a cipőd, egyszerűen részeg vagy. Szőcs Henriette hősében mindannyian benne vagyunk egy kicsit, azzal a különbséggel, hogy ő meg is teszi, amiket legtöbben nem merünk. Irigyeljük? Lehet. De lehet nincs is miért. Egyetlen hely van, ahol a romantika megelőzi a szexet, az a szótár.

232e6977abbf0c35d6462ede75b8f6a4.jpg

Tovább

Jön! Design Hét Budapest 2016

Nyitott stúdiók - a hazai design széles spektruma

Idén is folytatódik a Design Hét Budapest egyik legnépszerűbb programsorozata, a Nyitott Stúdiók, melynek keretében az érdeklődők ellátogathatnak a legismertebb hazai designerek műhelyeibe és bepillanthatnak alkotói mindennapjaikba. A Nyitott Stúdiók keretében a hétköznapokon zárt ajtók mögött zajló izgalmas tervezési folyamatokkal, anyagokkal, eszközökkel, technológiákkal és az alkotási folyamat inspiratív tereivel találkozhatunk.

bomoart2_racmolnar_milan.jpg

Tovább

MTV VMA díjátadó 2016

Az idei MTV VMA gála is lezajlott, volt itt minden, szép, izgalmas és persze döbbenetesen extrém összeállítás is. Voltak, akik valóban megadták a módját a vörös szőnyeges eseménynek, míg mások azt sem tudták hol vannak. Az alábbi összeállításban elhoztam néhány remek outfitet és félelmetes melléfogást. Jó szemezgetést!

formation1.png

Tovább

Hamarosan jön a Twin Peaks regény!

David Lynch és Mark Frost tévétörténeti jelentőségű sorozata, a Twin Peaks hamarosan folytatódik a harmadik évaddal. (A forgatás befejeződött, az alkotók jelenleg a 16 részes évad utómunkálatain dolgoznak, bemutató 2017 tavaszán, a sorozat új anyacsatornája a ShowTime.) Ebből az alkalomból írta meg Mark Frost a sorozat hivatalos regényét, a Twin Peaks titkos története című kötetet. A könyv világpremierje 2016. október 18-án lesz, Magyarországon az Athenaeum Kiadó gondozásában jelenik meg 2016. október 26-án.

e1a017ef38cb7e3cd357c9ddd6e8c0f0.jpg

Tovább

Megérkezett a L.O.V Cosmetics!

A L.O.V Nő Szenvedélyes nő, aki szereti és megéli a modern nőiességet. Egy érdekes,  sokoldalú személyiség – erős és határozott, de ugyanakkor inspiráló, tele empátiával, a szíve pedig aranyból van. Érdeklődik az építészet, design és művészet iránt. Inspirációjának forrásai az utazás és a kultúra. Szenvedélye a legapróbb részletekben és a kozmetikumokban rejlik. Mégis valódi szépsége belülről fakad.

fotorcreatedtr.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása