Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Viszlát Július! Helló Augusztus!

2016. augusztus 01. - Antalfy Krisztina

10 dolog, amit szerettem benne

Az augusztus számomra mindig olyan, mint a vasárnap a hétből, szuper, hogy még nyár van, de már nagyon közeleg a szeptember, ez azonban nem jelenti azt, hogy ebben a hónapban még nem lehetne beleadni minden jót, hogy emlék legyen ez a a nyár is. Bár nekem most nem úgy alakult az idei nyaralásom, ahogy azt elképzeltem, ennek ellenére megpróbáltam kihozni belőle a maximumot, még úgy is, hogy a legváratlanabb pillanatban ütött be a krach. Neked miről szólt a július?

fotorcreated_41.jpg

A júliusi képekből válogattam egy csokorra valót, na nem azért, mert nincs jobb dolgom, hogy mutogassam itt a blogon, de olyan lesz majd rájuk nézni néhány év múlva! Az összes képet a voilamode13 név alatt nézheted meg.

1.

d.jpg
2.

fotorcreatedsds.jpg
3.

fotorcreatedg_6.jpg

4.

fotorcreatedhh_5.jpg

5.

fotorcreatedl.jpg

6.

fotorcreatedjj_4.jpg

7.

fotorcreatedd_3.jpg

8.

fotorcreateduuu.jpg

9.

fotorcreateddd_1.jpg

10.

fotorcreatedsas.jpg
Neked hogy telt a július?
nevtelen_3_34.png
Ha tetszett a poszt, csatlakozz a VoilaMode Facebook oldalához, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr388932394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása