Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

10 tuti darab, amit nyár végére még be kell szerezned!

2017. augusztus 18. - Antalfy Krisztina

Lassan vége a nyárnak, ami azt jelenti, hogy szép lassan kezdhetünk megbarátkozni az őszi kollekciókkal, a sötétebb színekkel, karakteresebb árnyalatokkal. De mielőtt még újabb pulóverrel, vagy szövetkabáttal gazdagítanád gardróbod tartalmát, nézz kicsit szét az üzletek nagy leértékelései között, és szerezd be még azt a tuti darabot, amit jövő nyáron is örömmel fogsz viselni a nyári melegben!
collage_photocat_15.jpg

Tovább

Back to school, csak stílusosan!

Az Answear felruház!

Nemcsak a diákoknak csengetnek be szeptember elsején, a szülőket is érinti ez a dátum. Legfőképpen a felkészülésben, beszerzésekben és az időben. Ma már megkönnyítheti a bevásárlást, ha mindezt online intézzük, pár kattintás és megvan az áhított termékünk, azaz pár nap múlva hozza a futár. Így ha időt és energiát spórolnál, az Answear.hu-n megoldhatod gyermekeid őszi ruhatárának a felújítását az iskolakezdésre.

21100766_1409936129082614_1677593504_n.jpg

Tovább

RAJONGSZ A MAZDÁKÉRT? A TAKUMIT IMÁDNI FOGOD!

Mazda CX-3 Takumi // Női szemmel

A blogon elsőként tesztelhettünk a japán márka kínálatából egy új CX-3-as modellt, amelyet az újonnan 2017-ben bevezetett Takumi felszereltséggel tettünk próbára. A családunkban már igen régóta szolgálatban áll egy Mazda modell, amelyet nagyon szeretünk, hisz többször is bizonyította számunkra messze földről híres megbízhatóságát. Így kíváncsian vártuk, mit nyújt számunkra 2017-ben a Mazda kis városi SUV ékszerdoboza. 
voilamode13_bxlksgna9np-01.jpeg

Tovább
süti beállítások módosítása