Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Kóstoltad már a Milka újhullámos csokiját?

2017. szeptember 23. - Antalfy Krisztina

Ha azt mondom lila tehén, akkor biztos neked is beugrik a fincsi Milka tejcsokoládé. Nekem kislány korom óta ez a csoki az egyik kedvencem, és ma is gyakran tartok itthon egy-két táblával, hisz kell néha az a bizonyos édes bűnözés.  Így óriási örömmel tettem eleget a meghívásnak, melynek keretein belül én is ellátogathattam a székesfehérvári Győri Keksz gyárba. És bizony döbbenetes élmény volt látni, hogy az a csoki, amit én egyszerűen lekapok a boltok polcairól, valójában milyen hosszú, összetett munka és gondos mérnöki technika eredményeként készül el. 

21909250_498025670557487_1182338594610610176_n.jpg

Tovább

5 dolog, amit a héten...

Értékeljük a pillanatot!

Szeretem az ősz színeit, az aranyló ragyogásokat, a meleg barnákat, a moha zöld természetességét és a burgundi nőiességét. Mondjuk tegnap annyira nem szerettem egyik színt sem, mert egész nap úgy esett, mintha sose akarna elállni, a szél pedig úgy fújt, hogy minden lépésemnél kicsavarta kezemből az amúgy is gyengécske esernyőmet, így végül hagytam az egészet a francba, és ernyő nélkül gyalogoltam tovább a városban, melynek eredményeként úgy eláztam, mint még soha. Ma meg itt gyalogolok új ernyőmmel a kezemben, és hét ágra süt a nap. Most cipelhetem magammal egész nap. Hát élet az ilyen?
untitled_collage_98.jpg
Kép1/2/3/4

Tovább

Bemutatkozott az új Volvo Xc40

A prémium autókat gyártó Volvo Cars a mai napon újabb taggal bővíti szabadidőjárműveinek választékát, amint az olaszországi Milánóban lerántja a leplet az új XC40 prémium városi szabadidőjárműről. Az XC40 érkezésével a Volvo Cars fennállása óta először kínál három vadonatúj, világszerte elérhető szabadidőjárművet az autópiac legnagyobb ütemben növekvő szegmensében, megalapozva további növekedését az értékesítés és a jövedelmezőség terén.
213129_care_by_volvo_the_new_volvo_xc40.jpg

Tovább

Alkosd meg egyedi neccharisnyádat!

A Calzedonia újabb izgalmas meglepetést tartogat a divatkülönlegességekért  rajongóknak: szeptember 22. és október 1. között a márka ismét a nemzetközi trendkedvencet, az örökérvényű neccharisnyát ünnepli, és ebből az alkalomból divatos díszítőelemeket kínál mindazoknak, akik szívesen alakítanák át kedvenc Calzedonia darabjaikat egyedi műalkotásokká.      

collage_photocat_27.jpg

Tovább

Kabátok az F&F-től minden stílusban

Készülj fel időben a mínuszokra!

A téli zimankóban nehéz küldetésnek bizonyul egyszerre szupertrendi és meleg kabátra lelni, azonban mi már tudjuk, hol találod meg a tökéletes darabot! Színpompás pufi dzsekik, menő aviátor vagy elegáns szövetkabátok - készülj már most a téli hóesésre, válaszd ki az F&F kínálatából a stílusodhoz illő darabot.

57fdf759-95f8-4038-a026-831177d6831f.jpg

Tovább

6+1 tipp, hogy biztosan jól add ki a lakásodat

A hatékonyan berendezett lakás alapelvei

Minden lakáskiadó tulajdonos álma a megbízható, jól fizető, igényes bérlő, de ehhez olyan lakás és berendezés szükséges, ami pontosan ezt a típust vonzza – márpedig ez a nagyitól örökölt bútorokkal nem biztos, hogy sikerül. Mitől lesz trendi, mégis időtálló egy lakás? Mire költsünk többet és miből elég az olcsóbb is? Mi kell ahhoz, hogy valóban hosszú távon jó bevételt hozzon, azaz hatékony legyen a lakásunk? A Cordia szakértői megosztottak velünk 6+1 tuti tippet, amit ha betartunk, garantáltan megtaláljuk a fizetőképes bérlőnket.

37172864522_3bef2042e4_z.jpg

Tovább

Szerinted a mesékkel lehet csodát tenni?

"MESÉKKEL ÖN SZERINT IS LEHET CSODÁT TENNI?"

A fenti, gondolatébresztő kérdés a mottója a Kecskés Karina színésznő, Tátrai Vanda mese-terapeuta, és Dr. Balázs Péter szobrászművész által immáron évek óta minden nyáron megszervezett, a moldvai csángó magyar gyermekek felkarolását célzó Derék Jankó tábornak, amely mellé idén a társadalmi felelősségvállalás számos területén aktív Toyota is odaállt.
derek_janko_tabor_toyota_kecskes_karina_1.JPG

Tovább

Te ismered már a Ford Driving Skills for Life kezdeményezést?

Megnéztem hogy tanítja a fiatalokat vezetni a Ford

A Ford Driving Skills for Life programot 2003-ban az USA-ban, az amerikai közlekedési hatóság az AA és a ROSPA együttműködésével indította el a Ford Motor Company Alapítvány. Mostanra pedig 40 országban tartanak sikeres tréningeket világszerte, és összesen több mint 1000000 fiatal számára biztosítottak gyakorlati képzést.

g6brfs1zgykewngz20gr.jpg

Tovább

10 tuti szürke inspiráció őszre

Így is viselheted a szürkét! 

Ősszel nálam mindig esedékes egy mini gardróbfrissítés, vagy azét, mert a tavalyi szövet szoknyám már nem ér össze, vagy csak azért, mert szembe jött velem egy olyan darab, mellyel egyszerűen muszáj bővítenem a ruhatáramat. Ez néha egy kasmír pulóver, máskor egy pulóverruha, vagy csak egy új táska, de mindegy is, a lényeg, hogy burgundi legyen. Ugyanis idén ősszel továbbra is hódítanak az elegáns, sötét színek, az meg már csak hab a tortán, hogy a texturákat kedvünk szerint variálhatjuk.     

photocat_120.jpgKép1/2/3/4

Tovább

A Fesztivál, amit idén sem hagyhatsz ki!

Van egy édesség itthon, ami kicsit lyukas, kicsit ragacsos, mégis rangos elismerésnek örvend, és mindenki imádja, ez pedig nem más, mint a hungarikummá nyilvánított kürtőskalács. Ha te is rajongsz érte, akkor bizony neked is ott a helyed a hangulatos budai Gesztenyés-kertben, ami október 13-15. között valódi kis kürtőskalács-mennyországgá változik.

kkfeszt_1.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása