Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Nearones, az új ismerkedési forma

2016. augusztus 01. - Antalfy Krisztina

Nearones egy gyors és vidám játék, mely lehetőséget ad megismerni azokat ez embereket, akik a közelünkben élnek, dolgoznak, mindössze annyi a feladatunk, hogy találjuk ki profilképük alapján három érdeklődési ikon közül azt az egyet, amely rájuk jellemző. Az első lépés meg is van, jöhet egy baráti csevegés, új barátok megismerése.

hu_press3.png

Nearones titka a játékos jellegű ismerkedésben rejlik, reméljük ezzel többet tudunk nyújtani, mint csak fénykép alapján való jobbra-balra való húzogatás. Több ezer felhasználó töltötte le az appot az elmúlt pár hétben, rengeteg ember használja naponta aktívan, új barátok megismerésére.

A játékon kívül Nearones tartalmaz egy radart, mely segítségével könnyen kapcsolatba lehet lépni azokkal, akik a közvetlen környezetünkben voltak a napunk során.

hu_press4.png

Célközönségünk a 18-38 éves cosmopolita emberekből áll, az app végleges verziója Budapesten startol el áprilisban, azóta is nagy népszerűségnek örvend.

Nearones letölthető innen:
www.nearones.hu

 nevtelen_3_32.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr98928044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása