Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Tudtad, hogy a hímzés az új trend?

2017. október 19. - Antalfy Krisztina

Hímezd ki a világot!

A legújabb őszi trend ismerős lehet. A hímzett ruhák általában a népviseletek díszes darabjai. A színes, pántlikás virághímzésekben már őseink is „divatoltak”, hiszen minden magyar tájegységnek megvolt a maga szépséges hímzett virág motívuma. Biztosan ti is hallottatok a matyó és a kalocsai hímzésről. Ma már vagyonokat fizetnek egy-egy szépen hímzett terítőért, rokolyáért.

photogrid_1507561886595.png

Idén ez lesz a legfeltűnőbb, leglátványosabb divat motívum. Ami jó hír, hogy mindenki viselheti. Az Answear webáruház kínálatában nagyon sok trendi, hímzett szépséget találtok.

untitled_collage_8.jpg

Ami újdonság, hogy bármilyen ruhadarabunkon lehet virághímzés. Még a csizma is kaphat egy kis rózsás díszt. Amire figyelni kell, hogy ne vigyük túlzásba ezt a trendet, csak egy ruha legyen hímzett, a többi inkább egy színű.

full_img_1070017.jpg

Ruha, kiegészítők:
Answear.hu

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

cameff_1501848501721.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6213026956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása