Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ezekben a trendi ágyneműkben tuti jól fogsz aludni

2017. október 22. - Antalfy Krisztina

Városi Legenda néven mutatta be a Rossmann drogérialánc első, sajátmárkás ágyneműkollekcióját. A kiváló minőségű alapanyagból készült textilek mintázatát Budapest ikonikus helyszínei ihlették, a grafikákat pedig a tervezők a legújabb trendeknek megfelelő stílusban alkották meg. A limitált darabszámban elérhető ágyneműk kétféle mintával, négyféle színben kaphatók egészen karácsonyig. A különleges ágyneműket egy ottalvós partin mutatta be a Rossmann az Iparművészeti Múzeumban.

rossmann_varosilegenda1019_1.jpg

Tovább

Ő lett az Alfa Romeo új arca

Nő és Férfi együtt: így teljes az Alfa Romeo

Itália a világtörténelem legnagyszerűbb műalkotásainak szülőföldje, természeti és ember alkotta csodák otthona. A szépség és a művészet pedig mindig kétpólusú: erő és érzékiség, gyengédség és határozottság, kalandvágy és biztonság, férfi és nő együtt teremti meg a teljességet. Ez a teljesség, az ellentétek egysége nyilvánul meg az olasz autóépítés csúcsát képviselő Alfa Romeo modelleiben is: a kifinomultság és a nyers erő, a céltudatosság és a kezesség, az ösztönös élvezet és az intelligens precizitás folyamatosan változó, de mindig jelenlévő egyensúlya teszi ellenállhatatlanná, utánozhatatlanná és nélkülözhetetlenné a prémium autópiac legkívánatosabb szereplőit.

a03i4192.jpg

Tovább

Az új XC40 megjelenésével teljessé vált a Volvo kínálata

A prémium autókat gyártó Volvo Cars a mai napon újabb taggal bővíti szabadidő járműveinek választékát, amint az olaszországi Milánóban lerántja a leplet az új XC40 prémium városi szabadidőjárműről. Az XC40 érkezésével a Volvo Cars fennállása óta először kínál három vadonatúj, világszerte elérhető szabadidőjárművet az autópiac legnagyobb ütemben növekvő szegmensében, megalapozva további növekedését az értékesítés és a jövedelmezőség terén.

213089_new_volvo_xc40_exterior.jpg

Tovább

Tudtad, hogy a hímzés az új trend?

Hímezd ki a világot!

A legújabb őszi trend ismerős lehet. A hímzett ruhák általában a népviseletek díszes darabjai. A színes, pántlikás virághímzésekben már őseink is „divatoltak”, hiszen minden magyar tájegységnek megvolt a maga szépséges hímzett virág motívuma. Biztosan ti is hallottatok a matyó és a kalocsai hímzésről. Ma már vagyonokat fizetnek egy-egy szépen hímzett terítőért, rokolyáért.

photogrid_1507561886595.png

Tovább

Éld meg a pillanatot! // Orbit

Vannak emlékezetes pillanataink. Ragyogó pillanatok, amelyekre szívesen emlékszünk, mert megtettük azt, amire régóta vágytunk, vagy amitől eddig nagyon féltünk. Amikor hittünk a sikerben, hittünk magunkban, és legyőztünk addig legyőzhetetlennek tűnő akadályokat, vagy éppen önmagunkat. Ezek azok a pillanatok, amikor valóban önmagunk lehetünk. Hogyan ragadhatjuk meg, s élhetjük át ezeket a pillanatot? Hogyan lehetünk képesek megtenni, amit a szívünk diktál, legyőzni a félelmeinket és elérni a céljainkat?

tts_002-1.jpg

Tovább

Időben csapj le a L'Occitane Adventi Naptárra!

Adventi Naptár Szépségápolási meglepetésekkel

Az egyik kedvenc évszakom az ősz, tele gyönyörű színekkel és új lehetőségekkel, a hideg, fagyos szezon valahogy nem az én időszakom. Van azonban egy része a télnek, amit még én is nagyon várok, ez pedig a Karácsony és az ünnepi készülődés. S önzőség vagy sem, de az utóbbi években egyre gyakrabban lepem meg magam valami igazi nőies különlegességgel. Személyes nagy kedvencem idén a L'Occitane adventi naptárja, ami nem csokoládéval van tele tömve - abból sajnos már rég kinőttem-, hanem ellenállhatatlan beauty termékkel. 

photocat_9.jpg

Tovább

Illatos treaclemoon finomságok // TESZT

Ha beköszönt a hűvösebb idő, ideje bevetni néhány igazán hatékony hidratálót, főleg ha az nem csupán szuper hatékony, de fantasztikus az illata is. Te már próbáltad a treaclemoon kézápolóját, vagy testvaját, amely a shea vaj és a szőlőmagolaj erejével bársonyosan puha és illatos bőrt eredményez? Az alábbi posztban három szuper treaclemoon terméket is el hoztam számodra, melyek nálam tuti újravásárlósok lesznek. 

photocat_6.jpg

Tovább

A C&A így áll ki a biopamut mellett

A C&A ismét az első helyre került a világ legnagyobb biogyapot felhasználóinak listáján, a Textile Exchange 2017-es Előnyben részesített szálak és anyagok benchmark jelentése szerint. 2016 során a C&A által értékesített pamut ruhadarabok 33 százaléka tanúsítvánnyal rendelkező biogyapotból készült.

21615993_1579988662055143_6790054023035299662_n.jpg

Tovább

Merj lajhár lenni! // Born to be Lazy

Nem kell ahhoz hulla fáradtnak érezd magad a nap végén, hogy beiktass egy kis kényeztető házi wellnesst. Hiszen egy meleg fürdő, kellemes lágy zenével, és néhány illatgyertya társaságával mindig jó ötlet, hogy egy kicsit feltöltsd önmagad. A Balea új, limitált kiadású Born to be Lazy termékcsaládja most segít a nyugodt kikapcsolódás megvalósításában. És ami a legjobb ezekben a cuki termékekben, hogy már a csomagolásukról is ez az érés fog eszedbe jutni.  

photocat_5.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása