Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

E N I H O R N 2016/2017 ősz/tél

2016. augusztus 01. - Antalfy Krisztina

Nagyvárosi titkok - Stílusos nyugalom

A hajnali utcák nyugalma, a múlt titkait, szépségeit őrző, budapesti házak varázslata kel életre az E N I H O R N 2016/2017-es őszi/téli kollekciójában. Egy nyüzsgő világváros csendes, századfordulós épületdíszei, a kovácsoltvas elemek, az épületek homlokzati díszei, az izgalmakkal teli eklektika rejtelmei nyomán új formák, különleges szabásvonalak születnek.

fotorcreatedtrt.jpg

Tovább

Viszlát Július! Helló Augusztus!

10 dolog, amit szerettem benne

Az augusztus számomra mindig olyan, mint a vasárnap a hétből, szuper, hogy még nyár van, de már nagyon közeleg a szeptember, ez azonban nem jelenti azt, hogy ebben a hónapban még nem lehetne beleadni minden jót, hogy emlék legyen ez a a nyár is. Bár nekem most nem úgy alakult az idei nyaralásom, ahogy azt elképzeltem, ennek ellenére megpróbáltam kihozni belőle a maximumot, még úgy is, hogy a legváratlanabb pillanatban ütött be a krach. Neked miről szólt a július?

fotorcreated_41.jpg

Tovább

Nearones, az új ismerkedési forma

Nearones egy gyors és vidám játék, mely lehetőséget ad megismerni azokat ez embereket, akik a közelünkben élnek, dolgoznak, mindössze annyi a feladatunk, hogy találjuk ki profilképük alapján három érdeklődési ikon közül azt az egyet, amely rájuk jellemző. Az első lépés meg is van, jöhet egy baráti csevegés, új barátok megismerése.

hu_press3.png

Tovább

A hónap 5 kedvence // Július

Már csak alig egy hónap van hátra a nyárból, ezért nem árt, ha a hátra lévő hétvégékből még megpróbáljuk kihozni a maximumot. Az augusztus a last minute nyaralásokról, a spontán balatoni leruccanásokról és a baráti sütögetésekről szól. De mielőtt még megmártózol a vízben és elfogyasztod azt az isteni fokhagymás lángost, fusd át velem az előző hónap nagy kedvenceit, ugyanis nagyon szuper és kihagyhatatlan termékek jöttek össze.

photocat_3.jpg

Tovább

Kóstolj bele a világ lángosaiba!

Ahány ország, annyi lángos

A lángosra sokszor tekintünk hungarikumként. A magyarok többségének egy Balaton parti nyaralás vagy éppen egy nyüzsgő piac is szinte elképzelhetetlen a sajtos-tejfölös, kelt tésztás finomság nélkül. Ha azonban egy picit körbenézünk a világban, akkor láthatjuk, hogy számos más nemzetnek is megvan a maga lángos specialitása. Nézzük, hogy melyek is ezek.

fotorcreateddf_1.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása