Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

chocoMe csokiban gazdag ősz vár ránk

2016. augusztus 31. - Antalfy Krisztina

A korábbi évekhez hasonlóan az új csokoládészezont vadonatúj termékfejlesztésekkel kívánja a chocoMe még vonzóbba és varázslatosabbá tenni. A nemzetközi versenyeken kiemelkedően sok díjat begyűjtő csokoládémanufaktúra az őszi idénynek egy merész, a francia csúcsgasztronómiában is pusztán egy pár éve használt alapanyaggal, egy különleges, díjhalmozó drazsékat bemutató válogatással és egy új, egzotikus Voilé ízzel vág neki.

a_chocome_inycsiklando_ujdonsagai_az_oszi_kulinaris_szezonra_1.jpeg

Feketeribizli borssal fűszerezett étcsokoládés szicíliai mandula

Az étcsokoládéban kiteljesedő feketeribizli bors intenzív gyümölcsössége és egyben fűszeressége ellenállhatatlanul pikáns kéreggel vonja be az oválisan megnyúlt mandulát.

De mi is az a feketeribizli bors?

A kissé megtévesztő elnevezésű fűszer a gasztrovilág új, alig pár éves francia innovációja. A fűszer alapja a feketeribizli cserjékről begyűjtött friss rügyek, amelyekből liofilizálással kivonják a bennük található vizet, majd kíméletesen porítják, így az eleven, kissé csípős, ugyanakkor nagyon kerek gyümölcsaromákban bővelkedő fűszer egész évben hordozza a feketeribizli – egyébként csak nyáron élvezhető – frissítő, kesernyés ízét.

resize_php.png

A sokszorosan díjhalmozó Raffinée ízek rajongóit is meglepi a chocoMe az őszi szezonban egy különleges összeállítással.

Raffinée 4

Tej-, fehér- és szőke csokoládés drazsé válogatás gyümölccsel és magvakkal

A Raffinée szemek kedvencei egy exkluzív válogatásban – ezt kínálja a Raffinée 4. A szakmai zsűri által legmagasabbra értékelt, többszörösen díjhalmozó Raffinée ízekből készült összeállítást négy különböző karakterű és ízvilágú drazsékülönlegességből állítottuk össze.

A különlegesen összetett ízek rajongóinak a feketeribizli bors mellett egy másik fejlesztéssel is kedveskedik a chocoMe.

a_chocome_inycsiklando_ujdonsagai_az_oszi_kulinaris_szezonra.jpeg

Kandírozott pink grapefruit héj venezuelai étcsokoládéval bevonva

Különleges Voilé ízünk külső burkát roppanós venezuelai étcsokoládé alkotja, keserédes szorításba fogva a kandírozásnak köszönhetően egyszerre édes, pikírten savanykás és enyhén kesernyés pink grapefruitot.

14068047_1295356480482580_8436833164011933488_n.jpg

Ez az egzotikus gyümölcs az egyik legsokoldalúbb, amelynek ízében egyaránt fellelhetők édeskés, savanykás és kesernyés jegyek is, ami nem meglepetés a gyümölcs felmenőit ismerve – a grapefruit a narancs és a pomelo keresztezéséből született. A pink változat alig 100 éves múltra tekinthet vissza, a pirosnál és a fehérnél sokkal összetettebb ízű, élénkebb aromájú és kevésbé keserű.

Persze, hogy én sem tudok ellen állni a chocoMe csábításának!
14156468_1090064634405445_1282605375_n.jpg14033023_531413343733795_1611214887_n.jpg
nevtelen_3_48.pngTovábbi információ:
chocoMe

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4211666588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása