Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Marionnaud őszi illatújdonságok

2017. október 06. - Antalfy Krisztina

Az Agent Provocateur egy luxus fehérneműmárka, ami a magabiztos, érzéki és sokszor polgárpukkasztó designra alapoz. A márka a komoly szaktudásáról, a vásárlók megbecsüléséről, továbbá a finom anyagok és csipkék használatáról ismert. Játékos, érzéki, gyakran provokatív, ám mindig hagy valamit a képzeletnek. Az Agent Provocateur fő célja a női nem ünneplése és bíztatása. „Nőktől nőknek”

21731225_1867627476587364_3082017687820676412_n.png

Tovább

Fiatalít a klasszikus vonalairól ismert ikonikus magyar márka

A minap én is eleget tettem az Emporium márka meghívásának. A három generációs magyar családi vállalkozás '17 őszi/téli kollekcióját az Astoria üzletében Mark Lakatos, Magyarország legnépszerűbb stylistja és makeover artistja által mutatta be a sajtó képviselőjének. Az eseményen ott volt, az elbűvölő Eva Farkas Plus Size ModelJudit Viktor az őszi/téli kampány arca és Kriszta Janata, a cég kedvenc szövegírója, akinek épp most jelent meg első könyve. A ruhákról csak annyit, hogy jó pár évvel ezelőtt biztos nem fordultam volna be az Emporium üzletébe, de megújult és fiatalosabb kollekciója közöl már én is szívesen szemezgetek. 

photocat_8.jpg

Tovább

Palmers 2017 ősz-tél

Trópusi hangulat, nosztalgikus érzések, simogató anyagok és szabásvonalak jellemzik a Palmers 2017-es őszi/téli kollekcióját. A már jól ismert, nagy történelmi múlttal rendelkező vállalat legújabb kollekciójában a fehérnemű készítés tudományát a képzőművészet elemeivel kombinálta, melynek eredményeként lenyűgöző darabok születtek. A cél olyan fehérneműk megalkotása volt, melyek egyszerre kényelmesek, gyönyörűek és bármely élethelyzethez tökéletesen alkalmazkodnak. Ennek a lenyűgöző és harmonikus kollekciónak a megalkotását a művészet sokszínűsége és gazdagsága inspirálta.
palmers_secondskin_ornamentallace_silkyway.jpg

Tovább

The Naan Design 2017/18 ősz-tél

Íme a Special- Midnight Blue Kollekció

A téli esték fennkölt, pazar birodalma nyújt otthont a Midnight Blue életérzésnek. A kollekció darabjait felöltő Nőt bársonyos pillantásokkal körbeölelve fogadják, hiszen a mélykék selyem és pamutszatén estélyik és ragyogó metál színű bőrökből készült exkluzív Scarlett doboztáskák, az alkalom fényét emelik.

foto_418.jpg

Tovább

Budapest Fashion Night 2017

Új helyszínen és egyszerre három brand bemutatásával ünnepelte 20. jubileumát a Budapest Fashion Night, Magyarország legpatinásabb divatrendezvény-sorozata. A Várkert Bazárban felvonuló tervezők közül Józsa Péter márkája, az ANTE képviselte a ruhákat, amelyeket a BERNADOTTE Jewellery ékszerei és a BE DFFRNT táskái tették teljessé.
bfn_be_dffrnt_kollekcio_web.jpg

Tovább

8 millió forintot tekertek össze a gyermekeknek

Lezárult a Hankook „Tekerd Jobbra!” elnevezésű társadalmi célú programja, amelyet a nagy sikernek köszönhetően idén második alkalommal indított útjára a vállalat. A kezdeményezés keretében a jelentkezők kerékpározás közben gyűjthettek kilométereket a Mosoly Alapítvány és a Gyermekétkeztetési Alapítvány részére. A közel három hónapos program alatt több mint 216 000 kilométert tekertek össze a résztvevők, ami 8 millió forintnyi adományt jelent a két szervezetnek.
hwang_seong_hak_serfozo_zsoka2.jpg

Tovább

Utoljára nyitja meg rendelőjét az „ország terapeutája”!

Nézd meg a #Terápia-trilógia befejező évadának előzetesét!

November 13-án, hétfőn tér vissza a magyar HBO saját gyártású drámasorozatának várva várt, harmadik, egyben utolsó évada, amelyben újra találkozhatunk Dargay Andrással (Mácsai Pál), valamint új pácienseivel (Vilmányi Benett, Schell Judit, Czintos József és Udvaros Dorottya). Míg a kritikusok által méltatott sorozat HBO GO-n is elérhető első két évada elsősorban a páciensekre fókuszált, a befejező évad középpontjába ezúttal maga terapeuta kerül: egy új pszichiáter (BalsaiMóni) értő gondoskodásának köszönhetően a nézők végre mélyebben is megismerhetik András saját nehézségeit és magánéleti küzdelmeit.

17553716_1334520789928606_1914585904142565906_n.jpg

Tovább

Megérkezett az Elixir Jeunesse arcápoló család

Stop a bőrt érő külső káros hatásoknak!

Szeptember 25-től már kapható az Yves Rocher Magyarország újdonsága az Elixir Jeunesse arcápoló család, mellyel könnyedén megvédheted bőröd az UV sugárzástól, a fáradtságtól, a stressztől, és a légszennyezettségtől. Próbáld ki te is, és mondj nemet a bőrödet érő külső, káros hatásoknak!

21909269_342767326170141_5491151941754945536_n.jpg

Tovább

Pure by PIXIBOX // Szeptember

Találj rá kedvenc kozmetikumodra!

A Pixibox-ról már olvashattál itt a blogon, hisz volt szerencsém többször is tesztelni a brand meglepetés csomagjainak kínálatát. Mivel nagyon szeretem a szépségápolást és az új kozmetikai termékeket, emellett  mindig örömmel kísérletezek újdonságokkal, nem volt kérdés, hogy izgatottan vágok neki a szeptemberi Pure by Pixibox kicsomagolásához is, ami ismét tele volt hasznos dolgokkal. 

photocat_7.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása