Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Szereted a rózsa illatát? Akkor ezt imádni fogod!

2018. január 04. - Antalfy Krisztina

Amway, a rózsa bűvöletében

Az illatok érzelmekhez, emlékekhez fűznek minket. Ki ne szeretné, hogy a róla alkotott képhez valami finom, nyugtató, mégis egzotikus illat társuljon? Az Amway újdonságaival most ez is lehetséges! Az ARTISTRY Flora Chic csillámló tusfürdő gél és az ARTISTRY Flora Chic csillámló testápolója most kiegészíti kedvenc parfümödet!

o_43428.jpg

ARTISTRY Flora Chic csillámló hab- és tusfürdő gél


A puha, bársonyos bőr titka a megfelelő ápolás. A kíméletes összetételű, csillámló hab-, és tusfürdő gél hidratálja és simává varázsolja bőrünket, miközben élénkít és frissít. A tusfürdő a Flora chic parfüm illatjegyeit viseli, a mandarin frissességével és a bulgáriai rózsa puhaságával, édességével csábít. A diszkrét, gyöngyházszerű arany csillogás kiemeli a bőr szépségét. Kényeztessük magunkat a bőrgyógyászok által is tesztelt új Artistry tusfürdővel.

Ajánlott fogyasztói ára: 6 200 Ft

Artistry Flora Chic csillámló testápolók, rúzs és más

ARTISTY Flora Chic csillámló testápoló

Gyengéd táplálás és hidratálás fürdés után is! A fürdés, a száraz levegő, a hideg, de akár a meleg is elvonhatja bőrünk nedvességtartalmát, amit pótolni kell. Miért ne kényeztessük ilyenkor magunkat valami különlegessel? Az ARTISTRY Flora Chic jellegzetes illatát most már az egész bőrünkön érezhető! A mindennapi ápolást egy leheletnyi arany csillogás is különlegessé teszi. Az eredmény: bársonyosan puha, selymesen csillogó bőr.

dqxylwvumaevmjz_1.jpg
Ajánlott fogyasztói ára: 7 200 Ft

Eau de Parfum ARTISTRY FLORA CHIC™

Akár egy séta a legendás párizsi Jardin de Bagatelle-ben, az ARTISTRY FLORA CHIC a mandarin citrusos jegyeivel, a drága bulgáriai rózsa puhaságával és édességével, valamint a nyugtató és egzotikus, relaxáló hatású madagaszkári Ylang Ylang eszenciával hoz egy kis csodát mindennapjaiba. Virágos és nőies illataival, az elbűvölő és elegáns ARTISTRY FLORA CHIC parfüm varázslatot teremt Ön körül.

Ajánlott fogyasztói ára: 24 000 Ft

További információ:
https://www.amway.hu

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.pngHa tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4013549029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása